Günlük Yemek Burç Yorumları 16 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Aralık Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz coşkulu kendiliğindenlikle vurgulanacak. Ancak herkesin doğaçlama eğlenceye katılmasını beklemeyin. En son onları bir Kore restoranına götürüp sannakji denemeye zorladığınız zamanı hatırlayacaklar. Çoğu hala canlı ahtapot yemenin travmasını atlatıyor.


Boğa Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün alışveriş yapmanız gerekiyorsa anlayışlı olun. Dürtüsel harcama, zor kazanılan paranın israfı olacaktır. Zevk alacağınızı bildiğiniz bir şey üzerinde olması en iyisi olabilir. Dört yıldızlı bir restoranda akşam yemeği, özellikle nane-ceviz pestolu kuzu rafı sipariş ederseniz unutulmaz olacaktır. Şimdi bu para iyi harcanmış!


İkizler Burcu

16 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partneriniz akşam yemeği hazırladığını açıkladığında umutlarınız ve dilekleriniz gerçekleşebilir. Karides jambalaya olması gereken şeyi kaldıracak dökme demir bir mideniz olmasını dileyecek ve bir daha asla mutfağa girmemelerini umacaksınız.


Yengeç Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşün. Daha sonra pişman olacağın şeyler söylemeni engelleyebilir. İlk hatanız, gerçekte tadı kamyon lastiği gibi olan bir rosto pişirdiği için eşinize iltifat ettiğinizde olacaktır. Pişmanlık, her zaman yapmaya başladıklarında gelecek!


Aslan Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Etkili bir liderin tüm ateşli özelliklerine sahipsiniz. İnsanlar etrafınızda toplanacak ve çağrınıza işaret edecek. Ama gücün kafana gitmesine izin verme. İsteksizce suşi öğle yemeği taleplerinizi karşılayacaklar, ancak yeterince wasabi almadıklarından şikayet ederseniz isyan edebilirler.


Başak Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kilo vermek için gerekeni yapmaya hazır mısınız? Yoksa hala fast food bataklığına saplanmış mısınız? Sağlıklı beslenmek sandığınız kadar travmatik olmayacak. Salatalar senin arkadaşın. Ama üstüne bir galon Thousand Island sosu dökün ve yeni arkadaşınız sadece kılık değiştirmiş düşmanınız olabilir.


Terazi Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş ve romantik ilişkiler arasında hokkabazlık yapmak asla kolay değildir. Biri her zaman eksik gelir. Ama ikisinden hangisini seçtiğinize dikkat edin. Bu nedenle, müşterinizi büyük bir porterhouse ve mashers yemeğine çıkarmaya karar verirseniz, eve boş bir yuvaya gelmeyi bekleseniz iyi olur.


Akrep Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün koşulsuz olarak bir arkadaşınıza yardım edeceksiniz. Seni akşam yemeğine götürmek istediklerini söylediklerinde tüylerin diken diken olacak. Ancak planlarına otantik bir Mandarin restoranında etli kızarmış ördek ve köpekbalığı yüzgeci çorbası dahil olduğunda ruh haliniz değişecek. O zaman gemide olacaksın.


Yay Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş eğlenceli ve üretken olacak ve zaman hızla geçecek. O yüzden iş çıkışı arkadaşlarla bir araya gelerek günün neşesini dağıtın. Bir spor barında birkaç bilardo oyunu iyi olacak ama partiyi gerçekten başlatacak olan Buffalo kanatları, nachos ve kızarmış peynirli çubuklar olacak.


Oğlak Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çok beklenen bir akşam yemeği randevusu bu geceyi iptal edebilir. Kişisel bir şey olmayacak, ama sen öyle algılayacaksın. Depresyonda debelenmek sorun değil, ama şişeye vurma. Fırında bir köfte patlatın ve onun yerine sarımsak ezici yapın. Tadı çok daha iyi olacak ve sizi akşamdan kalma bırakmayacak.


Kova Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bohem günlerinizde çekilmiş fotoğraflarınızı görünce gülüyorsunuz. Ah, işler nasıl da değişti. Ancak o zamanlar sahip olduğunuz bazı alışkanlıklar şimdikinden daha iyiydi. Geçmişteki tofu ve sebzeli burrito diyetiniz, sizin için bugün tıka basa yediğiniz fast food saçmalıklarından çok daha sağlıklıydı.


Balık Burcu

16 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz birbiri ardına çözülemez bir bilmece olacak. Her şey gizemle örtülecek ve oldukça hüsrana uğrayacaksınız. Gün sonuna kadar orada kalın. Thai restoranında menüdeki her kelimeyi anlayacaksınız, özellikle pad thai, baharatlı yeşil körili tavuk ve Thai buzlu çayı.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.