Günlük Güzellik Burç Yorumları 12 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Aralık Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

O lüks shea yağlı ayak kremi için bir zaman ve yer var ve eski güzel vazelin için başka bir yer var. Topuklarınız gerçekten sertse, kaplıca tedavisi uygulamadan önce onlara ucuz bir bekleme tedavisi uygulayın.


Boğa Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belki farklı bir nemlendiriciye ihtiyacınız yok, belki daha fazla su içmeye başlamanız gerekiyor. Güzellik sorunlarınızı çözmek için önce kaynağı doğru bir şekilde tanımlamanız gerekir. Temel bilgilerle başlayın.


İkizler Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kesimi seviyorsunuz ama renginden nefret ediyorsunuz ya da ürün harika kokuyor ama uyguladıktan sonra yağlı bir kalıntı bırakıyor. Bir parçanız eksilerle yaşayabileceğinizi düşünüyor ama emin misiniz? Neden bekleyip görmüyorsun?


Yengeç Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Denge anahtardır. Kısa bir etek boyu ile gidecekseniz, diğer her şey sağduyulu ve ağırbaşlı olmalıdır. Aynı şekilde, diğer her şey güzelce örtülürse, dalgalı bir yaka tamamen zarif olabilir.


Aslan Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Romantizm dokunuşu günlük işleri bir zevk haline getirir. Hüzünlü bir filme giderken mendil yerine dantelli bir mendil taşıyın ya da külotlu çorap yerine çorap giyin. Ne kadar küçük detayların nasıl hissettiğinizi etkileyebilmesi şaşırtıcı.


Başak Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Derinlemesine temizlik sadece lavabolar ve küvetler için değildir. Yüz bakımı yaptırmanın, vücut peelingi kullanmanın veya saçınızı arındırıcı bir şampuanla yıkamanın zamanı geldi. Önemli olan yerde yeni başladığınızı bilmek çok daha iyi hissettiriyor.


Terazi Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi zorlamak, kazandırdığından daha fazla zaman kaybetmenize neden olabilir. Bu yüzden kendinizi spor salonunda fazladan bir mil koşmaya (yırtık bir bağa değer mi?) veya fazladan ayak işleri yapmaya zorlamayın (kim on mil daha sürmek ister? Biraz kestirmeye ihtiyacınız var.)


Akrep Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzelleştiğiniz alanı güzelleştirin. Birkaç güzel ampul, bir veya iki tül perde ve antika bir ayna eklediğinizde, tüm iksirleriniz, losyonlarınız, spreyleriniz ve makyajınız yeni bir hayata kavuşmuş olacak.


Yay Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ucuz olsanız bile şık görünmek kesinlikle elde edilebilir. Gardırobunuzdaki bazı eşyaları hareket ettirin, benzersiz buluntular için vintage dükkanları ve bit pazarlarını gezin ve satın almadan önce ürünler hakkında biraz araştırma yapın.


Oğlak Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Retroya gitme dürtüsü neredeyse ezici, bu yüzden onunla devam edin. Bir vintage mağazasına gidin, saçınızı kısa ya da altmışlar şeklinde yapın ve bu sırada eldiven giyin. Çok zarif ve tatlı hissetmenin keyfine varacaksınız!


Kova Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir moda beyanı söz konusu olduğunda sınırları nasıl zorlayacağınızı biliyorsunuz, ancak bir arkadaşınız neyin uygun neyin uygun olmadığı konusunda kesinlikle hiçbir fikri olmayabilir. Ona ihtiyatlı bir şekilde rehberlik edebilir misin?


Balık Burcu

12 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçekten kahkül sana yakışmıyor ve sen de bunu biliyorsun ama stilistin bir profesyonel olarak farklı bildiğini söylüyor. Dikkatli olun, yoksa hayır demenin başkasının duygularını inciteceğini düşündüğünüz için stil tuzağına düşersiniz!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.