Günlük Ev Burç Yorumları 23 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Aralık Cuma gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşınız sizden taşınmasına yardım etmenizi istediğinde zaten planlarınız varmış gibi davranmak çok kolay olurdu, ancak boş zamanınızın tadını çıkaramayacağınızı bilirsiniz. Günün kararları arasında yol alırken karma, zihninizin ön saflarında olmalıdır. Kutuları içindekilerle ve gittikleri odayla işaretleyin, arkadaşınız paketi açarken onu rahatlatmak için.


Boğa Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kişisel zevklerinizden çok kitleleri düşünmek için elinizden geleni yapın. Siz sebze bahçesini patlıcan ve kabakla doldururken, bilirsiniz, ev halkı kabak ve domatesi tercih eder. Eviniz için gerçekçi olarak en iyi hasadı verecek olanı ekin ve planlayın.


İkizler Burcu

23 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenizde çalışırken telefonunuzu evde bırakırsanız sorun olmaz — mesajlarınızı sonraya kaydetmesine izin verin. İletişimi sürdürmek için aynı anda birden fazla görev yapmanıza veya zahmete girmenize gerek yok. Bahçenizin cennetinde kendinizi izole edin ve çiçeklerin ve taze hayatın sizi başka, daha sakin bir dünyaya taşımasına izin verin.


Yengeç Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Devedikeni ile enginar (ikisi de çiçektir) arasındaki ailevi bağlar hakkında felsefe yapmak, büyükbabanızdan size miras kalan yeşim bitkisinin uzun tarihini öğrenmek kadar keyif verici. Günü, hayatın ilginç küçük ayrıntılarını düşünerek geçirmek, bugün sizin için harika. Papatyalar salatanıza yenilebilir keyif katar.


Aslan Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir bahçe satışında bulduğunuz tablolar, keşfedilmemiş başyapıtlar gibi görünebilir, ancak aynı zamanda kişisel fantezinizi de etkileyebilirler. Onları sevmeniz, talep edilen fiyata değecekleri anlamına gelmez. Estetik olarak sevdiğiniz bir şey için pazarlık yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, ancak bir aptalın altını olabilir.


Başak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Enginar, pancar, bamya ve rezeneyi bir tabakta karıştırmak size göre sebzelerin lezzetlerinden en iyi şekilde yararlanmak değildir. Ev arkadaşınızın hasat harikalarıyla yaptığı deneyler konusunda isteksizsiniz, ancak denemeden kapıyı çalmayın!


Terazi Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, bir barışçı ve eviniz olan fantastik ve gizemli orkestranın şefisiniz. Ev arkadaşlarınız evinizi güzelleştirmeye odaklanırken uyum bulmalarına ve projeler üzerinde birlikte çalışmalarına yardımcı olabilirsiniz. Herkesin kendi uzun ömürlü bitkilerini seçebilmesi için bitki deposuna bir gezi düzenlemek harika bir başlangıç ​​olacaktır.


Akrep Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızı, gelecek mevsimden biraz tat alan bir öğle yemeği ile neşelendirmek için gizli yeteneklerinizi kullanın. Pazardan numune almak, ikinizi de kendi sebze tarlanızda neler olacağı konusunda heyecanlandıracak. Bir salata ve risotto mükemmel bir ikram olacaktır.


Yay Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hayatının bir şekilde ayrılmaz bir parçası olan bir şey kaybolmuş olabilir, ama merak etme, onsuz da iyi idare edeceksin. Örneğin, planlayıcınızı hafta sonu kaçamağınızda unuttuysanız, verandanızda parlak, güneşli bir yere oturmanız ve planlarınızı yeniden hayal etmeye başlamanız yeterli olacaktır. Takviminizi telefonunuzda ve bilgisayarınızda yedekleyin.


Oğlak Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Rezene bitkisi ile yapabileceğiniz birçok şeyi keşfedin. Tamamen yenilebilir olan bu bitkinin her yerinde meyankökü dokunuşu var. Rezenenin bir bitki ve baharat olarak kullanımına uzun zamandır aşina olduğunuzdan, kökü güveçlere eklemeyi seviyorsunuz. Neden zeytinyağı, limon ve otlar ile kızartılmış ızgarada veya tekmelemek için patates salatanızda denemiyorsunuz?


Kova Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Salata yeşilliklerini, hardal yeşilliklerini ve karalahanaları yarın yokmuş gibi seviyorsanız, devam edin ve dilediğiniz gibi ekin. Elbette evdeki favorilerden mahrum kalmayacaksınız, ancak arzularınızı tatmin etmek için bazı çiçek tarhlarını devralmanız gerekebilir. Kitleleri düşünün, ama önce kendinizi koyun.


Balık Burcu

23 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün gerçekten eğlenmenin ve görev yöneticisini evde bırakmanın nasıl bir şey olduğunu hatırlayarak, bahçenizde görevden göreve süzülmenize izin verin. İçgüdülerinizi takip ederek kendinizi şımartın ve arzu ettiğiniz buysa, fesleğen bitkinizin yapraklarına bakarak, koklayarak ve yapraklarını yiyerek beş dakika geçirin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.