Günlük İş Burç Yorumları 6 Aralık 2022

6 Aralık work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 6 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün iş yerindeki konuşmalarda tansiyon yükselebilir. Yay burcundaki Merkür, Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, fikir ve duygularınızı saklamaya çalışın. Bakış açınızı duygusal olarak çok fazla etkilenmeden iletmek zor olabilir, bu nedenle sohbeti edepli bir şekilde yönlendirmeye çalışın. Günün ilerleyen saatlerinde Merkür Oğlak burcuna gireceğinden, tartışmada kayda değer bir değişiklik hissedecek ve fark edeceksiniz. Merkür metanetli Oğlak burcundayken, özellikle sohbette liderliği üstlendiğinizde veya diğer profesyonellere bir şeyler sunarken biraz daha topraklanmış hissetmeyi bekleyin.


Boğa Burcu

6 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylediklerine dikkat et Boğa! Genellikle oldukça sakinsiniz, ancak Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında sohbete kendinizi biraz fazla kaptırmış hissedebilirsiniz. Konuşmamak veya istediğiniz kadar cesur olmak zor olabilir, özellikle de sizi zorlayan biriyle mantıklı bir konuşma yapmak zorsa. Neyse ki, iş günü devam ederken, Merkür Oğlak burcuna girdiğinde daha sabırlı hissedebilirsiniz. Oğlak burcuna girdikten sonra, Merkür’ün etkisi daha pratik ve daha az heyecanlı olacaktır.


İkizler Burcu

6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Köstebek yuvasından dağ yapma, İkizler. Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında dikkatli olmazsanız bazı konuşmalar uçup gidebilir. Kariyerinizi etkileyen bir fırsat, taahhüt veya ortaklığa atıfta bulunabileceğinden, tartışmayı kişisel olarak almamak zor olabilir. Bununla birlikte, tonunuza, bölgenize ve zamanlamanıza dikkat ederseniz daha fazla fayda sağlayacaksınız. Merkür kısa bir süre sonra Oğlak burcuna gireceğinden, kendinizi güç ve kontrol konumuna getirmek için buna göre plan yapmak için bolca zamanınız olacak.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, uzun vadede neleri taahhüt edebileceğini bul. Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında iş hayatınızda tartışılacak ve keşfedilecek çok şey var. Bir fikir veya fırsattan kaçmak cazip gelse de, sıçramadan önce bakmak isteyebilirsiniz. Şans eseri, Merkür daha sonra Oğlak burcuna girecek ve bu, üstlenmek istediğiniz her şey için biraz daha metodik ve sorumlu hissetmenize yardımcı olacaktır. Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde, bu potansiyel bir anlaşmanın şartlarını müzakere etmek için mükemmel bir geçiş olacaktır.


Aslan Burcu

6 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir şeye çok aceleyle yatırım yapmamaya çalış Leo. Bir tutku projesine veya fikrine dalmak heyecan verici olsa da, Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığından, kendini tutmak en iyisi olabilir. Şu an için, özellikle Merkür bugünün ilerleyen saatlerinde Oğlak burcuna girene kadar, herhangi bir yeni taahhüt veya yatırımdan uzak durun. Oğlak burcuna girdikten sonra, Merkür’ün topraklanmış etkisi sayesinde isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı ve şartlarınızı iletmenin çok daha kolay olduğunu görebilirsiniz. O zamana kadar, seçeneklerinizi keşfetmeye zaman ayırmak için bu fırsatları aklınızın bir köşesinde tutun.


Başak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, çiğneyebileceğinden fazlasını ısırma. Baştan çıkarıcı fırsatlar olsa da, Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında yeni anlaşmalardan veya yükümlülüklerden uzak durmanın en iyisi olduğunu görebilirsiniz. “Evet!” bugün iş arkadaşı Merkür daha sonra Oğlak burcuna gireceğinden, zihninizi ve dikkatinizi tutkularınıza çevireceği için yaptığınız için minnettar olacaksınız. Artı, Oğlak burcundaki Merkür, iş-yaşam sınırlarınızı korumanıza ve ilerleyen iş arkadaşlarınızla iletişim kurmanıza yardımcı olabilir!


