Günlük Yemek Burç Yorumları 12 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Aralık Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gerçek problemler bugün gerçek çözümleri arayacak. Bunu öğle yemeğinde sadece bir salatanın devasa bir açlığı bastırmaya yetmeyeceğini anladığınızda anlayacaksınız. Eritilmiş provolonlu köfte daha doyurucu bir seçim olabilir.


Boğa Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ruh haliniz bugün okyanus kadar derin olacak. Bu yüzden şüpheli bir şeyler yapmak iyi bir fikir olabilir. Bir plajı veya akvaryumu ziyaret edebilirsiniz. Daha da iyisi, yerel deniz ürünleri restoranınıza uğrayın. Ratatouille ile pişmiş alabalık yüzerek gidecek.


İkizler Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bulanık bir zihin ve sınırlı bir odaklanma ile uyanacaksınız. O hızla kurtulmanız gerekecek. Doyurucu bir kahvaltı zihinsel bulutları aralayabilir. Bu yüzden biraz yumurta ve domuz pastırması kızartın, bir demlik kahve yapın ve tostun üzerine şeftali marmelatı sürün. Aniden her şey bir çan gibi netleşecek.


Yengeç Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hayallerinde, şimdiye kadar sahip olduğun en iyi dişli çarkı kazıyor olacaksın. Tavuk, beyaz şarap, sarımsak ve kekik gibi dünyevi lezzetleri kesinlikle cennet gibi olacak. Gerçekte ise, bir salamlı sandviçi ısırıyor ve her anından nefret ediyor olacaksınız.


Aslan Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ne borç alan ne de borç veren olun. Borçlu olunan parayla ilgili kavga etmek, birçok raydan çıkmış arkadaşlığın köküdür, bu yüzden oraya gitmeyin bile. Vermeniz veya almanız gerekiyorsa, bunu yemek yerine yapın. Bu şekilde, bir arkadaşınıza öğle yemeği borcunuz varsa, ona şimdiye kadar yedikleri en iyi rosto bifteği ve İsviçre denizaltısını yaparak ödeyebilirsiniz.


Başak Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanlar bugün sanki bir tür kaplumbağaymışsınız gibi yanınızdan hızla geçecekler. İçinizdeki ateşi ısıtacak doyurucu bir öğle yemeğine ihtiyacınız olabilir. Enfes tatları ile kalın ve lezzetli çıtçıtlı kaplumbağa çorbası tam da bunu yapacak. Philly’deki Old Original Bookbinder’s’dakiyle aynı olmayacak ama alabildiğin kadarını alacaksın.


Terazi Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sinir bozucu iş arkadaşlarınız bugün günlük rutininizi bozabilir. Bu, dengenizi bozacak ve işinizi bitirmenize engel olacaktır. İşten sonra, her zaman yaptığınız gibi bir kase domates çorbası ve ızgara peynirli sandviç yiyebileceğiniz evinizin kutsallığına çekilin.


Akrep Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tyler Florence’ın en iyi tavuk cacciatore’unu televizyonda yaptığını görmüş olabilirsiniz ve aynısını yapabilmeyi dilersiniz. Ama gözünüzü korkutmayın ve bu gece kendiniz deneyin. Hayal ettiğiniz kadar zor olmayacak ve ilk lezzetli lokmanızı yerken tüm hayalleriniz gerçek olacak.


Yay Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öğle vakti midenizde Jüpiter gezegeni büyüklüğünde bir boşluk olacak. Bu yüzden Çin yemeğini icat ettiler. Sıcak ve ekşi bir çorba ve yumurtalı rulo ile başlayın ve cevizli karideslere kadar ilerleyin. Bir sai mai lo puding tatlısı ile bitirin ve en az bir saatliğine hazır olmalısınız.


Oğlak Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kalbi kırık bir arkadaş teselli için sana gelecek. Bilge tavsiyesi ve iyi yemek konusunda yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarsınız. Hiçbir şey bir bereliyi rahatlatıcı yiyeceklerden daha iyi yatıştıramaz, bu yüzden arta kalan lazanya ve marinara sosunu ısıtın. Biraz kendin ye. Arkadaşınızın kederli hikayelerini dinlemek biraz moralinizi bozabilir.


Kova Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Dışarıda yemek yemek için fazla harcama eğiliminiz var. Ancak sıkı bir bütçe, bugün dizginleri elinize almanıza neden olacak. Kendinizi mahalli yağlı kaşığınızda yemek yerken bulabilirsiniz. Sığır yahnisi fena olmayacak, ama bir şarap listeleri olmayacak ve tezgahta koşturan da ne?


Balık Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayattaki daha iyi şeylerden bazılarıyla kendinizi şımartın. Masaj ve yüz bakımı yaptırın, modaya uygun yeni moda ürünler satın alın ve saçınızı şekillendirin. Daha sonra kendinizi güzel bir Fransız bistrosuna götürün ve somon tartar, maydanoz tereyağlı pomme frites ve bir bardak chardonnay’den oluşan güzel bir öğle yemeği ile rahatlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.