Günlük Ev Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Aralık Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün öyle bir cazibeniz var ki, her şey kucağınıza düşüyor gibi. Kredi kartı şirketlerinizi telefonla arayıp daha düşük faiz oranları ve yıllık ücretlerden muafiyet talep etmek için iyi bir gün.


Boğa Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kitaplarınıza göz atın ve klasik bir aşk şiiri bulun. Şehvetli kelimelere dalın, şiiri yüksek sesle okuyun, gözlerinizi kapatın ve arabaların ve süpermarketlerin olmadığı günlerde aşkın nasıl bir şey olduğunu hayal etmeye çalışın. Şu anda sevdiğiniz veya gelecekte böyle sevmek istediğiniz birine şiir ezberleyerek beyin gücünüzü artırın. Akşam yemeğinde tapers romantik bir hava yaratsın.


İkizler Burcu

9 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen kendinizi arkadaşlarınızdan ve ailenizden uzaklaştırmanız gerekir. İster ofisiniz, ister banyonuz veya yatak odanız olsun, tamamen size ait olan bir odada kendinize kutsal bir alan yaratın. Bir kilide ihtiyacınız varsa, takın. Baloncuklar sizi rahatlatıyorsa, devam edin ve küvete dalın. Duvarda özel ıvır zıvırlar için yeri olan bir raf size ait en büyük alan olsa bile onu kullanın.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Örgü çevrenizden çok sevdiğiniz bir arkadaş ve yoga sınıfından hiç tanışma fırsatı bulamamış başka bir arkadaşınız. Neden küçük bir buluşma organize etmiyorsunuz? Belki arkadaşlarınız kapanırsa vurur. Üçünüz mutfakta sağlıklı bir yemek hazırlarken şakalaşırken kahkahalar çok daha yüksek olacak.


Aslan Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

“Yalnız kalmak istiyorum,” diye mırıldanırken buluyorsun kendini yataktan yuvarlanırken. Dişlerinizi fırçaladıktan ve yüzünüzü yıkadıktan sonra hala kendi evinizde bir keşiş ve yengeç gibi hissediyorsanız, yapın. Uygun temizleyicileri çıkarın ve kabuklarınızı – pencerelerinizi ve aynalarınızı, kapılarınızı ve dolap topuzlarınızı parlatın.


Başak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hala kıştan gıcırdayan ve tohumları toprağa ektiğiniz ilk bahar günlerini düşünün. Açan çiçekleri ve parlak renkli sebzeleri hayal edin. Bu, hayattaki bazı şeylerin anlam kazanması için zamana ihtiyaç duyduğuna dair nazik bir hatırlatmadır. Saatlerinizi mantodan bilgisayara senkronize edin, böylece çok erken veya çok geç kalmamış olursunuz.


Terazi Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu sabah gözlerinizi açtığınız andan itibaren garajda daha fazla alan yaratmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Düşünmek için yeriniz olması için büyük kapıyı açın. Bisikletler, çocukların hala alabilecekleri, ancak sizin arabanızı park edebilmeniz için yolun dışında olacak şekilde duvarlara asılabilir mi? Yetişkin bisikletleri kirişlere asılabilir mi? Tam olarak neyi değiştirmek istediğinizi anlayın ve en kısa sürede harekete geçin.


Akrep Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Basit bir şekilde güzel! Evinizde klasik bir atmosfer yaratmak için duvarlarınızdan birine eski kadife Viktorya dönemi duvar kağıdını asma fikrine bayılıyorsunuz. Bu duvar kağıdını nereden satın alabileceğinizi, uygulama tekniklerini ve bu projeyi başarıyla bitirmek için hangi araçlara ihtiyacınız olduğunu bulmaya çalışın. Arkadaşlarınızı bir çay partisine davet edin.


Yay Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İki kolunuz market poşetleriyle arabanıza dönüyorsunuz ve parkmetrenin süresi iki dakika önce dolmuş olmasına rağmen size şimdiden ceza yazılıyor. Böyle bir olay üzerine öfkelenmekten kaçının. Dolapları bozmamak veya buzdolabındaki cam rafı kırmamak için yiyecekleri yavaşça kaldırın. Park polisi olmadığına sevin.


Oğlak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çiçek açan ampullerinizden çiçekler öldükten sonra, baş kesmeye başlamanın zamanı geldi. Benzer şekilde, yıllık çiçeklerden son kullanma tarihi geçmiş çiçeklerin çıkarılması daha fazla çiçeği teşvik edecektir. Nergis soğanları da salkımlar oluştukça bölünebilir ve bu erken ilkbahar güzelliklerinin güzelliğini etrafa yayabilirsiniz.


Kova Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenizi bu ayın sonlarında çitleri budamaya ve kozalaklı ağaçlarınızı budamaya yardım etmeye ikna ettiniz, ancak açelya ve orman gülleri gibi çiçekli çalılar üzerinde kendi başınıza çalışabilirsiniz. Çiçeklenme döngüsünden geçer geçmez gübre ekleyin ve gelecek yılın çiçeklerini geliştirmek için tohum kabuklarını (tomurcukları değil) çıkarın.


Balık Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuzun arka bahçesine sera yaptığını görüyorsunuz. Neden yardımını teklif etmiyorsun? Hem onun hem de sera tasarımının sırları hakkında biraz daha bilgi edinebilirsiniz. Belki bir gün bahçenizde küreğinize yaslanmış, komşunuzla sohbet edip, kendi temelinizi atarken mola vereceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.