Terazi Burcu

6 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, dikkatli olmazsanız çeviride bir şeyler kaybolabilir. İş arkadaşlarınızla veya işle ilgili konuşmalar, Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında tahmininizin ötesine geçebilir. Bu kare olumlu bir şekilde etkisiz hale getirdiğinden, dikkatli olmazsanız yanlışlıkla kendinizi aşırı taahhüt edebilirsiniz. Neyse ki, Merkür kısa bir süre sonra Oğlak burcuna girecek ve bu, oluşturabileceğiniz planlar konusunda biraz daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olacaktır. Oğlak burcundaki Merkür, iş-yaşam dengenizi çok fazla üstlenmekten veya bozmaktan kaçınmak için sınırlar oluşturmanıza da yardımcı olabilir.


Akrep Burcu

6 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye öncelik vermen gerekiyor, Akrep? Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında neyin önce gelmesi gerektiğini anlamak zor olabilir. Gün boyunca üstesinden gelmeniz gereken daha profesyonel işler ve ardından daha yaratıcı işler olabilir. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmek gözünüzü korkutsa da, yapılacaklar listenizi en çok ve en az önemli görevlere göre önceliklendirmek isteyebilirsiniz. Merkür bugün ilerleyen saatlerde Oğlak burcuna gireceğinden, planlarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanın nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz.


Yay Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün biraz keyifsiz hissetmeye hazırlanın. Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında konuşmada ortaya çıkan bir veya iki anlaşmazlık olabilir. Fikrinizi ikiye katlamak yerine, fazla inatçı hale gelen herhangi bir konuşmadan kurtulmak için bu geçişin değişken yönüne eğilmek en iyisi olabilir. Neyse ki, Merkür günün ilerleyen saatlerinde Oğlak burcuna girecek ve bu, bakış açınızı değer verdiğiniz şeylere kaydıracak, profesyonel sınırlarınızı korumanıza yardımcı olacak ve mali sorumluluklarınızı üstlenmeniz için sizi cesaretlendirecektir.


Oğlak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Aklını sakinleştirmeye çalış Oğlak. Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, düşünceleriniz bir iş arkadaşınızla paylaşmak için can atabileceğiniz yeni fikirler veya bakış açılarıyla dolup taşıyor olabilir. Hemen çıkıp aklınızdan geçenleri söylemek cazip gelse de, sebep için ara vermek en iyisi olabilir. Bugün Merkür burcunuza girene kadar üzerinde düşünün. Burcunuza girdikten sonra, burcunuzdaki Merkür size bir konuşma başlatmadan önce gerekli olabilecek öngörü ve topraklama sağladığından, kare dağılacaktır.


Kova Burcu

6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, hayallerinin peşinden gitme zamanı geldi mi? Yay burcundaki Merkür Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaparken genişletebileceğiniz bir veya iki profesyonel arzunuz var. Bir parçanız inkar edilemez derecede iyimser hissedebilir, ancak hemen devreye girmeden önce planlarınızı gözden geçirmek için bir iş arkadaşınızla temele inmeyi düşünmelisiniz. Potansiyel olarak sinir bozucu olsa da, iş arkadaşınız size her şeyi yapmadan önce ihtiyaç duyabileceğiniz daha büyük bir bakış açısı sağlayabilir. Daha sonra Merkür Yay burcundan ayrılacak ve Oğlak burcuna girecek ve profesyonel hayallerinize ilerlemeden önce size bir düşünme dönemi tanıyacak.


Balık Burcu

6 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, profesyonel bir arenada nasıl sunulduğunuzu beğendiniz mi? Yay burcundaki Merkür burcunuzdaki Jüpiter’le kare açı yaptığında, kendinizi nasıl gördüğünüzle başkalarının sizi nasıl profesyonel bir bakış açısıyla gördüğü arasında hafif bir kopukluk olabilir. Bugün ağızdan ağza bazı sözler size geri dönebilir ve özellikle de profesyonelliğiniz hakkında bir başkasının geri bildirimini beklemiyorsanız, bu sizi rahatlatabilir. Garip gelse bile, bir başkasının sizi farklı bir profesyonel bakış açısıyla nasıl görebileceğini anlamak için değişken pusları kırmaya çalışmalısınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.