Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Aralık Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişkinizin gittiği yön bugün sizin için belirsiz olabilir. Derinlerde nasıl hissettiğinizi görmek için biraz yalnız zaman geçirin, ancak hayal kırıklığının zihninizi bulandırmasına izin vermeyin. Papatya çayını taze nane ile yudumlamak ve biscotti atıştırmak sinirlerinizi yatıştıracak ve her şeyi daha net görmenize yardımcı olacaktır.


Boğa Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün önümüzdeki hafta için planlar yapacaksınız. Ancak haftanın ne kadar stresli olabileceğini fark ettiğinizde paniğe kapılabilirsiniz. Öyleyse bu geceyi yaşa. Nacho ve chimichangalardan oluşan eğlenceli bir Meksika yemeğinde arkadaşlarınızla margarita yiyin. Seni yarını düşünmekten alıkoyacak.


İkizler Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün zihni ve bedeni içeren faaliyetlere katılın. Yoga ve tai chi hile yapmalı. İkisi de fazla çaba gerektirmez ve ruhunuzu yatıştırmaya yardımcı olmaz. Bundan sonra vücudunuzun beslenmeye ihtiyacı olabilir, bu nedenle bir demlik Çin bitki çayı ve yumuşak domuz çöreğinin tadını çıkarın. Yakında chi’nizin tam olarak geri geldiğini hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ruhunuzu aramak için biraz zaman harcayın. Kişisel sorunlarla başa çıkmanıza veya gelecek için plan yapmanıza yardımcı olacaktır. Akşam yemeği saatinde bundan kurtulun. O zaman arayacağınız tek şey, deniz mahsulleri kuş yuvası ve ‘sidikli karides’ sunan otantik bir Kanton restoranı olacaktır. Bu düşündüğünden daha zor olabilir.


Aslan Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün dramatik duygusallık gösterilerinde patlayacak. Sızlanıp feryat edecekler ve giysilerini parçalayacaklar. Ama bu gece için planlanan bir yemekli partiyi iptal etmek zorunda kalman senin hatan değil. Ballı jambon ve tatlı şekerlenmiş tatlı patates düzeltmesi için başka bir yere gitmek zorunda kalacaklar.


Başak Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlişki sorunları bugün patlama noktasına gelebilir ve bu, enerjinizi tüketebilir. Rekabet edebilmek için bir atlet gibi yemeniz gerekecek. Büyük yağlı porterhouse bifteği ızgara yapın ve buharda pişirilmiş sebzeler ve pirinç pilavı ile yiyin. Tüm bu protein sana dokuz tur atman için ihtiyacın olan gücü verecek.


Terazi Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizin kötü ruh hali, çok yoğun bir gün geçirmenize neden olabilir. Bu yüzden başınızı eğin ve askere binin. Özel bir şeyler pişirmek gidişatı değiştirmeye yardımcı olabilir veya olmayabilir. Bir Tex-Mex tavuk güveci ya yüzlerini güldürecek ya da öfkeyle size fırlattıklarında eğilmenize neden olacak.


Akrep Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tamamen yaratıcılıkla ilgili olacak. Öyleyse bir şiir yazın, bir oyundan bir sahneyi canlandırın veya şehir merkezinde fotoğraflar çekin. Bu, akşam yemeği oluştururken size ilham verebilir. Bir puf böreğine sarılmış bahar sebzeleri ile beurre blanc’da kavrulmuş deniz tarağı gibi zor bir şeyin üstesinden gelin. İşte bu yaratıcı!


Yay Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ufkunuzu genişletin. Yeni duyumlar almak, zihninizi bir olasılıklar dünyasına açacaktır. Bu ruhu bu gece mutfağa götür ve maceralı bir şeyler dene. Osso buco rosto sandığınızdan daha kolay olacak ve enfes lezzetleri daha önce deneyimlediğiniz hiçbir şeye benzemeyecek.


Oğlak Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sokakta bu kadar çok evsiz görmek şefkatli yönünüzü ortaya çıkarabilir. Bugün, ekmek pişirmek veya sandviç yapmak gibi yardımcı olacak özel bir şey yapın. Yaptıklarınızı karşılaştığınız sokak insanlarına dağıtın. Çabalarınız, başkalarına yardım etmekten gelen karma ile iyi bir şekilde ödüllendirilecek.


Kova Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün değerlerinizi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Daha sağlıklı beslenmek mi yoksa fast food dışında hiçbir şey tüketmeye devam etmek mi daha önemli? Bu hiç akıllıca değil, ancak uyum sağlamak zor olabilir. Çoğu fast food mekanı artık salata ve tavuk dürüm gibi sağlıklı alternatifler sunuyor. Sadece derin yağda kızartılmasını istemeyin.


Balık Burcu

14 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, yakın zamanda öğrenmiş olabileceğiniz şeyleri denemek için iyi bir gün olacak. Ve mutfak başlamak için mantıklı bir yer olacak. Yeni bir tarif çıkarın ve bir koşuşturma verin. Karpuzlu gazpacho ile yoğun bir kavrulmuş vahşi Alaska somonunu kazdığınızda çabalarınıza değecektir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.