Günlük Ev Burç Yorumları 10 Aralık 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Aralık Cumartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün büyük bir yatırım yapmadan önce ikinci ve üçüncü bir görüş alın. Kullanılmış bir karavan ya da bahçeniz için kit halinde ek bir yapı satın almanın dezavantajlarını düşünmek sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir. Karar vermenize yardımcı olan kişilere sahip olduğunuz tüm bilgileri iletmeyi unutmayın.


Boğa Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün farkındalığınızı artırdınız ve duyularınız canlı ve şarkı söylüyor. İkinci el bir mağazayı ziyaret edin, oyalanın ve tüm mağazanın koridorlarında bir aşağı bir yukarı dolaşın. Kartal gözünle, gelecekte hiç bitmeyen bir zevk kaynağı olacak küçük bir hazine bulacaksın; hayatınızın tüm evlerinde tutacağınız bir tane.


İkizler Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Woohoo! Ön güverte için mükemmel köşe bitki standını eski püskü şık bir mağazada buldunuz, ancak bazı yerleri biraz paslanmış ve yanlış renkte. Demirden pası zımparalayın ve pas önleyici bir astar ile astarlayın. İki kat emaye uygulayın.


Yengeç Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün bahçenizdeki tüm küçük karıncaları izleyin ve onların arkadaşlık ve organizasyon becerilerine hayran kalın. Genç ve yaşlı ev arkadaşlarınızı toplayın ve mutfak dolabının içini birlikte silin. Ev arkadaşlarınızla organize olursanız ve birlikte çalışırsanız, proje çok daha kolay ve verimli olacaktır.


Aslan Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

İki yazdır yazlık evinizin önünde duran Adirondack sandalyeler kışı pek iyi havalandırmıyor. Dökülen boyayı zımparalayın, çivileri değiştirin ve gerektiğinde vidaları sıkın. Ormana uygun bir renkle yeniden boyayın.


Başak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sanki doğrudan güneşten gelen enerjiyi kanalize ediyormuşsunuz gibi kendinizi güçlü ve yetenekli hissediyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı şampanya ve gün batımı için davet edin. Durum özeldir. Çilekleri kristal bir kaseden servis edin. Kutlamanın tam zamanı.


Terazi Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizin içinde ve çevresinde bol miktarda yeşil büyüme oluyor. Güneşin yere yakın daha küçük bitkilere ulaşmasını engelleyen bazı yaprakları dikkatlice çıkarmak için akşam saatlerini kullanın. Bu budama, bahçenizin gelecekte daha da fazla renk ve yaşamla dolup taşmasını sağlayacaktır.


Akrep Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizde çalışırken bugün çok meraklısınız. “Bu bitkinin bilimsel adı nedir?” veya “Fotosentez tam olarak nasıl çalışır?” Tüm bu ilgi çekici soruların cevaplarını bulmaya çalışın ve bahçenizdeki yaşamın sırları hakkında çok şey öğreneceksiniz.


Yay Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Markette önünüzdeki kişi neden peynir tezgahından peynir almayı bir bilim haline getiriyor? Yanlış yönlendirilmiş olabilecek herhangi bir saldırganlığı kontrol altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yaparken derin nefes almak zorunludur. Durumu tersine çevirin ve denemek için birkaç dilim Gruyere, beyaz stilton ve tilsit peyniri alın. Burnunu tut ve kocan kokuşmuş türden seviyorsa biraz esnek al.


Oğlak Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Biber, patlıcan ve domates gibi sıcak hava sevenleri henüz yapmadıysanız bir an önce diyetinize alın. Geleceği düşünmeyi ve biraz brokoli, lahana ve karnabahar da eklemeyi unutmayın.


Kova Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kuş banyosu ile yeryüzünün kanatlı canlılarını bahçenize getirme eğilimindesiniz. Kuşların bol suya ihtiyacı vardır ve bahçenizde sağlanan bu kaynağa akın ederler! Kuş banyosu için malzeme ve bahçenizdeki yerini seçerken bölgenizin iklimini göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun.


Balık Burcu

10 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir aile toplantısı, yakın ailenize ait olmayan ve klanınıza ilginç bir katkı olan tüm önemli kişileri daha iyi tanımak için harika bir fikir olacaktır. Küçük başlayın ve planınızın büyümesine ve gelişmesine izin verin. Tarih civarında bahçenizde neler olacağını hayal edin ve menünüzü buna göre planlayın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.