Günlük İş Burç Yorumları 10 Aralık 2022

10 Aralık work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 10 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, duygularının seni ele geçirmesine izin verme! Yengeç burcundaki ikametgahı Ay, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile 60’lık açı yaptığında kendinizi tahmin edilemez hissedebilirsiniz. Altmışlık patladığında, güvenliğiniz, istikrarınız, mülkünüz ve mali durumunuz, herhangi bir ruh hali değişikliğinin suçlusu olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi iyi bir konumda hissediyorsanız, o zaman bu sekstil sizi şaşırtıcı derecede iyimser ve güvenli hissettirebilir. Ancak olmak istediğiniz yerde olmadığınızı hissederseniz, yanlışlıkla sarmal olabilirsiniz. Kendinizi güçlendirmek için sekstilin sürekli değişen hareketini kullanmaya çalışın.


Boğa Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Söylediklerine dikkat et Boğa! Ton, çim ve zamanlama çok önemlidir, çünkü Yengeç burcundaki ikametgah ayı burcunuzda geri giden Uranüs’ü sekstilde yapar. Bugün iş hakkında konuşurken veya iş arkadaşlarınızla konuşurken duygusal olarak teşvik edilmiş hissedebilirsiniz. Gelgit duygu dalganızın taşmasına ve dışarı çıkmasına izin vermek cazip gelse de, kendinizi mahvetmeden önce kendinizi kontrol etmek isteyebilirsiniz. Sunacak inanılmaz içgörüleriniz varsa veya gelişebilecek bir fikriniz varsa konuşun. Ancak duygusal olarak çalkantılı hissediyorsanız, susmak isteyebilirsiniz. Pişman olacağın bir şey söyleme!


İkizler Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün stresinizle başa çıkmanın daha iyi bir yolunu bulun. Yengeç burcundaki ay, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile 60’lık açı yaptığında, kendinizi biraz duygusal olarak çalkantılı veya dengesiz hissedebilirsiniz. Bu, mesleki ve finansal güvenliğinize ilişkin bilinçaltı görüşünüzle bağlantılı olduğu için, istikrar duygunuzun bu yıkıcı sekstil boyunca gelip gideceğini görebilirsiniz. İyileşmek veya başa çıkmak için eski yöntemlerinize geri dönmek yerine, duygularınızla farklı bir şekilde çalışmak için sekstilin sezgisel olarak devrim niteliğindeki yönünü kullanabilirsiniz.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaklaşan bazı değişiklikler olabilir Yengeç. Ay, burcunuzda ikametgah konumunda olduğundan ve Boğa burcunda geri giden Uranüs’le 60’lık açı oluşturduğundan, değişime hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Belki de profesyonel çevrimiçi varlığınızla işleri değiştirmenin, farklı insanlarla ağ kurmayı denemenin zamanı gelmiştir veya profesyonel bir rüyayı gerçekleştirmenin yeni bir yolu olabilir. Ay ayrıca Boğa’daki Kuzey Düğümü’nü altmış olduğu için, bu, iş gününüz boyunca olan her şeyin olması gerektiği anlamına gelir. Kozmik akışa ayak uydurun ve sizi nereye götürdüğünü görün.


Aslan Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunda neyi değiştirmek istiyorsun Leo? Nispeten istikrarlı ve kararlı bir burç olmanıza rağmen, bugün Yengeç burcundaki ay Boğa burcunda geri giden Uranüs ile 60’lık açı yaptığında farklı hissedebilirsiniz. Özellikle radikal veya tekinsiz bir şey yapmaya çağrıldığınızı hissediyorsanız, içinizde bir şeyler patlıyor. Bu, her zamanki akışınızdan farklı olsa da, bu hız değişikliğine sezgisel olarak uyum sağladığınızı hissedebilirsiniz. Konfor alanınızın dışında olan bir şeyi denemekten korkmayın!


Başak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuzda farklı bir şeyin peşine düşmeye hazır mısınız Başak? Görünüşe göre beklenmedik bir şekilde sizi farklı bir yöne yönlendirebilecek bir şey ortaya çıkabilir, çünkü Yengeç burcundaki ay Boğa burcunda geri giden Uranüs’ü altmışlık hale getirir. Bir iş arkadaşı, topluluk veya profesyonel istekle uyumlu olabilecek yeni bir fırsatınız olabilir. Fırsat, yeni bir şey öğrenmeyi, yeni bir profesyonel akıl hocasıyla çalışmayı ve hatta seyahat etmeyi içerebilir. Durum ne olursa olsun, açık fikirli olun çünkü muhteşem bir şeye yol açabilir!


