Günlük Ev Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Aralık Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Komşunuz, pazar ve fabrika gezinizde size katılma fikrinden bahsettiğinde, şaşırtıcı derecede hoş ve çekicisiniz – yalnız gitmeyi hayal ettiğinizde bile. Hoş mizacınız komşunuz için harikalar yaratıyor ve siz eve geldiğinizde, bahçesinde hayran olduğunuz bitkilerden size kırpıntılar almak için koşuyor.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eski ev filmlerini izlemenin ve çocukluğunuzdaki fotoğraf albümlerini karıştırmanın ne kadar eğlenceli olduğunu hatırlıyor musunuz? Şu anda yaşadığınız anlar, sevgiyle baktığınız bir dijital kolajın parçası olabilir. Dijital scrapbooking’i bir aile projesi haline getirin.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Faturalar veya borçlar konusunda bir ev arkadaşınız veya ortaklarınızla yüzleşirken açık sözlü olun. Borcu hemen yatırın, böylece parayı anlamsızca harcamak istemezsiniz.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Oturma odasını yeniden dekore etmenin yeni yolları hakkında beyin fırtınası yaparken, partiniz için temalar olarak çok sayıda ürünü kullanın – fikirler ne kadar çılgınsa o kadar iyidir. Hiçbir beyin çocuğu tefekkür için çok çılgın değildir, bu yüzden sezginizi dinleyin ve hayal gücünüzü serbest bırakın!


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizi açık havada tamir etmeye götürün. Eteklerini dikmeniz gereken pantolonlar ve bu iki bluzun üzerine dikmeniz gereken düğmeler, verandanızda veya bahçenizdeki bir battaniyenin üzerinde akşam güneşinin ışığında çalışmak çok güzel olacak.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bezelye sarmaşıklarınız rengarenk çiçek açtı mı? Eviniz için buketler seçin ve mutlu bir sürpriz olarak iş arkadaşlarınıza bu taze, sade kır çiçeğinden demetler getirin.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşlarınızı rahat çim sandalyelerinden uyandırabilirseniz, büyük bir fiziksel güç ve enerjiye sahip olabilirsiniz. Şeftali veya yaban mersinli bir smoothie, gece boyunca güvertenin üstünden ve altından örümcek ağlarının tozunu almak için birkaç dakikalık çalışma için iyi bir ilham kaynağı olabilir.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Frida Kahlo’nun resimlerinin parlak renkleri ve Georgia O’Keefe’nin doğal manzaraları ve çiçekleri, dekorasyon ve eğlence için ilham veriyor. Işıltılı renklerin ve doğanın yan yana gelmesine ve romantizmine aşık olurken yıldız çiçeği bahçenizin ve ortancalarınızın içeriye girmesine izin verin.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yapmak istediğiniz tek şey, dolaplar, barakalar, çiçek ve sebze tarhları ve hayatınızın sistemlerindeki dağınıklığı temizlemek. Düzene sokma ve küçültme güçlerinizi kullanacağınız bir arena seçin. Günün sonunda, evinizi toksinlerden arındırmış ve arındırmış gibi hissedeceksiniz. Her tencerenin kapağının yanında saklandığından emin olun.


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiç ev yapımı şerbet veya dondurma yapmayı denediniz mi? Muhteşem meyvelerin cömertliğini vurgulayan donmuş tatlılar yaratabilecekken neden smoothie’leri bırakasınız ki? Ev halkı, zencefilli şeftali, yaban mersini, çilek ve taze naneli çikolatadan oluşan dondurmanız için çığlık atacak.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yardım istemekten gurur duyma ve bir dahaki sefere belki kendi başına yapabilirsin. Hayatınıza çok şey katan bu araç ve gereçlerin iç işleyişini anladığınızda heyecanlanıyorsunuz. Aletleri asla kirli bir yere koymayın. Yüzeyde kurutulmadığında çamurun çıkarılması daha kolaydır.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sebzelerle büyük bir deney yapmak için bugün maceracı ruhunuzu mutfağa götürün. Canlı ve renkli bir salatada brokoli rabe ve bakla veya şekerli bezelye, tatlı mısır ve biber kombinasyonlarını hayal edin. Güneş hala parlarken dışarıda verandanızda yiyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.