Günlük İş Burç Yorumları 29 Aralık 2022

29 Aralık work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dikkat et Koç! Bugünün ilk dördün ayı, profesyonel kalabalığın içinde öne çıkmak için kozmik işaretiniz olarak hareket ederek ateşli burcunuzda parlayacak. Ancak Merkür Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden bunu yapmak tahmin edilenden daha zor olabilir. Oğlak burcundaki Merkür retrosu kariyer yolunuzu, profesyonel statünüzü, itibarınızı ve mirasınızı etkileyebilir. Merkür retrosu sırasında başarılı bir şekilde yeni bir şey başlatmak pek mümkün olmayabilir. Ancak bu zamanı, neyi istemeniz veya değiştirmeniz gerekebileceğini düşünmek için spot ışığından bir adım atmak için kullanabilirsiniz.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri çekil Boğa. İlk dördün ayı bugün saldırgan Koç burcunda parladığı için, içinizde bilinçaltı bir ateş yakılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu lunasyon sırasında biraz asabi veya hüsrana uğramış hissetmeyi bekleyin. Bunun bir kısmı, profesyonel yolculuğunuza ara verecek olan Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesiyle de ilgili olabilir. Merkür gerilemesi boyunca kariyer yolunuzla ilgili eğitimsel, zihinsel ve fiziksel gecikmelere uğramayı bekleyin. Bu, profesyonel arayışlarınızdan emin olamayacağınız bir zaman olabilir. Retrograd sırasında kendinize yüklenmemeye çalışın!


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sıçramadan önce bak, İkizler. Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel özlemlerinizle şimdi ya da asla ilerlemeyecekmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu inanç sıçraması, Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde başarısız olabilir. Merkür retrosu finansal konularınızı, gücünüzü ve kontrolünüzü etkileyeceğinden, bu dönemde yatırımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Şimdi, yeni bir finansal taahhüt üstlenmenin veya bir meslektaşla özel olarak ilişki kurmanın zamanı olmayabilir. Bunun yerine, zaten yerinde olana odaklanın!


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tekrar düşün Yengeç. Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca profesyonel bir ilgi odağında konumunuzu üstlenmek için ilerlemek isteseniz de, geri çekilmek daha iyi olabilir. Bu ay sırasında parlamak canlandırıcı olabilir, ancak Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceği için spot ışıklarının şartlar ve koşullarla geldiğini görebilirsiniz. Merkür retrosu sırasında profesyonel taahhütlerinizin ve çalışma ilişkilerinizin ateş altında kalmasını bekleyin. Yeni düzenlemeler yapmak yerine, devam eden taahhütler ve ortaklıklar ile mevcut olan herhangi bir sorun üzerinde çalışın.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İyi şeyler bekleyenlere gelir Leo. Koç burcundaki ilk dördün, “kalk ve onlara git” zihniyetine ilham verebilir. Ancak Mojo’nuzu bulmak her zamankinden daha zor olabilir çünkü Merkür Oğlak burcunda geri gidiyor olduğundan iş biraz düzensiz olabilir. Merkür retrosu sizi yoldan çıkaracağından, iş hayatınızın sorumluluğunu almak bazen imkansız gelebilir. Her bükülme ve dönüşten en iyi şekilde yararlanarak bu geri giden enerjiyle savaşın. Duruma göre yükselmeye devam ederseniz, Merkür gerilemesi sırasında önünüze çıkan her engeli aşabilirsiniz.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Çizim tahtasına geri dön, Başak. Zamanınızı, enerjinizi ve dikkatinizi profesyonel yaratıcı arayışlarınıza yatırmak, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca yapılacaklar listenizin başında olabilir. Ancak, bugün Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde, ayrıntıları belirlemek ve tutku projelerinizi detaylandırmak için zaman bulmak her zamankinden daha zor olabilir. Merkür retrosu yaratıcı bir engel oluşturabilir, bu nedenle tarzınızı, yeteneğinizi ve becerilerinizi tam olarak kucaklamak için en iyi zaman olmayabilir. Vazgeçmek yerine, gerileme boyunca tutku projelerinizi bıçaklamaya devam edin.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengenizi yeniden yapılandırın Terazi. Koç burcundaki ilk çeyrek ayın sizi her zamankinden daha cesur yapabileceği göz önüne alındığında, şimdi profesyonel taahhütleriniz veya iş ilişkilerinizle ilgili bir şeyleri harekete geçirmenin tam zamanı gibi hissedebilirsiniz. Ancak Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden, şimdi bir şeyi başlatmak kötü zamanlanmış olabilir. Merkür gerilemesi önümüzdeki birkaç hafta boyunca iş-yaşam dengenizi bozabileceğinden, bu yeni bir şeyi harekete geçirmenin zamanı olmayabilir. Bu gerileme sırasında zaten hareket halinde olan her şeyi halletmeye odaklanın.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, konuşmadan önce düşün. İş yerindeki rutininiz, alışkanlıklarınız ve yapılacaklar listenizle cesurca liderliği ele almak, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca sizi harekete geçirmeye teşvik edebilir. Ancak Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde konuşma sırasında bir şeyler yanlış anlaşılabileceği için beklemelisiniz. Merkür retrosu, yanlış iletişim ve eksik bilgilere neden olmasıyla ünlüdür, bu nedenle, iş arkadaşlarınızla aynı sayfada olduğunuzdan emin olmak için bu geçiş sırasında önümüzdeki birkaç hafta boyunca ekstra kapsamlı olmanız gerekecek. Olası sorunlardan kaçınmak için her şeyi yazılı olarak almak yardımcı olabilir!


