Günlük Güzellik Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Aralık Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Pazarlamacı kadınla o kadar güzel sohbet ediyorsunuz ki buraya ne almaya geldiğinizi unuttunuz. Oh, pekala – çok eğleniyorsun. Gerçekten kulaklarınızı dört açarsanız, bunu yaparken birkaç moda ipucu alabilirsiniz.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En son pist görünümü kesinlikle çekici, ancak sonuna kadar gitmeden önce bir test sürüşü yapın. Görünümün bir versiyonunu yerel bir mağazada deneyin ve aynanın önünde durmak yerine soyunma odasının her yerinde dolaşın.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyi arkadaşının ya da kız kardeşinin küstah tarzını seviyorsun. Yaşam tarzınıza tercüme eder mi? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var – bir makyaj isteyin. Gurur duyacaklar ve ikiniz biraz bağ kurabilirsiniz.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neredeyse pozitifsin: perma istiyorsun. Sonuna kadar gitmeden önce, emin olmak için bu bedene bakmayı deneyebilir misin? Bu arzunun geçici bir heves olduğu ortaya çıkarsa, önce onu bir deneme sürüşüne çıkardığınıza memnun olacaksınız.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçeklerle yüzleşin: Arkadaşınız birçok yönden çok hoş bir insan ama umursamaz olabiliyor. Ona en sevdiğin dudak parlatıcısını ödünç verirsen muhtemelen onu kaybedecektir. O kaşmir süveterin aynısını yapın – kesinlikle lekeli olarak geri gelecektir.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Patronunuzdan gizlice bıktığınız için pahalı bir kot pantolon mu alıyorsunuz? Ne hissettiğinizi tanımlamayı öğrenin ve bunu yapıcı bir şekilde kanalize edin – bu size paradan ve dolap alanından tasarruf ettirir.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Stili korumak konusunda birbirine bağlanmak gibisi yoktur — ipuçlarını, püf noktalarını ve savaş hikayelerini paylaşmak sizi ve arkadaşlarınızı daha da yakınlaştırır. Sadece fazla paylaşım yapmadığınızdan emin olun. Herkesin bu ağda kazasını bilmesine gerek yok.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha küçük bir güzellik şirketine veya bağımsız bir tasarımcıya şans verin. Elbette, gösterişli reklamlara veya süslü görsellere sahip değiller – henüz. Ama doğru şeylere sahipler ve onları çok eski zamanlarda keşfettiğinizi söyleyebilirsiniz.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Binlerce cilt ürünü denemek yerine, neye ihtiyacınız olduğu konusunda bir dermatolog veya saygın bir cilt bakımı uzmanıyla konuşun. Sonra bir rejime bağlı kalın ve gerçekten işe yarayıp yaramadığını görmek için ona zaman verin.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kafede oturan bayanın en sevimli süveteri veya saç kesimi var ve bunun sana da çok yakışacağını biliyorsun. Ona nereden bulduğunu sor. Muhtemelen pohpohlanacak ve serveti paylaşmak isteyecek!


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçınız istediğiniz gibi görünmüyorsa, düzeltmeye çalışmadan önce sorunu doğru teşhis ettiğinizden emin olun. Şampuanınız mı, saç kesiminiz mi yoksa şekillendirici ürünleriniz mi? Öğrenmek için bazı deneyler yapın.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Metrik sistemi standart olana nasıl dönüştüreceğinizi bulursanız, Japonca’dan yönergeleri çevirirseniz ve sonra bir araya getirirseniz, bu egzotik yeni güzellik aracı, değerinden daha fazla sorun olur. pas geç


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.