Günlük Ev Burç Yorumları 26 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Aralık Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Azim ve enerjinizi, kendinize bu dünyanın öncülerini – bilinmeyen diyarlarda yürüyen, gün batımına doğru yelken açan ve uzaya uçan insanları – hatırlatmaktan alıyorsunuz. Cape Canaveral’a veya daha önce hiç gitmediğiniz bir bilim müzesine gezi planlayın ve başarılarını yeni bir açıdan görün. Şimdiye kadar dolaşamıyorsanız sehpanıza yeni bir kitap ekleyin.


Boğa Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün sizi ev işlerinizi halletmeye ve ayak işlerinizi listenizden silmeye teşvik ediyor. Büyük sıvı dökülmelerini temizlemek için plastik bir faraş kullanın, böylece üzerinize gelen tanıdık duyguyu şımartabilirsiniz – yavaşlamanız ve gülleri koklarken bahçede oyalanmanız için yalvarıyor.


İkizler Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Açık, dürüst iletişim, bugün tüm fikirlerinizin altında ateşli ve tutuşabilir bir gücün fokurdadığını hissetseniz bile, ilişkilerinizin istikrarını korumak için hayati önem taşır. Tutkunuzu olumlu bir yöne çevirin ve ikinizin de keyif aldığı bir şey hakkında bir tartışma başlatın. Konuşurken yürüyüşe çıkın ve daha az agresif hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün alışveriş listenizi evde bıraktığınız için kendinizi suçlamayı bırakın. Ceplerinizi istediğiniz kadar arayabilirsiniz; tam bıraktığınız yerde mutfak masasının üzerinde duruyor. Listeyi oluştururken gösterdiğiniz özen, sizi en önemli adıma, özellikle durup hemen yeni bir liste yazarsanız, ihtiyacınız olan tüm öğeleri hatırlamaya götürecektir.


Aslan Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dış mekan bitkileriniz için yeni saksılar, düz ekran TV veya akşam geç yaz yemeklerinde üzerinde dinleneceğiniz teras mobilyaları satın alıyor olun, içgüdülerinize güvenmeniz önemlidir. Güçlü kişisel zevk duygunuz sizi en iyi seçimlere yönlendirecek ve iyi bir araştırma nihai kararınızı belirleyecektir.


Başak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev bitkileriniz dikkatinizi çekmek için yarışıyor ve kalbinizi geri kazanmaya mı çalışıyor? Dış bahçeniz öncelik kazandı ve küçük iç mekan aşklarınız ihmal edilmiş hissedebilir. Kapsamlı bir buğulama, toz alma ve gerekirse yeniden saksılama ile onlara istedikleri bakımı verin.


Terazi Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, yapmayı sevdiğiniz bir şeyin finansal bir getirisi olabileceğini keşfederken, işle zevki birleştirme potansiyeline sahipsiniz. Konserve şeftalileriniz, çiftçi pazarındaki bir sonraki sıcak bilet olabilir veya belki de nihayet birçok kurnaz yeteneğinizi halka açmanızın zamanı gelmiştir.


Akrep Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gece en sevdiğin İtalyan restoranına gitmeye can atmıştın, kırmızı ve beyaz kareli masa örtüleri olan restorana. Eşinizi taze yiyeceklerle dolu olarak bulmak için eve gelmek, bir sabır ve takdir alanına girmenizi gerektirir. Ambiyans için verandada mumları yakın ve geçmişlerinizi evde geçirin.


Yay Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün çok fazla enerjiniz ve sürüşünüz var. Yağmur yağdığında suyun bahçeye akması için oluklarınızdaki yaprakları temizlemek için hortumun ucunda bir püskürtme başlığı kullanın.


Oğlak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

En sevdiğiniz yemek kitaplarından bir yığın alın ve hafta için bazı tarifler seçin. Anneannenizden ilham aldığınız tarif dosyasını unutmayın. Yerel ürünleri öne çıkarmak için elinizden geleni yapın.


Kova Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şu anda evinizde daha az ışığa ve enerjiye ihtiyacınız olabilir, ancak bu, evinizi nasıl daha enerji verimli ve sürdürülebilir hale getireceğinizi düşünmemeniz gerektiği anlamına gelmez. Güneş enerjisi eklemeyi ve düşük akışlı bir tuvalete geçmeyi düşünün.


Balık Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tahılların yaratıcı kullanımı, dünyaya geri dönmenize ve yılın bu zamanında tüketmek istediğiniz tüm taze sebzeleri dengelemenize yardımcı olacaktır. Kahverengi yasemin pirinci, darı ve arpayı kullanmanın yollarını bulun. Hasatınızla mükemmel bir kombinasyon oluşturacaklar ve puslu zihninizi temizlemenize yardımcı olacaklar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.