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Finansal istikrara odaklan, Yay. Koç burcunda bugünün ilk dördünü sırasında tutkulu projelerinizin ve diğer profesyonel kendini ifade etme yollarınızın peşinden gitmek için ilham almış hissedebilirsiniz. Ay sıcak bir parlaklık sağlasa da, Merkür de Oğlak burcunda geri hareket edeceğinden, herhangi bir yeni finansal yatırımdan uzak durmak en iyisi olacaktır. Şimdi, yeni harcamalar yapmak yerine finansal olarak istikrarlı ve güvenli hissetmeye odaklanma zamanı. Önünüze çıkan büyük engellerin üstesinden gelebileceğinizden emin olmak için daha iyi bir mali plan tasarlamak üzere Merkür retrosunu kullanın.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kim olduğunu biliyorsun, Oğlak. Bugün Koç burcundaki ilk dördün sizi eve çağırıyor olabileceğinden, kendinizi daha içine kapanık hissedebilirsiniz. Bu duygular, Merkür’ün de burcunuzda geri harekette olacağı gerçeğiyle güçlendirilebilir. Merkür retrosu, profesyonel kimliğiniz konusunda kendinize güvenmediğiniz bir zaman olabileceğinden, bir profesyonel olarak kendinizden daha emin hissetmenize neden olabilir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca saklanmaya çalışmak yerine, bir profesyonel olarak kusurlarınızla başa çıkmak için gerilemeyi kullanın.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova, kim olmak istediğini düşün. Koç burcundaki ilk dördün bir sohbet başlatmaya hazır olduğundan, iş arkadaşlarınızla her zamankinden daha geveze hissedebilirsiniz. Ancak bu, başlangıçta bazı sorunlara yol açabilir, çünkü Merkür de bugün Oğlak burcunda geri hareket yapacaktır. Dışarıdan her şey yolunda görünse de, içeriden söyledikleriniz ile bağlantınızın koptuğunu hissedebilirsiniz. Merkür retrosu, işteki iletişim becerileriniz, düşünceleriniz ve fikirlerinizle nasıl uyum içinde olduğunuzu nasıl hissedebileceğinizi yansıtmak için kozmik işaretinizdir.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Artıları ve eksileri tartın, Balık. Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca bir profesyonel olarak öz değeriniz ve para meseleleri konusunda her zamankinden daha cesur hissedebilirsiniz. Ancak bu güven, Merkür’ün de bugün Oğlak burcunda geri harekette olacağı gerçeğiyle biraz sarsılabilir. Yeni bir emel için yatırım yapmak veya profesyonel topluluğunuzda dallanmak yerine, hıçkırıkların üstesinden gelmek için geri giden Merkür’ü kullanmalısınız. Bu zamanı, hareket halindeki hayallerinizin peşinden gitmek ve topluluğunuzdaki yerleşik profesyonellerle iyi ilişkiler içinde olduğunuzdan emin olmak için temele dokunmak için kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.