Günlük Ev Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Aralık Perşembe gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İnternet bağlantısını onarmaya çalışırken kendinizi doktormuş gibi hissedebilirsiniz – baskı devam ediyor ve interneti sevenler beklenti dolu gözlerle etrafınızda dikiliyor. Baskı altında çatlamayın ve yeniden başlatmayı unutmayın. Aslında, bir “hemşirenin” size bir bardak buzlu çay ısmarlamasına itiraz edip etmeyeceğini görün. Kısa sürede sorunu çözeceksiniz.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Nedense, evinizdeki cam bugün temizlenemiyor. En yeni “iz bırakmayan formüle” inandığınız için, sorunun camı yanlış şekilde ovuşturmanızdan daha çok kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyorsunuz. Çizgileri gidermek için kağıt havlu yerine mikro fiber bez kullanın. Gerginlikleriniz kendilerini küçük, ince şekillerde gösteriyor olabilir.


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğer arkadaşlarınızın çoğundan farklı olarak, bu hafta hoş bir şekilde eksantrik olan hoş bir insanla karşılaşabilirsiniz. Ancak, bir modern sanat eseri satın almadan önce, bunun günlük olarak yaşayabileceğiniz bir şey olup olmadığını belirlemek için duvarınıza benzer bir resim asın.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizdekiler eve getirdiğiniz sanat eserini beğenmediğinde, onlara duygudan çok akılla cevap verin. ‘Resmi neden beğenmedin’ diye sormak isteyebilirsiniz. Sanat eseri hakkında neyin işe yarayıp neyin yaramadığı konusunda entelektüel bir tartışmaya öncülük edin. Muhtemelen evinizin estetiği hakkında bir iki şey öğreneceksiniz.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir ev arkadaşı çikolatalı kek istediğinde ve diğeri umutsuzca havuçlu kek istediğinde; pişirmenin keyfini kaçırmasına izin vermeyin. Nemli bir uzlaşma olarak kabak çikolatalı kek için internette veya yemek kitaplarınızda arama yapın. Bir şey zevkli olmaktan çıkıp zorlaştığı an, orijinal plandan zarafetle çıkmanın bir yolunu bulun.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Daha sonra ve daha sonra yemek yiyorsun. Bu ince program değişikliği, ertesi sabah kendinizi huysuz hissetmenize neden olabilir çünkü yemeğiniz metabolize olmak yerine sabitlenmiştir. Daha erken yemek yemek için programınızı düzenleyin veya en azından yemekten sonra yürüyüş yapın.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Örgü ve tığ işini yaptınız ve hatta birkaç kez dikiş diktiniz. Ama sana gerçekten seslenen ve hatta belki de daha önce hiç denemediğin bir zanaat nedir? Masanız için bardak altlıklarını değiştirebilir veya mıknatıslı karoları süslemek için bilgisayarınızı kullanabilir misiniz?


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bezelye yeşili, bejden çok uzak ve yine de bugün bu çapta bir dizi şeyi dönüştüreceksiniz. Şezlongu odanın diğer tarafına taşıdığınızda, duramayacaksınız. İyi bir kahkaha için ailenizi lambaların yeni yeri konusunda test edin.


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir komşu çitin üzerinden nasıl bir malç yığını oluşturacağınızı ve çiçeklerinizi ne zaman kesmeniz gerektiğini açıklarken, her kelimeyi anladığınızı keşfetmek sizi şoke edebilir. Teknik tartışmalar bugün sizi aşmayacak ve detaylar sonsuza dek sizinle kalacak. Plastik bir süt sürahisinin üstünü kesin ve kompost yığınına ekleyene kadar portakal kabukları ve yumurta kabukları için kullanın.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her zaman bir karışımdan pankek yapan bir tip oldunuz, ancak bugün bunların hepsini değiştirebilir. Baharatlı yumurtaları seven birinin size onları kırmızı biberle nasıl özel hale getireceğinizi göstermesine izin verin. İlk denemede başarısız olma riskine rağmen ufkunuzu genişletin.


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çılgınca bir öğleden sonranın ortasında, kendinizi bir vazodaki çiçekleri yeniden düzenlemek için iyi bir yarım saat harcarken bulabilirsiniz. Koridorunuza güzellik katmak için duvar apliklerine çiçek asmayı düşünün.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Gerçekten koca bir bahçeyi tek başınıza toplayabileceğinizi düşündünüz, ancak fiziksel emek özveriden fazlasını gerektirir. Hedeflerinizin yüce olabileceğini kabul edin, ancak cesaretiniz kırılmasın. Bir vizyonunuz var, şimdi ihtiyacınız olan tek şey doğru araçlar. Minyatür bir elektrikli yeke, sırtınızı ve dizlerinizi kurtaracaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.