Günlük Yemek Burç Yorumları 13 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Aralık Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kesinlikle hiçbir şey yapmamak için mükemmel bir gün olacak. Evden çıkmak zorunda kalmamak için yağmur duasına çıkacaksın. İşi, size büyük bir pepperoni pizza ve kızarmış peynirli çubuklar getirecek olan teslimatçı gibi başkalarına bırakın. Kaloriler için endişelenme. Yarın spor salonuna gidebilirsin… belki.


Boğa Burcu

13 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün büyük bölümünde insanlardan biri olacaksın, sosyal bir kelebek. Ama akşam yemeği vakti geldiğinde yalnız olmayı tercih edersin. Başkalarıyla yemek yemeyi sevmediğinden değil. Temel olarak, limonlu mangalda kılıçbalığı bifteğinin tadını çıkarmak ve bunu kimseyle paylaşmak zorunda kalmamak isteyeceksiniz.


İkizler Burcu

13 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Vücudunuzun şeklini biraz daha az kabarık bir şeye dönüştürmeyi hayal edebilirsiniz. Ama rüyalar sadece bir yere kadar gider. Spor salonuna girmek için gerçek adımlar atın ve sonunda yeme alışkanlıklarınızı değiştirin. Salatalara, tavuklara, meyve ve sebzelere alışacaksınız ve bir süre sonra McDonalds’ı bile özlemeyeceksiniz.


Yengeç Burcu

13 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayrıntılı bir şey yapma. Başladığınız görevleri tamamlamaya odaklanamayacaksınız. Yemek pişirmek bile çok yorucu olabilir. Öyleyse kendini akşam yemeğine çıkar. Buffalo kanatları veya mangalda kaburgalar tam olarak doğru olacaktır. Ancak Çince veya Japoncadan kaçının. Bu yemek çubukları çok karmaşık.


Aslan Burcu

13 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen modaya uygun yeni dört yıldızlı restoranlar tamamen abartılı ve az içerikli olabilir. Bu yüzden eviniz gibi rahat ve rahat bir yere gidin! Orada dört yıldızdan daha iyi bir coq au vin yemeği hazırlayabilirsin ve kendini beğenmiş bir garson tarafından azarlanmak konusunda endişelenmene gerek kalmaz.


Başak Burcu

13 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu tembel günde çok şey yapmayı beklemeyin. Aslında bugün önemli olan tek şey balık pazarına bir gezi olmalı. Zengin ve lezzetli deniz ürünleri güvecinizi yapmak için ihtiyaç duyacağınız her şeyi buradan satın alabilirsiniz. Ekşi mayayı unutma. Oh, San Francisco’da yaşamıyor musun? Çok kötü.


Terazi Burcu

13 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayattaki küçük şeyleri takdir edin. Eşinizle kucaklaşın, köpeği gezdirin veya sadece kanepede rahatlayın. Bu felsefeyi yemek masasına getirin. Makarnanın yanında tavuklu parmesan muhteşem bir şey gibi görünmeyecek ama böyle basit bir günde kesinlikle harika olacak!


Akrep Burcu

13 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evde dinlenmek ve çocuklarla oynamak için güzel bir gün olacak. Bunu yapmak, içinizdeki çocuğu serbest bırakabilir. Günün sonunda onları akşam yemeğine çıkarın. Sosisli sandviç, tavuk kanadı ve çikolatalı milkshake sipariş etmekten çekinmeyin. Hâlâ çocuk modunda olacaksın, yani Roma’dayken…


Yay Burcu

13 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün motoru çalıştırmakta zorlanacaksınız. Bu yüzden kahvaltı yapmayı düşünmeyin bile. Kendinizi brunch için dışarı çıkarın ve işi başkasının yapmasına izin verin. Göstermeniz gereken en fazla çaba, yoğun bir yengeç keki Benedict’i devirmek. Bundan sonra bitkin olacaksın, o yüzden eve git ve biraz kestir.


Oğlak Burcu

13 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Partnerinizle aranızdaki bir anlaşmazlık, sessiz muamele görmenize neden olabilir. Köpek kulübesinden çıkmak için iletişim kurmanın başka yollarını düşünün. İyi bir yemek çok şey anlatır, bu yüzden en sevdikleri çoban turtasını hazırlayın. Duymak için can attığın o üç kelimeyle karşılık verdiklerinde buna değecek.


Kova Burcu

13 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir numarasın! Öyleyse kendine olduğun diva gibi davran. Kendini savurmak eğlenceli olacak ama birlikte akşam yemeği yiyecek birini bul. Suşi her zaman iyidir ve ikiniz paylaşabileceğiniz sashimi sipariş edebilirsiniz. Hazır oradayken sekmeyi alın. Bazen her şey seninle ilgili olmak zorunda değil.


Balık Burcu

13 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sosyal çevrelerde neşeyle dolaşacağınız, enerjiniz yüksek bir gün olacak. Yeni arkadaşlarınızı toplayın ve akşam yemeği için otantik bir ortak İtalyan restoranına gidin. Makarna ve mantı, garsonun tahta kadar kalın bir aksanı olduğunda ve tembel Susan bir topuz gibi döndüğünde her zaman daha lezzetli olur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.