Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Aralık Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünü önceden planlamak iyi olacak, ama çok da uzak değil. Aslında, günün sonundan daha fazlasını planlamayın. Bu şekilde, akşam yemeğinde ne yiyeceğinizi etkili bir şekilde düşünebilirsiniz. Vizyonunuz net ve doğru olacak ve en sevdiğiniz İtalyan lokantasında yiyeceğiniz fettuccine alfredo mükemmel bir seçim olacak!


Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tuhaf ve eksantrik fikirlere açık olun. Bu senin için karakter dışı olabilir, ama hoşuna giderse her zaman durabilirsin. Ancak, içinde gerçekte ne olduğunu araştırmadığınız sürece, o otantik Pensilvanya hurdasının mükemmel bir kahvaltı yemeği olduğunu göreceksiniz.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yediğiniz şeyler hakkında entellektüel olmayın. Bazen düşünmektense eğlenmek daha iyidir. Bu yüzden çok sevdiğiniz lazanya yemeğinin kalori ve yağ içeriğini bozmayın. Her gün yediğin gibi değil ve bir sürü peynir ve geniş erişte seni öldürmeyecek.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla işbirliği yaparken fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Yaratıcı sürecin bu kısmı aslında bir projeyi geliştirebilir. İşten sonra herkes aynı fikirde olacak: pizza, pizza, pizza! Tek soru soslar ve onunla ne tür bira içileceği hakkında olacak.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güncelliğini yitirmiş veya dayanıksız bilgilere dayanan fikirlerden vazgeçmeniz gerekebilir. Bu kavramları barındırarak mükemmelliği kaçırıyor olabilirsiniz. Yumurtalar sandığınız gibi kötü adamlar değildir ve değerli bir protein kaynağıdır. Yağ veya kolesterolden korkuyorsanız sadece beyazları kullanın.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Biraz yapıcı eleştiri bugün çok yol kat edecek. Her zamanki iğneleyici dikenlerinizden daha iyi bir yanıt alırsınız ve bu sizi biraz kederden kurtarabilir. Bu nedenle, eşinizin makarna puttanesca’sı hakkında olumlu değerlendirmeler sunmak, onu şapka olarak takmanıza değil, geliştirmelerine neden olabilir.


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınızla iyi geçineceksiniz. Kişiliğinizin sevimli tarafının ortaya çıkması olabilir mi? Yoksa öğle ve akşam yemeği davetleri için mi uğraşıyorsunuz? Durum buysa başarılı olacaksınız ve en ufak bir suçluluk duygusu olmadan ücretsiz birinci sınıf kaburga ve sarımsaklı patates püresi ile yemek yiyeceksiniz.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ailen için endişelenmek bugün seni strese sokabilir ama bu yanlış bir yol. Bu hafta sonu gibi onları biraz daha sık ziyaret ederek onlara endişenizi gösterin. Onların şirketinde olmak daha iyi hissedeceksin. Annemin tavuk ve mantı yemeğini yedikten sonra kendini daha iyi hissedeceksin.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün insanları etkilemekle ilgili olacaksın. Bu yüzden arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin ve ünlü pişmiş ziti ile onların gözlerini kamaştırın. İçlerinden biri şaka yollu marinara sosunun bir şişeden geldiğini söyleyene kadar her şey yolunda gidecektir. İşte bu noktada sinirlenip hepsini dışarı atacaksınız.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu günlerde para sıkışık olabilir ve biraz kemer sıkmak iyi olabilir. Bir süreliğine akşam yemeklerinizi hazırlamak zorunda kalabileceğiniz için süpermarkete gidin. Tutumlu olmak ve kendi yemeklerinizi pişirmek sizi üniversite günlerine geri götürecek, ancak yakında ramen yemekten bıkacaksınız.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yenilikçi fikirleriniz bugün birçok insana ilham verecek. Bu, özellikle çok çeşitli sağlıklı öğle yemeğinizi ofise getirdiğinizde geçerli olacaktır. İnsanlar, ızgara somonlu sandviçlerin, özellikle de sadece bir miktar aioli ile tam buğday üzerinde olduğunda, tadı bu kadar güzel olabileceği hakkında hiçbir fikre sahip olmayacaklar.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yerel gıda gezinize bağışta bulunarak bugün birçok muhtaç insana yardım edebilirsiniz. Dolabınızı kökleyin ve ayırabileceğiniz tüm konserve ürünleri çıkarın. Ton balığı, çorbalar, meyveler ve domates sosları mutfak dolaplarınızda yer kaplamaktan daha iyi değerlendirebilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.