Günlük Güzellik Burç Yorumları 11 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Aralık Pazar gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Güzellik rutininizi düzenlemek, size evinizi toplamakla aynı ferahlık hissini verir. Birkaç adımı tek bir adımda yoğunlaştırın – belki dört çeşit göz farı yerine, çizgileri ve gölgeleri çizen tek bir kaleme ihtiyacınız var.


Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gardırobunuzdaki bazı parçaların değeri, gösterdiğiniz özen sayesinde artıyor. Onları daha az giyiyor ve daha fazla koruyorsanız, dolapta yer açmak için eşyaları satmayı düşünün.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Düzenli olarak peeling yaptığınızda nemlendiriciniz daha iyi çalışır. Güzellik ürünlerinizin olması gerektiği gibi performans gösterebilmesi için uygun hazırlık çalışmalarını yapın. Ve her zaman biraz, düzensiz bir şekilde dışarı çıkmaktan daha iyidir.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Geçmişe takılıp kalmamaya dikkat edin. Hatırlamak isteyemeyeceğin kadar uzun süredir aynı saç rengine sahip olduğun ortaya çıktı – ama yaşam tarzın ve kişiliğin değişti. Bir dönüşüm zamanı.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yıllarca bulunması zor bir ayakkabı numaranız olduğunu düşündünüz, ancak ihtiyacınız olan tek şeyin belirli bir genişlikte ayakkabılar olduğu ortaya çıktı. Kim tahmin edebilirdi ki? Eski tarz güdüklere şaşırtıcı çözümler bugün ortaya çıkıyor.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ruj, parfüm ve fırfırlı, dantelli şeyler – kim daha fazlasını isteyebilir ki? Pekala, başka bir şey almadan önce çekmecelerini temizlemek isteyebilirsin. Zaten sahip olabileceğiniz ortaya çıktı – aslında daha azına ihtiyacınız var.


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Lavanta keselerini iç çamaşırı çekmecenize koymak pratik (güveleri uzak tutar) ve çekicidir (hassas eşyalarınızın harika kokmasını sağlar). Çok amaçlı stil hileleri bulmakta harikasın.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tavan arasında dolaşın veya bir ikinci el mağazasına uğrayın. Beklenmedik ve güzel bir şey bulabilirsiniz. Örneğin, bu antika düğmeler bir paltoyu canlandırır ya da güzel bir küpe takımı olur.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kanıt pudingte (veya göz kremi şişesinde). Bir eczane etiketi olup olmadığı kimin umurunda? Eğer işe yararsa, senin için yeterince iyi! Bunun tersi de doğrudur – eğer pahalıysa ama işe yarıyorsa, buna değer.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Belli bir eşya fikrini seviyorsunuz (örneğin: oxford ayakkabılar, kapı tokmağı küpeler, punky saç ve makyaj), ama onu denediğinizde, sadece siz değilsiniz. Pekala. Bir şans verdin. Şimdi neyin işe yaradığına geri dönün.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

İnsanlar size bakıp ‘Bunu nasıl yapıyor?’ diye merak ediyor. Basit — kişisel tarzınızı anladınız ve buna göre alışveriş yapıyorsunuz. Modaya uygun olmanın sadece para gerektirdiğini, ancak stilin içgörü ve beyin gerektirdiğini biliyorsunuz.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Küçük dokunuşlar büyük stil ifadeleri oluşturur. Çarpıcı bir göz kalemi uygulaması, bir fular üzerindeki karmaşık düğüm – bu tür incelikler, dünya hakkında bir iki şey bilen biri olduğunuzu söyler.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.