Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Aralık Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güne başlayacağınız artan enerji, öğleden sonra kaybolacaktır. Belki de yeterince uyumuyorsun. Ama büyük olasılıkla, büyük bir hindi kulübünün yan siparişi makarna salatası olan bir öğle yemeğinin serpintisidir. Kendini zombi gibi hissetmene neden olan şey triptofan.


Boğa Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi seksi bir canavar gibi hissediyor olabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bu şehvetli ve baştan çıkarıcı kişinin nereden geldiğini merak edecek. Belki deniz ürünleri restoranından ve istiridye, brokoli ve hatta daha fazla istiridyeden oluşan büyük bir öğle yemeğinden. Va-va-va voom, bu güzel bir gün olabilir!


İkizler Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kaç tane ofis doğum günü partisi geçerse geçsin, fazla yememeye çalış. Çok fazla pizza, pasta ve kurabiye karşı konulmaz olacaktır. Bu yüzden partilere katılın ama yemek için yalvarın. Masanıza dönün ve bir salata ve bir kase yoğurt alın. Ah, sağlık için yaptığınız fedakarlıklar!


Yengeç Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Doğaçlama bir akşam yemeği partisiyle arkadaşlarınızı cezbetmek eğlenceli olabilir. Süslü olmak zorunda değil – sarımsaklı ekmekle kolayca hazırlanan bir spagetti ve köfte ziyafeti olabilir mi? Herkese gevşeme şansı verecek ve sizin için zevkle döşenmiş evinizi gösteriş yapacaksınız.


Aslan Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüzde grinin tonları olmayacak. Öyle ya da böyle olacak ve ortası olmayacak. Öyleyse bunu yansıtacak bir şeyler ye. Büyük bir siyah beyaz milk shake, özellikle içine Oreo kurabiyeleri batırırsanız, işinizi görecektir.


Başak Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün biraz yaramaz, biraz hazcı hissedeceksiniz. Bu azgın tavrın nereden geldiğini bilmeyeceksin ama hoşuna gidecek. Akşam yemeği için ruh halinize uygun bir şeyler yiyin. Sıcak ve baharatlı bir kase acı biber, özellikle üzerine liberal dozlarda kırmızı biber gevreği serperseniz, hile yapmalıdır.


Terazi Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla uzun zamandır kaynayan sorunlar bugün ön plana çıkabilir. Bazen iyi bir havalandırma seansı gerçekten faydalı olabilir. Bu çatışmaların ne kadar önemsiz olduğunu ve bir aşk şöleninin patlak verebileceğini göreceksiniz. İşte o zaman herkes barda toplanacak ve pizza ve bira için bağ kuracak.


Akrep Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlara veya şeylere aşırı bağlanmak asla iyi bir fikir değildir. Bazen bırakmak gerekir. Genişleyen beliniz bugün sizi buna ikna edecek ve çizburger, patates kızartması ve milkshake’den vazgeçmek konusunda hiç sorun yaşamayacaksınız. Pizzayı bırakmak büyük bir sorun olabilir.


Yay Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıradan bir gün, zar zor uyanık kalmanıza neden olacak. Ama işten sonra her şey sıkıcı olacak. İşte o zaman bir Tex-Mex restoranında arkadaşlarınızla buluşacaksınız. Soğuk bira, sıcak arkadaşlık ve baharatlı mangalda dana kaburganın canlı karışımı çok sıcak olacak!


Oğlak Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün işten sonra dinlenmek için biraz zaman ayırın. Rahatlamayı hatırlıyorsun, değil mi? İşi geride bıraktığınızda yaptığınız şey budur. Bu yüzden iyi arkadaşlarla bir araya gelin, soğuk biranızı yudumlayın ve sosis ve sarımsaklı calzone’unuzun fırından çıkıp sofranıza sıcacık gelmesini sabırla bekleyin.


Kova Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tuhaf insanların bugün tüy kalemlerinizi kaldırmasına izin vermeyin. Belki onların özgür ruhlu davranışlarından bir şeyler öğrenebilirsiniz. Öyleyse gelenekçilik bataklığından kurtul ve biraz çılgınca bir şey yap. Sizin için bu, kalamarın dokunaçları bozulmadan yemek anlamına gelebilir, ancak bu iyi bir başlangıç ​​olacaktır.


Balık Burcu

17 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Acımasız bir günün ardından kıçını eve sürükleyeceksin. Kendine güzel bir akşam yemeği hazırlamak için iyi bir zaman gibi görünüyor. Limonlu pesto soslu ızgara somon ve roka salatası, günün sıkıntılarının erimesine yardımcı olacaktır. Akşamın geri kalanını kanepede sebze yiyerek geçirin. Hakediyorsun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.