Günlük Ev Burç Yorumları 6 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Aralık Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Garajınızdaki eski bir meşe kapıyı uzun, çiftlik evi tarzı bir yemek masasına dönüştürmeyi düşündünüz mü? Bugün bunu yapma günün. Ani bir esinti parçacıkları kurutma masanıza savurmasın diye, boyamadan önce ahşabı zımparalamaktan kaynaklanan pisliği süpürdüğünüzden emin olun.


Boğa Burcu

6 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ve komşularınız, her ayrıntıya ayırdığınız zaman ve ustalıktan sürekli etkilenirler. Yeni bir komşu bazı ilgi alanlarını paylaşabilir ve kendinizi tehdit altında veya rekabetçi hissetmenize izin vermemek önemlidir. Bu yeni bir müttefik — sonunda yaptığınız şeyi gerçekten takdir edecek biri.


İkizler Burcu

6 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evcillik kelimesi, yanlış yorumlandığında çok kötü bir tınıya sahip olabilir. Ama gerçekten evcil olmak, herkesin sahip olamayacağı bir sanat, tarz, özgüven ve zeka gerektirir. Sen şanslı olanlardan birisin – neye sahip olduğunu biliyorsun. Çalışan bir komşunuz için sıfırdan yapılmış bir tabak kurabiye ile sevincinizi paylaşın.


Yengeç Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatınızda çok fazla ucuz bıçak seti sipariş ettiniz ve birkaç kullanımdan sonra yapışmaz yüzeyi çatlayan ve soyulan tavalar satın aldınız. Bilinçli bir tüketici olun ve gerçek kişiler tarafından yapılan çevrimiçi ürün incelemelerini okuyun. Arkadaşlarınızdan tercih ettikleri markalar hakkında bilgi isteyin.


Aslan Burcu

6 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün çatıda TV uydusunu veya hatalı kiremitleri tamir etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ev arkadaşınızın eve dönmesini bekleyin, böylece merdiveni tutacak bir gözcünüz olsun, bir alet veya bir bardak su için koşun ve en önemlisi aksilik durumunda orada olun. Yüksekteyken, o bakış açısından perspektifin tadını çıkarmak için bir dakikanızı ayırın.


Başak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her yıl arkadaşlarınızla, hepinizin gitmek isteyeceği kamp gezisi veya her hafta sonu nasıl grup barbeküsü yapacağınız hakkında konuşursunuz, ancak bir şekilde planlarınız suya düşer. Takvime bak. İlk barbekü için size uygun bir tarih seçin. Telefonu kaldırın ve davetiyeleri uzatın. Hazır olmak için beyaz su rafting broşürleri sipariş edin.


Terazi Burcu

6 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Miniklerinizi kekleri dondurmak için getirin. Gözler için yuvarlak şeker, bıyık için düz simit ve burun için sakız kullanın. Keklerin mükemmel şekilde donmuş olması kimin umurunda? Bir noktanın eksikliği tasasız olmak ve eğlenmektir. Unutmayın, aşkla yapılan hemen hemen her şeyin tadı nefistir.


Akrep Burcu

6 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tarifler mutfağa düştüğünde bu sizi çok rahatsız etmiyor ama ekmek yaparken bir şeyler ters gittiğinde bir şekilde egonuzu zedeliyor. Kuyu suyu bazen mayaya müdahale edebilecek mineraller taşır. Tekrar denediğinizde arıtılmış su ve taze maya kullanın. Ürettiğiniz şey mükemmel değilse çok alıngan olmamaya çalışın — her seferinde “şimdiye kadarki en iyi somun” olamaz.


Yay Burcu

6 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tüm arkadaşlarınız ilham almak için popüler ev dekorasyonu dergilerinin sayfalarına bakarken, siz seyahat fotoğraflarınıza yöneliyorsunuz. Ziyaret ettiğiniz güzel yerlerden ilham alın. Uzak diyarlardan stiller ödünç alın ve evinizde küçük tatil köşeleri oluşturun.


Oğlak Burcu

6 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ütüyle bir gömleği yakabilir veya sonunda geçen ay saksıya ektiğiniz birkaç bitkinin almayacağını kabul edebilirsiniz. Bugün küçük şeyler ters gittiğinde, gerçekte olduklarından daha büyük hissedebilirler. Hayatınızdaki daha büyük pozitifler üzerinde meditasyon yapın ve rahatlık bulabilirsiniz. Saksı değiştirme becerilerinizi geliştirmek için, farklı bitkilerin ihtiyaç duyduğu uygun topraklar konusunda bahçe mağazası çalışanına danışın.


Kova Burcu

6 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İşler göründüğü gibi olmayabilir ama ironiyi kaçırmadığınızdan emin olun. Oyunda basit çelişkilerden daha büyük bir alt metin var. Evinizin doğu bölümündeki bitkiler ve çiçekler, feng shui teorisine göre sağlıklı aile ilişkilerini destekler.


Balık Burcu

6 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Herkes dışarıda dondurma kamyonunu kovalarken, siz içeride yoğurt, taze organik meyve ve yerel arılardan elde edilen baldan smoothie yapmaya takıntılısınız. Süper sağlıklı bir vuruşta olduğunuzdan değil, daha ziyade, doğal yiyecekler, bugünlerde vücudunuzun en çok can attığı şey gibi görünüyor. Bu konuda bağırsaklarınızla gidin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.