Günlük Güzellik Burç Yorumları 23 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Aralık Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Neden yasak olduğunu düşündüğünüz bir rengi giymiyorsunuz? Turuncu, açık yeşil, kırmızı – nötrlerin ve temel siyahın ötesine geçin (kesinlikle yerlerine sahip olsalar da). Yeni tonlar gardırobunuza biraz renk katıyor.


Boğa Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sade, iyi yapılmış ve kaliteli parçalar gardırobunuzun temel direğidir ve işinize yarar. Bu, ara sıra sıra dışı bir şey denemeniz için daha fazla nedendir – renkli rimel, belki?


İkizler Burcu

23 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Annen lacivert ve siyahı bir arada giyemeyeceğini söyledi ama bu kıyafet sana çok yakışmış. Kuralların değiştiğini unutmayın ve annenizin sesini gardırop kararlarınızın dışında tutun.


Yengeç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir masözle düzenli randevular, görünümünüz için bir eczanedeki tüm oje şişelerinden çok daha fazlasını yapabilir. Zihin-beden bağlantısına bakın ve hayatınızı dengelemenize yardımcı olacak bir aktivite bulun.


Aslan Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir veya iki inç, tarzınız için tüm farkı yaratır. Saçınızı kesmeyi veya etek boylarınızı uzatmayı düşünün (ya da tam tersi). Oranların sizde nasıl çalıştığını anladığınızda, kendinizi nasıl sunacağınızı da anlarsınız.


Başak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her zamanki web sitelerinizin ve alışveriş yerlerinizin ötesine geçin. Tamamen yeni bir şeyin peşindesiniz. Alışılmadık butikler, özel perakendeciler ve esnaf fuarları, benzersiz bir şey bulmak için iyi yerlerdir.


Terazi Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm bu eski dergileri geri dönüştürme zamanı. Her ihtimale karşı onları kurtarıyordun, ama şimdi dağınıklık seni deli ediyor. Referans için kullanışlı olacaklarını biliyorsanız, birkaç önemli düzeni kaydettiğinizden emin olun.


Akrep Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Koyu kırmızı ruj tam sana göre. Ancak havalar ısındığında, her şeyin daha hafif olması gerekir. Bej veya nötr bir dudak parlatıcısı deneyin. Her zamanki görünümünüzden daha çok hoşunuza gidebilir ve beğenmezseniz hemen silinir.


Yay Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Daha büyük nedenlere odaklandın. Ofisten gönüllü bir iş için koşuyorsanız, spor salonunda tam olarak duş alacak vaktiniz olmayabilir. Bir veya iki kuru şampuan spreyi, gitmeniz gereken yere ulaşmanızı sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Modanızın kutsal kâsesini gerçekten buldunuz mu, yoksa bu sadece bir stil serabı mı? Pahalı bir ürünse, taahhütte bulunmadan önce etrafta dolaştığınızdan, oturduğunuzdan, ayağa kalktığınızdan ve kollarınızı başınızın üzerinde tuttuğunuzdan emin olun.


Kova Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Fantazi hayatınızı gardırobunuz aracılığıyla şımartın. Cazip bir müzikale ait olduğunuzu hissederek uyanırsanız, kıyafetinize küstah bir şapka, parlak bir eşarp veya sevimli retro ayakkabılar (kedi topuklu ayakkabılar iyi bir seçimdir) ekleyin.


Balık Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Reklamlar cildinizi tahriş etmeyeceğini söylüyor, ancak etiket farklı bir şey söylüyor olabilir. Güvenli tarafta olmak için satın almak istediğiniz yeni ürünlerin içeriğini okuduğunuzdan emin olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.