Günlük Güzellik Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Aralık Perşembe gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Vintage giyinmek ve modern görünmek için harika bir parça bulun – örneğin, ayırt edici bir silüete sahip bir ceket veya zengin dokulu bir etek – ve ardından onu mevcut parçalarla karıştırın. Bir orantı duygusu ile podyuma hazırsınız.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tutumlu olmak bir erdemdir, ancak kombinezonlarınız griyse ve çoraplarınızda çok sayıda delik varsa, işi çok ileri götürüyor olabilirsiniz. Kendinize biraz denge verin – en kötü suçluları atın ve bir veya iki yeni parça satın alın.


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir güzellik ürününü diğeriyle değiştirin. Manikürleri seviyorsanız, bir salon ziyareti sırasında öne çıkanları deneyin ve bunların size nasıl hissettirdiğini görün. Belki de mükemmel cilalanmış on tırnağa sahip olmak düşündüğün kadar yüksek bir öncelik değildir.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Egzersiz, cilt bakımı, dengeli beslenme: etkilerini görmek için bunları düzenli olarak yapmalısınız. Bu yüzden, havluyu atmadan en az birkaç hafta önce yeni bir rutin verin. Ve küçük değişikliklerin hala değişiklik olduğunu unutmayın.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir salon saç ürününe veya bir tasarımcı etiketine geçtiğinizde, özellikle bunu stilinizin düzenli bir parçası yapmak istiyorsanız, geri dönmek zordur. Değişikliği yapmadan önce bütçenizin buna dayanabileceğinden emin olun.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Harika görünüyorsun, peki neden biraz falan hissediyorsun? Kendi iç dünyanıza daha fazla zaman ayırın ve bırakın dışarıdakiler kendi başlarının çaresine baksın. Tekrar yola çıkmak için yürüyüşe çıkın, yüzün veya canlandırıcı yoga yapın.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Herkesin bir stil dosyası veya beş yıllık bir saç planı yoktur, ancak yine de, herkes sizin kadar harika bir şekilde bir araya getirilmiş görünmüyor. İstemiyorsan stil sırlarını açıklamak zorunda olmadığını unutma.


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Birine dişlerinin arasına ıspanak kaçtığını söylemek garip olabilir, ama ona gerçekten bir iyilik yapıyorsun. Ne de olsa, benzer bir aksilikten muzdarip olsaydınız, düzeltmeniz için size söylenmesini tercih etmez miydiniz?


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Malaya peştemâli giymek yanlışsa, haklı olmak istemezsiniz. Tamam, belki işe giderken giymek istemezsin (işin bir sahil beldesinde değilse), ama değilse, onunla devam et. Bazı moda kuralları çiğnenmeli.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Minimalist bir yaklaşım, moda paletinizi yeniler. Minimum bakım gerektiren nötr renkleri, süper şık kesimleri ve saç ve makyajı düşünün. Hayatının geri kalanında çok fazla zamanın olacak ve bu çok güzel.


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Teknoloji, belirli öğelerin daha fazla durumda aniden giyilebilir olduğu anlamına gelir – örneğin parıltıyı ele alalım. Eskiden sadece kostüm partilerinde takabiliyordunuz, ama şimdi biraz sağduyulu bir ışıltı ofise uygun.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yapım aşamasında güzellik patronu oynayın. Hangi ev eşyalarının güzellik ürünleri olarak çifte görev yaptığına dair iyi bir fikriniz var. Birkaç arkadaşınızı toplayın, karıştırma kaselerini açın ve neler bulduğunuzu görün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.