Günlük Ev Burç Yorumları 11 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Aralık Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Diğer insanlarla takılma fikri sabahları pek doğru gelmeyebilir. Acele etmeyin ve nedenini bulmak için çok fazla düşünce harcamayın. Mobilyalardaki tozu silkeleyin. Bahçe sandalyelerini silmek için eski tişörtleri kullanın. Ardından, gündüz rüyası gördüğünüz sandalyelerden birinde kendinize huzurlu anlar yaşatın. Bu kısa dinlenmenin ardından kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazen kendi sağlığınıza ve esenliğinize odaklanmak için yoğun yaşamınıza çok ihtiyaç duyduğunuz bir mola vermek güzeldir. En yakın ormanda veya çayırda uzun bir yürüyüş yapın ve temiz havayı ciğerlerinize çekmeye konsantre olun. Eve döndüğünüzde, vücudunuzu yoga duruşlarıyla esnetin.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün iyi dürtülerle ve cömert niyetlerle dolusunuz, bu yüzden hayatınızdaki insanlarla hangi küçük hazineleri paylaşabileceğinizi görmenin zamanı gelmiş olabilir. Dört inçlik bir teneke kovayı neşeli bir kumaş parçası ve şablonla kaplayın veya dışına gülümseyen bir güneş çizin. Kalıbı meyveler ve bitki dallarıyla doldurun. Teslimattan sonra insanların neşeli tepkilerini izlerken çok eğleneceksiniz.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tüm çanak çömlek sınıfını kendiliğinden ızgara tavuk göğsü yemeye davet etme dürtüsüne kapılın. Çamuru temizlerken biri tatlı, birisine makarna salatası getirmeyi teklif ederse, nazik tekliflerine evet deyin. Eve döndüğünüzde, kullanmak için can attığınız sağlam uğur böceği kağıt tabaklarını ve asılı piknik gümüş takımlarını kırmanız iyi olur.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Tabaklarla vurgulanmış kitap rafları gibi görünen duvar kağıdıyla küçük oturma odanızın daha büyük görünmesini sağlayın. Gerçekçilik eklemek için sahte kitapların tabanında – pencereyle aynı hizada ve kanepenin hemen arkasında – ahşap bir kenarlık kullanın.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Son birkaç ayda partnerinizle yeni bir TV satın alma konusunda sayısız konuşma yaptınız. Partnerinizin elinden tutup birlikte mağazaya gitmeden önce, çevrimiçi olarak fiyatları ve markaları satın alın. Mağazaya vardığınızda satıcıya ne soracağınızı bilmek, gerçekten istediğinizi alacağınız anlamına gelir.


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Mutluluk bugün sizin için kolayca erişilebilir. Öyle bir enerji yayıyorsun ki, diğerleri onlarla flört ettiğini düşünmeden edemiyor. Cazibenizden yararlanın ve yerleşik uzmanın özel ilgi ve tavsiyelerini kabul edin.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir blok partisi düzenleme planının olması, tüm etkinliği sizin yönetmeniz gerektiği anlamına gelmez. Çok meşgul olduğunuzu biliyorsanız, çok fazla şey için gönüllü olmayın. Etkinlikle ilgili toplu heyecandan yararlanırsanız, şansa atlayacak pek çok insan bulacağınızdan emin olabilirsiniz.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Örgü çemberi yakında evinizde buluşuyor ve bu sefer çok özel bir şey yapmak istiyorsunuz. Neden ince dallarla küçük bir sunak yapıp onu çiçekler ve bitkilerle süslemiyorsunuz? Hazırlık, siz ve arkadaşlarınızın çok fazla hata yapmanıza yardımcı olması için iplik tanrısına dua ettiğiniz zamanki kadar eğlenceli olacak.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Onlarca erik çeşidinin renkleri, tatları ve dokuları ile deneyler yapın. Renkleri sarıdan kırmızıya değişen küçük mirabeller vardır, koyu mavi kabuklu ve sarı etli mürdüm eriği en çok yemek pişirmek için kullanılır ve tatlı yeşil veya altın yeşil yeşil erikler ağzınızda patlar. Renkli bir kasede erik sergileyerek ailenizi hayal kırıklığına uğratın.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Çilekle yeminini tazele. Genellikle bu kadar bol miktarda bulunur (yapay biçimde bile), bu meyve baştan çıkarıcılığını kaybedebilir. Hayatınızda çileklere hak ettikleri rönesansı vermemek çok kötü olur. Azaltılmış balzamik sirke ve vanilyalı dondurma ile eşleştirmeyi veya eski moda bir çilekli kek yapmayı deneyin.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hala lekeli ve delikli eski bulaşık bezleriniz var mı? Masada mürekkebi olmayan kalemler var mı? Eşyalarınızı ayırın ve tüm eski ve arızalı şeylerden kurtulun. Bunu, güzel el işlemeli havlular için çiftçi pazarına ve pişmiş toprak bir çömlek içinde ipek çiçek tepeli kalemler yapmak için gereken malzemeler için zanaat mağazasına bir gezi ile takip edin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.