Günlük Güzellik Burç Yorumları 10 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Aralık Cumartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir ürün veya giyim eşyası ne kadar basitse, o kadar çok kullanım alanı vardır. Vücudunuz için ve makyaj temizleyici olarak kullandığınız kokusuz losyonu veya fanteziden gündelik modaya dönüşen ve tekrar eski haline dönen siyah hırkayı düşünün.


Boğa Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Parlak ışıklar, yüksek sesli müzik — hayır teşekkürler. Belki de alışveriş merkezi veya büyük zincir mağazalar stil açısından size göre değil. Bir mola verin ve şık bir butiği ziyaret edin veya aceleye gelmemek için internetten alışveriş yapın.


İkizler Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sevdiklerinizi neden ‘Formsuz mu görünüyorum?’ Gerçek şu ki, eğer formda değilsen, bunu biliyorsun – dış onaya ihtiyacın yok. Kendine karşı dürüst ol.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Uzun zamandır giymediğiniz bir görünümü, yıllar geçse bile yeniden canlandırın. Balerin topuzunu hatırladın mı? Sana çok yakıştı ve yine de gururunu okşuyor – yine de muhtemelen en azından iş için tek parça streç giysi giymek istemiyorsun.


Aslan Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu sevimli daireler doğru renkte ama yanlış bedende ya da salon rafındaki son jel şişesi şüpheli kokuyor. Güvende olmak için bildiğiniz perakendecilere ve çalışan ürünlere bağlı kalın.


Başak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Feminen görünmeyi seviyorsunuz ama aşırıya kaçıp hareket özgürlüğünüzü kısıtlayan bir şey giymediğinizden emin olun. Tam bir hareket aralığı istiyorsunuz. Ne de olsa korseler bir sebepten dolayı terk edildi.


Terazi Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ünlülerin ve özenti ünlülerin ne kadar süreceğini görmek için tabloidlere bir göz atın. Olduğunuz kişi olmak sizi mutlu ve minnettar kılar. Güzelliğin gerçek sırrı, sürmek istediğiniz bir hayat yaşamaktır.


Akrep Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ofis kıyafetlerinin seni komaya sokmasını nasıl engellersin? Canlı, yeni ayrıntılar arayın – kollarda büzgü, nötr renkli bir blazerde parlak bir astar. Bu incelikler iş günü giyinmeyi eğlenceli hale getirecek.


Yay Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda terimlerini deşifre etmek biraz çaba gerektirebilir. “Yaz şıklığı”, “uzun kokteyl” – evde kalıp eşofman giymek istemeniz için yeterlidir. Yine de sizin gibi akıllı bir alışverişçi, bulmacayı biraz çabayla çözebilir.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Sabahları giyinmekte zorluk çekmenize şaşmamalı — çekmecelerinizin durumuna bakın. Eski olan her şeyi çöpe atın, ardından sıralayın, yeniden katlayın, bağışlayın ve onarın. Yeni bir gardırop almış gibi hissedeceksiniz.


Kova Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şu anda onu istediğiniz zaman ve tam istediğiniz gibi istiyorsunuz. Sadece biraz şekerin ihtiyacın olanı aldığını unutma. O yüzden kuru temizlemeciyle sesini yükseltme. Bunun yerine sabırlı olun.


Balık Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Evinizi kendi insanınız gibi giydirin. Yeni perdeler, bir veya iki bitki, yemek odasında taze çiçekler – kendi hayatınızın değerini bildiğinizi ve ilgilenmeye değer olduğunu söylüyorlar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.