Günlük Ev Burç Yorumları 24 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Aralık Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Şimdi bahçenizde büyüyen ağacı yontma zamanı, ama ilk denemenizse yapmayın. Tıpkı yontulmuş bir sopaya sahip olmaktan kaçınmak istediğiniz gibi, riske girmekten de kaçınmalısınız. Budama önerileri için bir ağaç düzelticiye veya yerel bahçıvanlık kulübünüze danışın.


Boğa Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir ev arkadaşınızla akşam yemeği pişirmek veya haftalık alışveriş yapmak gibi bir şeyler yapmak için bir plan yapın. Eğlenceli ve kolay sohbet ile, aksi takdirde angarya olacak aktiviteler bir zevk gibi görünüyor. Sonunda ödüllerini toplayabileceğiniz bir çaba olduğundan emin olun.


İkizler Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dikkatli olmazsanız, ev arkadaşınız yanlışlıkla henüz açmamış tüm nergislerinizi yabani ot zannedebilir ve yardım etmek için hepsini yerden çıkarabilir. Derin nefes almayı unutmayın. Yapmadan önce sormanız gereken hatırlatma, en iyi şekilde siz soğuduktan sonra iletilir. Açık talimatlarla tüm bunlardan kaçının.


Yengeç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çalışırken sadece ıslık çalmak için bir gün değil, aynı zamanda neden ciğerlerinizin tepesinden kemer takmayasınız? Çatırdayan cam vazoda çiçekleri düzenlerken en sevdiğiniz düetlerin her iki bölümünü de söyleyeceksiniz. Suyu içmeleri için odunsu sapları kesmek için keskin bir bıçak kullanın.


Aslan Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gününüzü dışarıda geçirmenin en iyi yolunu araştırın — yani içgüdülerinizi dinleyin, araştırma yapılacaktır. Güneşin altında olmak, günün ilk, nemli ışık vuruşlarından son altın damlalarına kadar günün saatlerini yaşamak için can atıyorsunuz. Nemlendirici bir dudak balsamı ile çatlamış dudaklara karşı koruyun.


Başak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Elbette pedometrenizi takıyorsunuz, yoksa diğer arkadaşlarınızın tam olarak 692 adım arkanızda olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Mutlaka aynı hızda gitmediğinizi göreceksiniz, ancak bu noktayı düşünmek için zamanınız yok. Kendi başınıza saldırın! Taze muz ve şeftali ile donmuş yoğurtlu smoothie yapın.


Terazi Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sabah güneş doğduktan hemen sonra bahçenizi iyice ıslatmayı gerçekten seviyorsunuz. Yeni bir iş rutini kişisel programınızı geçici olarak bozduğunda, aşırı dirençli olma eğiliminiz vardır. Program değişikliği fikrine karşı açık fikirli olun ve ritimlerinizin akışa uygun olacağına inanın. Akşamları su bitkiler için aynı derecede iyidir.


Akrep Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bir şey size, elinizde küçük bir torba kirazla yürümenizi, saplarını çekmenizi, çekirdeklerini önünüzde bir yay çizecek şekilde tükürmenizi ve tatlı, kırmızı eti çiğnemenizi hatırlatıyor. Eski moda kiraz jübilesi veya ev yapımı vişneli dondurma gibi bir tatlının merkezinde taze kiraz kullanmayalı uzun zaman oldu.


Yay Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Otları temizlemeye devam etmek istiyorsun, ama ev arkadaşın seni takip edip geçmiş yazlarla ilgili anılarıyla seni meşgul etmeye çalışıyor. Nostaljik yönlerini şımartın ve o kadar başarılı olamayacağınızı, ancak dinlediğiniz ve yanıt verdiğiniz sürece ilişkinize yatırım yapacağınızı kabul edin.


Oğlak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Muhteşem yeşim bitkinizin vizyonu, çürüyen uzuvlar gibi görünen şeyler tarafından bir şekilde sönümlendiğinden, bugün gerçeklik ve fantezi arayüzü. Renkli asılı bir tomurcuk vazoda taze bir kesime başlayın. Aşırı sulamanız durumunda toprağı bir su sayacı ile test edin. Bugün görünüşte kaba uyanışlar cesaretinizi kırmasın.


Kova Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kredi kartlarınızı ve çek defterinizi evde bırakmak veya en azından harcamalarınızı katı bir bütçeyle sınırlamak en iyisi olacaktır. Evinizi dekore etmek ve biraz renk katmak için doğaçlama yapabileceğiniz şeylerin yaratıcı fikirleri için boşta vitrin alışverişi yaparak kendinizi şımartın. Bir abajur, zanaat çöplüğünüzdeki süslerle canlandırılabilir mi?


Balık Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki tüm muhteşem ve lezzetli aromalarla, kendi lavanta, nane ve limon otu kokularınızla yağ, sabun ve mum yapmayı öğrenmenin tam zamanı. Takdir edebileceğiniz ve kullanabileceğiniz bir son ürünle sonuçlanacak yeni bir şey deneyin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.