Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Aralık Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ofise ilk giren sen olacaksın. Bu profesyonellik duygusuna atfedilebilir. Ama aynı zamanda dün gece pişirdiğin çikolatalı kekleri sergileyebilmen için de olacak. Bu şekilde herkesin yüzündeki neşe ifadesini görebilir ve onlara bu beklenmedik muameleden kimin sorumlu olduğunu hatırlatabilirsiniz.


Boğa Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ateşli ve yanıcı olacaksın. İnsanlardan olabildiğince uzak durmak en iyisi olabilir. Kendini soğutmak için elinden geleni yap. Bu, bir bardak Cherry Garcia dondurması ve çikolatalı milkshake yemek anlamına geliyorsa, devam edin!


İkizler Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ofis dedikodusu, özellikle de çoğunun sizinle ilgili olduğunu fark ettiğinizde, bugün sizi çok kızdıracak. O yüzden saçmalık geçene kadar kendine sakla. En son gevezeliklerden haberdar olmayacak olsanız da, rosto bifteğinizi ve elmalı öğle yemeğinizi tek başınıza yemekten keyif alabilirsiniz.


Yengeç Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kıdemli bir iş arkadaşıyla bir çatışma bugün çirkinleşebilir. Ancak gerçekte ne düşündüğünüzü söyleyecek durumda olmayabilirsiniz. Dilinizi tutmak sinir bozucu ama faydalı olacaktır. İntikamını daha sonra kızartacağın serbest gezinen tavuğa onun adını verip harareti yükselttiğinde alabilirsin.


Aslan Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorsunuz ve bu yüzden yemek programlarına bağımlısınız. Ancak bu kişilerin uzman olduğunun ve ürettiklerinden bazılarının sizin liginizin dışında olabileceğinin farkında olun. Ancak Sandra Lee’nin Cajun remoulade ile yayın balığı sandviçleri son derece kolay ve son derece lezzetli olacak.


Başak Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kurumsal oyunu oynamak için çok fazla enerjiye ihtiyacınız olacak. Dışarı çıkmadan önce kendinizi bir atlet gibi güçlendirin. Krep, sosis ve yaban mersinli yoğurttan oluşan büyük bir kahvaltı, oyun zamanı geldiğinde sizi hazırlayacak. Kaskınızı takmayı unutmayın. Gerçek aksiyon başladığında buna ihtiyacın olacak.


Terazi Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ya Emeril Lagasse’nin size pappardelle ile mantarlı ıstakoz ragusunu pişirmesi kadar güzel olacak. Veya büyükannenizin voleybol kıvamında olan rosto bifteğinin servis edilmesi kadar kötü olabilir.


Akrep Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla çatışmalar bugün kendinizi agresif hissetmenize neden olabilir. Bu yüzden kötü, dolandırıcı insanlarla arkadaşlık etmekten kaçının. Öğle yemeğinizi yemek için huzurlu bir yer bulun. Bu şekilde, ev yapımı ızgara somonunuzun ekşi mayalı rulo üzerinde tadını çıkarabilir ve onu kimsenin boğazına sokmak için cazip gelmeyebilirsiniz.


Yay Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hanımlar bile bugün maço bir enerji sergileyecek. Cesur ve güçlü, agresif ve iddialı olacaksınız. Ancak otantik bir Szechuan restoranında öğle yemeği yerken eşinizle tanışabilirsiniz. Baharatlı tavada kızartılmış tofu sizi pısırık gibi hissettirmiyorsa, ateşli General Tso tavuğu yapacaktır.


Oğlak Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kariyer ve aile arasında hokkabazlık yapmak asla kolay değildir. Ama kalbinizde hangisinin daha önemli olduğunu biliyorsunuz. Bu yüzden ailenizle keyifli bir gece geçirmeyi planlayın. Onları gürültülü bir pizza salonuna götür ve birkaç turta sipariş et. Çocukların sosları seçmesine izin verin. En azından hamsiyi tercih etmeyeceklerini biliyorsun.


Kova Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün takımın lideri, geminin kaptanı olacaksın. Bu nedenle, tüm kararları vermeniz beklenecektir. Bu yorucu olabilir. Öyleyse öğle yemeğinde ne yiyeceğini seçmelerine izin verin. Seçimlerine gönülden katılacaksınız çünkü gün boyu nachos ve burrito yiyebilirsiniz.


Balık Burcu

15 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir enerji demeti olacaksınız, bu yüzden onu yönlendirmenin bir yolunu bulun. İşten sonra spor salonuna gitmek mükemmel bir seçimdir. Ter atacak ve günün stresini üzerinizden atacaksınız. Ve tüm bu fiziksel aktiviteden sonra, akşam yemeğinde fazladan kaşarlı bir Meksika eriştesi güveci yerken kendinizi suçlu hissetmeyeceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.