Günlük Ev Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Aralık Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün mahallenizde basit, enerjik bir yürüyüş yaparak başlayın. Vücudunuzun hareket halinde olduğu hissinin tadını çıkarın ve bir rutine bağlı kalamayacak gibi görünüp hayal kırıklığına uğramadan kara kara düşünmeyin. Bunun yerine, sizinle birlikte yürüyecek bir veya iki arkadaşınızı düşünün, böylece birbirinizin bağlılığını destekleyebilirsiniz.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Müzik dinlerken duygularınızda kaybolmak ve etrafınızdaki dünyayı unutmaktan daha iyi bir şey yoktur. Hoşunuza giden bir konser bulun. Arkadaşınızın sevdiği bir grubun şarkısını indirin ve farklı bir tarzla temasa geçmeye değip değmeyeceğini görün. Kabloların tam olarak bağlı olduğundan ve temizlenerek yerinden çıkmadığından emin olmak için hoparlörünüzü kontrol edin.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu, finansal artıları ve eksileri listelemek için bir gün. Tanıdığınız bir sigorta acentesine sahip olmanın size önemli miktarda para kazandırabilecek bir şirkete sahip olmanın faydasını değerlendirin. Yatırım stratejilerinize bir göz atın ve profesyonel bir yatırım danışmanının tavsiyesine karşı çevrimiçi ticaretin uzun vadeli hedeflerinize nasıl uyacağına karar verin.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Herkesin tekrar tekrar pişirmeyi sevdiği favori bir yemeği vardır. Bu akşam akşam yemeği için yeni bir şeyler deneyin ve tarifi taze sebzelerle renklendirin. Yemek pişirdiğiniz insanlar, yenilik ve coşkunuza hem şaşıracak hem de memnun kalacak. Daha fazla ambiyans için yemeği mum ışığında servis edin.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pazara gitmeden önce, yemeklerinizi ayrıntılı bir liste halinde planlamak için biraz zaman ayırın. Bütçenizi sarsacak kadar gizemli olmayan bir şekilde sepetinize düşen ekstralardan kaçınmak için tek başınıza alışveriş yapın. Ayrıntılı listenizle hafta geçtikçe siz de kıymetini bileceksiniz ve akşam yemeği için ne pişireceğinize karar vermek zorunda değilsiniz!


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dolaptaki şeyler kesinlikle birikiyor. ‘Gözden ırak, akıldan ırak’ olsa da perde arkasında ne olduğunu organize etmek ve çözmek yine de çok özgürleştirici. Bugün bu projeye başlayarak bilinçaltınızı serbest bırakın ve evinizin gizli kısımlarını düzenlemenize yardımcı olacak fikirler üzerinde düşünün. Dolap alanını değerlendirin. Rafların eklenmesi depolama kapasitesini nerede artırabilir?


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınızı ne kadar sevdiğinizi ve takdir ettiğinizi size hatırlatan topraklanmış bir yoğunluk hissedersiniz. Telefonu kaldırın ve uzun süredir konuşmadığınız iyi bir arkadaşınızın numarasını çevirin. En son haberleri dikkatlice dinleyin ve istenirse iyi düşünülmüş tavsiyeler vermeye çalışın, istenmezse, haftanın ilerleyen saatlerinde sizi düşünen bir e-posta veya kısa mesaj göndermek için bir not alın.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Canlı ruhunuzu paylaşın ve zor bir gün geçirmiş olabilecek bir arkadaşınızı gelmeye teşvik edin. Arkadaşınızın temizliğe değil ruhunuza ihtiyacı var ama banyonuzu hızlıca düzenleme ihtiyacı hissediyorsanız aynaları temizleyin, duş perdesini çekin ve yüzeyleri silin. Birlikte hafif bir yemek yerken ve hikayeler anlatırken akşam ışığının tadını çıkarabilirsiniz.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eski duvar kağıdınızı yırtıp oturma odanızın güzelliğini yenilemek için bir boyama projesiyle başlama dürtünüz var. Bu günün sonunda bir karmaşanın ortasında oturmak istemiyorsanız fazla radikal olmayın. Her seferinde bir duvar yapın.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her altı inçlik büyümeden sonra onları çimdiklerseniz, krizantemleriniz daha fazla çiçekle daha dolgun ve daha yoğun olacaktır. Çimdiklemeden bahsetmişken, sardunyalarınız, fuşyalarınız ve tek yıllıklarınız bu mevsimde büyüme atakları nedeniyle uzuyorsa çalışmaya devam edin.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeniz çiçeklerle dolu (belki sadece rüyalarınızda) ama bugün diğer bitkilere bakma vizyonunuz var. Yılın karanlık aylarında da renklerin tadını çıkarabilmeniz için çiçekli lahana ve çiçekli karalahana tohumları ekin.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Size bir yıldırım gibi çarptı: Bir sanat projesine başlamak çok eğlenceli olurdu! Önce aklınıza ne geliyorsa onun resmini çizin. Tereddüt edip kalem veya karakalem teknikleri hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığınızı düşünseniz de, bir parça kağıt alın ve başlayın. Tüm büyük sanatçılar, bugün yanağında hissettiğin bu yaratıcılık öpücüğü ile başladı!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.