Günlük Ev Burç Yorumları 27 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Aralık Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Aralık 2022 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün yeniden şarj edilmiş ve bahçe kulübenizi temizleme zorluğunu üstlenmeye hazır hissederek uyanırsınız. Bahçe aletlerini asmak için bir duvara delikli pano vidalayın.


Boğa Burcu

27 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Acele etmeyin ve hoşunuza giden ilk kumaşın toplarını satın almayın. Evinizin pencere uygulamalarını değiştirmek çok dikkatli bir şekilde düşünülmeli ve dikkate alınmalıdır. Fırfırlı, çift yüzlü bir stil mutfakta iyi görünebilir, ancak oturma odasında uzun dökümlü puflar daha iyi görünebilir.


İkizler Burcu

27 Aralık 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Siz ve komşularınız, fikirleri ve deneyimleri paylaşmak için bir topluluk bahçıvanlar forumu oluşturmaktan gelişigüzel bir şekilde bahsettiniz, ancak bu sadece bir fikirdi. Bugün bir grup projesini dizginlerinden tutup gerçeklik alanına götürmek için gerekli inisiyatifiniz var. Planlama toplantısına bahçenizde ev sahipliği yapmayı teklif edin.


Yengeç Burcu

27 Aralık 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, çek defterinizi dengelemek ve ince dişli bir tarakla hesap özetlerinizi gözden geçirmek için mükemmel bir gün. Kafanızda hesaplamalar yapmanıza yardımcı olacak hızlı bir zihniniz var. Sera veya çalışma odası için mimari tasarımlar da ruh halinize uygun mükemmel projelerdir.


Aslan Burcu

27 Aralık 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gece evde kalmaya ve yemek pişirmeye kararlıysanız, eski bir arkadaşınız birdenbire ortaya çıkıp sizi şarap ve peynir yemeye davet ederse şaşırmayın. Bugün biri gelip fikrinizi değiştirecek ve çok az direnç göstereceksiniz. Yeni içtiğiniz içeceği not edin, böylece evde servis edebilirsiniz.


Başak Burcu

27 Aralık 2022 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kedi maması veya tuvalet kağıdı bittiğinde, geçen hafta verdiğiniz kredilerden pişmanlık duyabilirsiniz. Kendiniz için yeterince para biriktirmemişken verme eğilimine direnmeye çalışın. Yakın gelecekte neye ihtiyacınız olabileceğini bir saniyeliğine düşünmeyi kendinize hatırlatın.


Terazi Burcu

27 Aralık 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Turtanızın son parçasını gerçekten kendinize saklamak istiyorsanız, üzerinde adınızın yazılı olduğu bir kaba koyun. Ev arkadaşlarına saygılı davrandığın için, onlar da sana aynı şekilde davranacaklar.


Akrep Burcu

27 Aralık 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gününüz, iyi düşünülmüş bir seyahat programı gibi önünüze serilir, ancak bakın, bir şekilde daha fazlası için yer bulacaksınız. Beyaz odanıza biraz renk katmak için yeni perde bağlarını göstermek için zamanınız olacak.


Yay Burcu

27 Aralık 2022 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Projeleriniz üzerinde bütün gün çalışacak enerji ve dayanıklılığa sahip olduğunuz bu tür günleri seviyorsunuz. Geniş müzik koleksiyonunuzu tür sırasına göre ya da kitaplığınızı yazara göre düzenleyecekseniz bugün tam zamanı. Giderken toz alın.


Oğlak Burcu

27 Aralık 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, bahçede veya mutfakta programınızı değiştirmek için iyi bir gün değil. Genellikle günde üç öğün yemek yerseniz, çıldırmayın ve akşamın erken saatlerinde ikinci ve son öğünü tercih edin, yoksa kendinizi tamamen kaybedersiniz. Gün boyunca ilerlerken istikrarlı, tanıdık ve rahat olana bağlı kalın. Kendinize ne kadar yol kat ettiğinizi hatırlatmak için teraziye çıkın.


Kova Burcu

27 Aralık 2022 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bitki bahçenize özellikle dikkat edin. İç mekan saksılarınızdan bazılarını dışarıya taşımanın zamanı geldi mi? Hayır. Bitki kullanımınız da kısa sürede artacaktır. Bu taze vurguları yemeklerinize eklemeye devam edebilmek için tohum ekmeye devam edin!


Balık Burcu

27 Aralık 2022 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Birinin kompost kutunuza kompost düşürdüğünü fark ettiniz. Şimdi tam olarak itiraz edemeseniz de bunun ne kadar gizemli ve şaşırtıcı bir hareket olduğunu düşünmeden edemiyorsunuz. Kim bir iyilik yapmak için bahçenden gizlice giriyor? Merak uyandıran bilmeceler için tetikte olun.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.