Günlük Ev Burç Yorumları 30 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Aralık Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınız yeni aldığı zamdan gurur duysa da, muhtemelen akşam yemeğinde maaşının ayrıntılarını açıklamanızı istemiyor. Özellikle para meseleleri söz konusu olduğunda, konuşmanızı saksı bitkilerinizin bakımına çevirmek en iyisidir.


Boğa Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sulamayı aceleye getirmemeye dikkat edin ve yiyeceklerinizi iyice çiğnediğinizden emin olun. Bugün kendinizi hem zahmetli hem de keyifli deneyimler için acele etmek isterken bulacaksınız. Siz uzun ömürlü bitkilerinizi inceltirken, hayatınızdaki sizi yavaşlatmanızı ve günlerinin hikayelerini paylaşmanızı isteyenleri ihmal etmeyin.


İkizler Burcu

30 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yeni işlemeli kurulama bezleriniz, mis kokulu yeşil çay çeşitleriniz ve taze meyveli turtalarınız ile anne-kız çay partisi için mükemmel bir gün. Fıçı çiçekleriniz ve cıvıl cıvıl kuşlarınızla, verandanız veya arka bahçeniz, akşamın geç saatlerine kadar devam eden güneş ışığının tadını çıkarmak için mükemmel bir sahne olacak.


Yengeç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şu anda gerçekten başarmanız gereken çok şey var, ancak yükün ağırlığı altında ezilmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Son çamaşır partisi kururken, evinizdeki aynaları temizlemek için zamanınız olur.


Aslan Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tıpkı Toskana’da veya Kaliforniya’nın altın tepelerinde olduğu gibi, bağ için üzüm ve en iyi zeytinyağı için zeytin yetiştirmek her zaman hayaliniz olmuştur, ancak şu anki daireniz bu fanteziyle alay ediyor. Makul bir şekilde karşılayabileceğiniz en iyi zeytinyağı ve şarapla kendinizi şımartın.


Başak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Vızıldayan böcekler ve şarkı söyleyen kuşlar, etrafınızda bir yankı gibi kulaklarınızı yazın başlarının yükselen sesleriyle dolduruyor. Birden fazla sinek kuşu yemliği asın ve önümüzdeki günlerde bölgesel uğultu gösterisini mücevher tonlarında izleyin.


Terazi Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tariflerin okunması ve takip edilmesi gerekiyordu ve siz spontane ve zekice anlar yaşarken, bugün çok dikkat etmeniz gereken bir gün. Benzer şekilde, sebze ve meyvelerinizi nasıl koruyacağınızı öğrenmek yeterince basit görünebilir, ancak annenizin talimatlarına dikkat etmezseniz, konserve fasulye partisini bozabilirsiniz.


Akrep Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir bilgisayar alacağınız bir günse, başka türlü yapmasanız bile uzatılmış garantiyi satın alacağınız bir gün. Tüm ince yazıları okuyun ve bir garanti aldığınızdan veya en azından talimatları anladığınızdan emin olun.


Yay Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Artıkları ısıtmak ve tüm gün evinizde vakit geçirmek kulağa çok hoş geliyor. Topladığınız şarap mantarlarını alın ve günün tadını çıkarırken nihale yapın.


Oğlak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ekmek pişirmek sizin ikinci doğanızdır. Tam buğdayın ve ekşi mayanın lezzetine ders vermek için can atan bir yakınınız olabilir. Taze pişmiş ekmek ve büyük dilim domates, roka, peynir ve zeytinyağı ve sirke ile sandviç gibisi yoktur. Mayanızın taze olmasına dikkat edin.


Kova Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Normalde hazine avı yaptığınız köşelerin ötesine bakmak için ortak bir çabayla bit pazarına gidersiniz. Genellikle giysilere ve kayıtlara bağlı kalırken neden aletlere ve ev eşyalarına bakmıyorsunuz? Bugün alışılmadık ve öngörülemeyen kaynaklardan ilham almaya açıksınız.


Balık Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tamamlanmış hissetmenize yardımcı olacak, ancak ayrıntılarla sizi bunaltmayacak metodik bir göreve ihtiyacınız var. Ayrıntılara odaklanma cazibesine karşı koyun ve saksılar, toprak, bitki örtüsü ve fauna arasında küçük bir rüya görmenize izin verin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.