Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Aralık Çarşamba gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ani satın alımlara dikkat! Doğru, verdikleri telaş tatlı, ancak daha sonra ortaya çıkardıkları faturalar ve dağınıklık farklı bir hikaye. Bırakın, uzaklaşın ve satın almadan önce en az bir saat düşünün.


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Basit çözümler iyi bir bakış açısı sağlar. Gerçek bedeninizi öğrenmek için sütyen ölçünüzü alın. En iyi şekilde görünmenize neyin yardımcı olduğunu gördüğünüzde, gardırobunuzun geri kalanını büyük bir revizyondan geçirmeye hazırsınız.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Buralarda garip kokan bir şey — ve deodorantınız, sabununuz ve o yeni saç jölenizle çatışan en sevdiğiniz parfüm olabilir. vay! Bu kokulardan bazılarının sesini kısmanın zamanı geldi.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir şeyi yapmaktan kesinlikle nefret ediyorsan, neden yapıyorsun? Spinning derslerini yoga ile değiştirin, topuklu ayakkabılarınızı şımarık düz ayakkabılarla değiştirin ve hayatınızı oluşturan ince detayların keyfini çıkarmaya başlayın.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendi rolünüzü farklı bir yönden deneyerek, kahkülleri keserek veya akıllıca saç aksesuarları yerleştirerek saç kesiminin ömrünü uzatın. Bu şekilde, büyüme süreci aslında bir angarya yerine eğlenceli olabilir.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yani bir veya iki haftadır spor salonuna gitmedin. Suçluluk gezilerinden kaçının – kendinize kaba davranmak, geri dönmenizi daha da zorlaştıracaktır. Bunun yerine nazik bir yürüyüşle konuları motive edin – aktivite daha fazla aktiviteyi doğurur.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Elbette hayatınızdaki dağınıklığı azaltmak istersiniz, ancak değerli hatıra olan eşyaları atmadığınızdan emin olun – annenizin gelinliğinin yanlışlıkla bağış yığınına girmesini istemezsiniz, değil mi?


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En iyisini umun, ancak özellikle bir satışa gidiyorsanız veya son dakika güzellik işlerini halletmeye çalışıyorsanız, diğer varyasyonlara hazırlıklı olun. Akışa ayak uydurduğunuzda hazırlıksız yakalanmazsınız.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu ürünü kim icat etti ve tekrar ne yapması gerekiyor? Karşı kişiden ayrıntılı bir eğitim bile meseleleri hemen netleştirmez. Ancak, bu konuda iyi bir his var. Şansını dene.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şehrin sizin için yeni olan bir bölgesinde bir güzellik salonuna veya güzellik malzemeleri mağazasına girersiniz. Yeri hemen farklı ve dolayısıyla yanlış olarak etiketlemek yerine akışa devam edin. Hoş bir sürpriz bulabilirsin.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yüzünüzü muhteşem bir tuval olarak düşünün – zaten güzel ve daha da güzel olabilir. Cilt bakımınız hazırlık çalışmasıdır ve makyajınız, arzu ettiğiniz etkiyi yaratmak için kullandığınız palettir.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

‘Onu alacağım!’ her mağaza sahibinin duymaktan hoşlandığı üç kelimedir ve siz bugün bunları söylemekte çok iyisiniz. Sadece makbuzu sakladığınızdan emin olun – daha sonra alıcı pişman olursa, en azından çareyi elinizin altında bulundurursunuz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.