Günlük Ev Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 31 Aralık Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Öngörülebilir geleceğinizin çoğunu orada geçireceğiniz için rahat sandalyenizi verandaya taşıyın. Menünüzü barbekü yemekleri olarak planlıyorsanız ve verandada da kahvaltı yapıyorsanız, bir zanaat projesini başlatmak ve sonuna kadar görmek için yemek odası masasını kullanabilirsiniz.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir gün işten eve gelip temiz bir ev bulmak senin hayalindi. Bir ev arkadaşı hoş bir şekilde karakterinin dışında davrandığı için bu hafta şanslı haftanız olabilir. Yanlış bir şey yaptığını varsaymayın – sadece bu güzel hareketi kabul edin. Daha sonra bir hizmetçi servisi için bir çek defteri girişi bulursanız, arada bir onları işe almanın bütçenize uygun olup olmadığına karar verin.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sebze sıralarının arasına karışan çiçekler, ikili doğanızı yansıtıyor. Çeşitli sebzelerin ekilmesi, uğur böcekleri, yusufçuklar ve bahçe örümcekleri gibi yararlı bahçe yırtıcılarını çekmeye yardımcı olur.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde birçok şaka var. Ailede kalan yapışkan guguklu saat veya kimsenin şikayet etmediği yumrulu patates püresi (tarifin bu şekilde yapılmasını içten içe seviyorlar.) Muhteşem bir grupla “olmanın” nasıl bir his olduğunu takdir etmek için bir dakikanızı ayırın. . Teyzenizin bahçe cücesini yakalamanın ve dönüşü için komik fidye notları göndermenin tam zamanı.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşlarınızla planlar yapın ve canları dökülecek gibi olsa bile onları buna bağlı kalmaya zorlayın. Gölde tatil için kiralık bir yüzen ev için önceden para almak, gideceğini söyleyen herkesin gerçekten gelmesini sağlayacaktır.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün dış mekan bitkilerinin kök sistemlerini sökmemeye çalışın. Kendinizi güçlü ve yetenekli hissediyorsunuz ve elleriniz ve zihniniz hızla hareket ediyor – bu ya güne büyük fayda sağlayacak ya da küçük bir aksiliğe neden olacak. Bitkileri yeniden saklıyorsanız, kökleri topraktan yavaşça gevşetin.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi bahçede olduğundan daha fazla içeride ve bilgisayarınızda vakit geçirirken bulabilirsiniz. Mevsimlerin zirvesiyle ilgili duygularınızı not edin – şu anda önemli bir değişimden geçiyorsunuz. Isıtmak için mikrodalga fırına koyduğunuz bir pirinç çuvalı, yılın bu zamanında el işi gösteri kabinlerinde mevcuttur.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Banyonuzdaki nihai yükseltmeyi yapacak olan yükleniciyi işe almadan önce biraz bilgi toplayın. Tavsiyeler aldınız mı? Ya da hiç mutlu müşterilerden bir şey duydunuz mu? Üç hafta derken, bu gerçekten altı ay anlamına mı geliyor? Taahhütte bulunmadan önce gerçekleri öğrenin.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gün enerjinizi tüketmiş olsa da, küçük ama önemli işlerle meşgul olmanız en iyisidir. Yeşil fasulyeleri ayıklayarak veya çilekleri yavaşça dilimleyerek bir saat geçirin. Bütün gün zihninizi meşgul edin ve bu gece zahmetsizce uyuyacaksınız.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizi yuva yapan kuşlar bu hafta sizi mest edecek. Sanki onlar sizin ailenizmiş gibi onları besleyecek, koruyacak ve diledikleri kadar bahçenize taşınmasına izin vereceksiniz. Şişkin bir gururla uzaktan izleyin. Asılı sardunya saksılarında ispinozların yuva yapması ve küçük yeşil yumurtalar bırakması için yer bırakın.


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün ızgara yapmaya ne dersin? Her şeyden biraz biraz ne dersiniz? Şişleri çıkarın ve karışık ızgara hazırlayın. Tüm evi dahil edin, sebzeleri doğrayın ve kendi kişiselleştirilmiş sebze, et ve hatta ananas ve mango parçalarından oluşan karışımlarını yapın.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Normal konuşma bugün sizi başarısızlığa uğratacak. Bahçe sevginizi kendi sözlerinizle ifade edemeyebilirsiniz ama her zaman klasiklerin sözlerine yönelebilirsiniz. Keats ve Wordsworth’ü okuyun, şiirlerinin takdirinizi değiştirmesine izin verin ve bahçe hakkında söylemek istediğiniz her şeyi söyleyin. Çocuklarınızla oturun ve çiçek açan şakayıklar hakkında bir şiir yazın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.