Günlük Güzellik Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Aralık Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sadece eskisi gibi yapmıyorlar. O cımbızlar veya saç kurutma makineniz altın standart, bu yüzden gösterişli yeni bir modelin cazibesine kapılsanız bile, evinizde sizi nelerin beklediğini unutmayın.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha azı kesinlikle daha fazladır. Kendinize güvenmeyen insanlar düşük yakalara ve yüksek eteklere başvurmak zorunda kalır, ancak sahip olduklarınızı göstermenize gerek yoktur. Malların sende olduğunu ve kanıtlayacak hiçbir şeyin olmadığını biliyorsun.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gereklilik, yeni bir stil buluşunun anasıdır. Bir tişörtü başörtüsüne, bir mini eteği tüplü bir bluza dönüştürün veya bu üç eski ruju karıştırarak harika bir yeni ton elde edin. Şu anda doğaçlama yapmakta harikasın.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Aktif biriyseniz saç renginizi korumak zordur. Profesyonellerle konuşun ve hangi tavsiyeleri verebileceklerini görün. En önemlisi, temel bilgileri unutmayın – bir şapka takın ve hafif bir şampuan kullanın.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sen bir yetişkinsin ve buna göre giyinmelisin. Pigtailler ayak işlerini halletmek veya evi temizlemek için uygundur, ancak diğer durumlar daha fazla ilgiyi hak eder. Dışarıda bir gece geçirmek için bunun yerine bir chignon veya French twist deneyin.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir masaj öğrencisine gitmenin size büyük paralar kazandırdığını biliyorsunuz, bu da stres seviyenizi daha da azaltıyor. Ancak ara sıra lüks deneyime yönelmek önemlidir – bu, tüm duyularınız için bir moladır.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Dar kot pantolonlar, geniş paçalı kot pantolonlar, bot kesim: seçim yapmak zor. Peki, sonsuza kadar bir stile sadık kalman gerektiğini kim söyledi? En önemli şey, vücut tipinize yakışan ve işe yarayan kesimi bulmaktır.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Saçlarınızın yüzünüze dağılmasından veya uygunsuz bir anda pantolonunuzun etek ucunun açılmasından endişe ediyorsanız, en üretken halinizde olmayacaksınız. Kapıdan çıkmadan önce her şeyin yerli yerinde olduğundan emin olun.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Detoks iyi bir nedenden dolayı önemlidir: zihni, bedeni ve cildi stresten kurtarmak önemlidir. Ancak, her şeyin üzerinde kalmaya çalışmak başka bir tür strese neden olabilir. Bu dünyada yaşıyorsun, pembe bir bulutun üzerinde değil.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu toreador pantolonu mankenin üzerinde parçalanıyor. Onları denediğinizde, istediğinizden biraz daha kostümlü görünüyorlar. Pekala – pek çok öğe, gerçek hayatta değil, pistte çalışmak içindir.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Başka kimsenin giyemeyeceği sıra dışı parçaları toplamayı alışkanlık haline getirdiniz, ancak bunlar sizin için modanın temel taşları. Bu elektrikli mor şal desenli tayt bir şekilde sana iyi geliyor ama başkasına yanlış geliyor.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her sezon yeni kıyafetler almaktan sıkıldıysanız, her yıl modası geçen bazı klasiklere yatırım yapın. Bir trençkot, iyi bir siyah elbise, halka küpeler ve iyi yapılmış ayakkabılarla yanlış gitmek zor.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.