Günlük Ev Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Aralık Çarşamba gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ailenizden geçen antikalara ve hatıralara özellikle dikkat edin. Kuşbakışı akçaağaç şifoniyerinizi cilalayalı bir yıl olduysa, biraz TLC teslim etme zamanı gelmiştir. Cilalamanın, aile hazinelerinizin eskiliğini korumak için yeniden bitirme veya rötuş yapma düşüncelerine yol açabileceği fikrini düşünün.


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki enfes gül fidanlarını koklamaktan kendinizi bir koparabilseniz, bir aşk mektubunu kafanızda okuyup durup durursunuz. Romantizm duyarlılığı bugün tamamen sizinle ilgili, dışarıdaki sabit malzemeleri getirin ve güneş yanağınızı ısıtırken oyalanırken yazın.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Patlıcan ve kuşkonmazlı güveç o kadar beğenildi ki, aileniz bu hafta ikinci tur için çağırıyor. Artıklar bu sefer o kadar çabuk bitmeyecek, bu yüzden komşularınızla paylaşın veya işyerindeki birkaç meslektaşınıza öğle yemeği getirin. Aynı şey ev yapımı şerbetiniz ve şeftalili turtalarınız için de geçerli.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir sonraki akşam yemeği partiniz için ilham bulmak üzere en sevdiğiniz yemek kitaplarının sayfalarını çevirmek için akşamın erken saatlerinde tam ışıkta verandanızda oturun. Baharatlı salatalıklardan Tay tarafı salatası yapın.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Akşam geç saatlerde yaz güneşinin kendine özgü karahindiba sarısı kalitesi ve ağaçların ve uzun otların uzun gölgelerini nasıl düşürdüğü hakkında şiir yazabilirsiniz. Bir vazoyu sarı çiçeklerle doldurun ve güneş ışığını içeriye getirmek için banyonuza koyun.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kendinizi Fas’ın rengarenk pazarları ve mis kokulu aromaları, California’daki okaliptüs ağaçlarının kokusu ve ılık bir esinti ve Amsterdam’da bir kanalda saat 23:00’te gün batımı hakkında hayal kurarken bulabilirsiniz. Bilgisayarınızı büyük ekran TV’nize bağlayın, arkanıza yaslanın ve seyahat programınızın keyfini çıkarın.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizde bir sığınak yarattınız, etrafınızı sanat eserleri, mobilyalar ve etrafta olmaktan mutlu eden hatıralarla ve güzel anılarla çevrelediniz. Bununla birlikte, deliğe basmış Afgan’a veda öpücüğü vermenin zamanı gelmiş olabilir mi?


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Eğiliminiz, el sallayan komşunuzun veya ev arkadaşınızın size seslendiğini fark etmemiş gibi davranarak kulaklıklarınızı takıp bahçede çalışmaya gitmek olabilir. Nazik olmak için kısaca el sallayın ve gülümseyin, ardından dikkatiniz tamamen dağılmasın diye elinizdeki işe devam edin.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sundurmanızı ve evinizi saksı bitkileriyle doldurmaya o kadar kaptırabilirsiniz ki, yeşim bitkilerinizin, eğrelti otlarınızın, örümcek bitkilerinizin ve fuşyalarınızın yaşadığı kaplara biraz sevgi ve özen göstermeyi unutabilirsiniz. Plastik kapları ve tel askıları kil kaplar ve makrome ile değiştirin.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Güvenlik bugün en büyük endişeniz. Sizin ve tüm ev arkadaşlarınızın aletlere gereken özeni gösterdiğinden ve herkesin acil durum malzemelerinin yerini bildiğinden emin olun. Kendinize iç huzuru verin.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İlahi bir salata için roka, karahindiba yeşillikleri ve marul toplarken, büyükannenizin size sebzeleri en iyi nasıl seçeceğinizi öğrettiği sırada hasat sepetiyle bahçesinde dolaştığını hatırlamadan edemezsiniz. Yaz esintisiyle süzülen anıların ve nostaljinin tadını çıkarın.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz eski yorganı çimenlerin üzerine sermek ve günlüğünüzle birlikte yüzüstü uzanmak için bahçe işlerinizden bir mola verin. Sayfanın üzerinde akıcı bir şekilde akan bir kaleminiz olduğundan emin olun ve etrafınızdaki her yerde şarkı söyleyen ve patlayan yaz başlarının yüksekliğini kaydetmek ve takdir etmek için birkaç dakikanızı ayırın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.