Günlük Ev Burç Yorumları 1 Ocak 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Ocak Pazar gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Havada ruh halinizi değiştiren bir şey var. Bir an enerji dolusun, sonra bitkinsin ve bir an dinlenmeye ihtiyacın var. Bir dahaki sefere bol su içtiğinizden emin olun.


Boğa Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir akşam yemeğinde kadeh kaldırmak, iyi konuşulursa ve fazla planlanmazsa, tüm akşamın gidişatını belirleyebilir. Bu akşam hostese minnettarlığınızı ifade etmeye gittiğinizde, duygusal bir yumruk atacağınızı hesaba katın ama bunun sizi engellemesine izin vermeyin. Tosttan sonra kadehi bırakmadan yudumlamak uygundur.


İkizler Burcu

1 Ocak 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu yıl para konusunda tutumlu olma ihtiyacınız, sebze yetiştirmeye karşı yeni bir sevgiyle sonuçlandı. Taze bahçe sebzelerinizin büyümek için uzun vadede aynı veya daha fazla maliyeti olabilir, ancak tazeliklerinin mağazadan satın alınan ürünlerden daha fazla sağladığı besin, sağlıklı yaşam sağlar.


Yengeç Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evin yeni bir üyesi – köpek, kedi veya tüylü bir yaratık – sizin vermeye alışık olduğunuzdan biraz daha fazla girişkenlik gerektirecektir. Basit kelime komutlarıyla yüksek, sağlam bir ses kullanın, ayrıca uyum için ikramlar ve okşamalar kullanın; mutlu bir evcil hayvan, sakin bir ev ve kesinlikle temiz bir halı ile ödüllendirileceksiniz.


Aslan Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dış mekan, bitki yetiştirmek için harika ama öngörülemeyen bir ortam sağlarken, bir seranın kontrollü iklimi gibisi yoktur. En sevdiğiniz orkideler ve birkaç seçkin sebze için küçük bir tane yapmanın maliyetini düşünün.


Başak Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kumaş, sadece zanaat odasında değil, mutfakta, yemek masasında ve oturma odasında da her köşe bucaktan dökülüyor gibi görünüyor – dün gece kapitone çılgınlığından kalan katliam. Ortalığı temizlemek için bir dakikanızı ayırın. Bunu yaptığınızda ödüllendirici bir sakinlik duygusu hissedeceksiniz.


Terazi Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşın için ördüğün çorapların geçen kış yapılması gerekiyordu. Normalde yine de kendini yıpratıyor olurdun ama bugün, bitmemiş projeler sana yük olmayacak. Görünüşe göre her şey kendi hızında ilerlemek zorunda. Yeni, büyük bir proje için iplik alırken, tüm çilelerin aynı boya partisinden olduğundan emin olun.


Akrep Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir kase kiraz ve taze çırpılmış krema, bugünün en iyi sohbetlerinin en iyisine ilham verecek. Verandada harika bir arkadaşla geçirilen bir zaman penceresi, sessiz ve iyileştirici, kahkaha ve yoğun konuşmalarla dolu olacak. Kiraz yerken bir fotoğrafınızı çekin, hemen çıktısını alın ve onunla birlikte eve gönderin. Tekrarlanan gülümsemeler için kendinizinkini buzdolabına koyun.


Yay Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün, iyimser bir tavırla yatağın altındaki bir çantada sakladığınız uyumsuz çorapların hepsini nihayet kullanabileceksiniz. Çorabın üçte ikisini pamukla doldurup ucunu düğümleyerek köpeğiniz ve mahalledeki köpekler için hızlı ve kolay oyuncaklar yapın.


Oğlak Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Pek çok şeyi erteleyebilirsiniz ama mutfak masası kırıldığında veya lavabonun altındaki boru sızdırdığında bu göz ardı edemeyeceğiniz bir sorundur. Ne kadar rahatlatıcı ve keyifli olursa olsun, her ne yapıyorsanız bırakın ve sorunun hemen halledildiğini görün.


Kova Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazıları bir rutini düşündüklerinde ‘kızgınlık’ kelimesini düşünse de, kendi rutininizle daha mutlu olamazsınız. Partnerinizle genellikle kucaklaştığınız gece olmasa bile, perdeleri çekin ve doğaçlama için zaman ayırın. Deri koltuğu büyük bir battaniyeyle örtün.


Balık Burcu

1 Ocak 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu gece masaya baktığınızda, gerçekten ne kadar takdir edildiğini göreceksiniz. Ev arkadaşınızın yemeğinize ve sizin bakımınıza olan sevgisi yüzlerinde ve tabaklarına aldıkları cömert yardımlarda kendini gösterecek. Patates püresini saklayın. Sabahları içlerine rendelenmiş peynir ve baharatlar ekleyerek kahvaltılık patates köftesi yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.