Terazi Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, belirsizlik karşısında kontrol duygunuzu koruyun. Yengeç burcundaki ikametgâh ayı, Boğa burcunda geri giden Uranüs’ü 60’lı derece yaparken, gücünüzün çok fazla değiştiğini hissedebilirsiniz. Bu sekstil sırasında birisinin üzerinizde bir şeyleri varmış gibi veya bir şeye borçluymuşsunuz gibi hissedebilir. Potansiyel olarak çalkantılı olsa da, en azından bu geçişi enerjinizi, zamanınızı ve kaynaklarınızı kariyer yolunuzdaki farklı yollara yeniden yatırmak için kullanabilirsiniz. Daha sürdürülebilir bir şeye yol açabileceğinden, öngörülemeyen kozmik titreşime yaslanın. Ay’ın Boğa burcundaki Kuzey Düğümü’nü altmışlık yapması göz önüne alındığında bunu kader olarak kabul edin!


Akrep Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütleriniz nereye varabilir, Akrep? Yengeç burcundaki ikametgah ayı Boğa burcunda geri giden Uranüs ile 60’lık açı yaptığında, düzenlemelerinizin gidebileceği her yere açık olun. Yaratıcılığınızı sergilemek için mükemmel bir zaman olan sorumluluk veya zorunlulukla farklı bir yöne gitmek için ilham almış hissedebilirsiniz. Özellikle bir meslektaştan şaşırtıcı derecede değerli bir şey öğrenmeniz gerekiyorsa, bir çalışma ilişkisi daha amaçlı hale gelebilir. Bu altmışlık sizi konfor alanınızdan çıkarabilse de, öyle görünüyor ki, ay aynı zamanda Boğa’daki Kuzey Düğümü ile de altmışlık açı yapıyor!


Yay Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Serinliğini kaybetmemeye çalış Yay. Yengeç burcundaki ikametgah ayı, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile 60’lık açı yaptığında, iş her zamankinden daha çılgın olabilir. Sezgisel ve duygusal benliğiniz kontrolü ele alabilir ve bu da iş gününüzde bazı şaşırtıcı iniş çıkışlara yol açabilir. Görevlerinizi veya rutininizi her zamanki gibi yapmak yerine, iç sesinizi dinlemeye açık olun. Sezgisel benliğinizin sizi işte yönlendirmesine izin verdiğinizde uyum içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz! Ancak, herhangi bir ruh hali değişikliğinin gününüzü düzensiz bir şekilde değiştirmesine izin vermemeye çalışın.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, yaratıcılığınız bugün sıra dışı! Yengeç’teki ikametgâh ayı Boğa’da geri giden Uranüs’ü altmışta geçerken, kendinizi her zamankinden daha yenilikçi hissedebilirsiniz. Tutku projeleriniz ve yaratıcı çabalarınız üzerinde çalışmanın sezgisel ama alışılmadık bir yoluna sahip olabilirsiniz. Bir taahhüt, sorumluluk veya yükümlülük üzerinden çalışmanın alışılmadık bir yolu olarak ortaya çıkabilir. Profesyonel bir ilişkiyi veya yeni bir ortaklık kurma fırsatını olumlu yönde etkileyebilecek ani bir deha krizi yaşayabilirsiniz. Ne olursa olsun, iş gününüz boyunca bu acayip sekstil ile denemeler yapın.


Kova Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, iş-yaşam dengeniz konusunda açık fikirli olun. İş gününüz boyunca, Yengeç’teki ikametgah ayı Boğa’da geri giden Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, sizi oyundan atabilecek bir şey ortaya çıkabilir. Eğri toplar olsa da, muhtemelen oldukça sabit hissedeceksiniz. Burçlardan herhangi biri kutunun dışında düşünebiliyorsa, o sizsiniz! Bu nedenle, programınızı bozabilecek herhangi bir engeli aşmak veya aşmak için bu yenilikçi kaliteyi kullanın. Ve iş-yaşam dengesi stres faktörlerinde gezinirken mümkün olduğunca esnek olun.


Balık Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bir sohbet size yeni bir bakış açısı kazandırabilir! Yengeç burcundaki ikametgah ayı Boğa burcunda geri giden Uranüs’ü 60’lık açıyla geçtiğinde, iş hakkında veya iş arkadaşlarıyla konuşmak sıra dışı bir alana girebilir. Görünüşte basit bir şaka, birinin duygularına daha derin bir dalışa dönüşebilir. Bu altmışlık şaşırtıcı derecede dokunaklı olabileceğinden, ham ve savunmasız bir ilişki kurmak için harika bir geçiş olabilir. Ancak, sınırlar konusunda da durumu tersine çevirebilir. Bir yorum veya soru tüylerinizi diken diken edebilir ve bu da ruh halinizde bir değişikliğe yol açabilir. Konuşma konusu ile hafifçe adım atın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.