Günlük Burç Yorumları 9 Aralık 2022

9 Aralık daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün Venüs geniş Jüpiter ile birleşirken, kalbin her an yerinden çıkacakmış gibi hissedebilirsin. Bu göksel değiş tokuşun yolunuza mutluluk getireceği kesin olsa da, bol miktarda duygu, maddi alemlerden kopmanıza neden olabilir. Bu arada Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya geliyor, bu da düşünmeden konuşmanıza neden olabilir. Büyü saati yaklaşırken ve Luna, hassas tarafınızı tetiklemekle tehdit ederek Chiron’la karşı karşıya gelirken gergin hislere dikkat edin. Bu enerjiyi dikkat çekmemek için bir bahane olarak kullanın, böylece kendinize odaklanabilirsiniz.


Boğa Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, sosyal çevrenizdeki kıskanç, rekabetçi veya kötü niyetli davranışlar gününüzü sarsmakla tehdit ediyor. Bu hisler sizi doğrudan etkilemese de, dolaşan dedikodu ve dram muhtemelen havayı atacaktır. Arkadaşlarınızla sınırlar koymanız gerekiyorsa, özellikle de asıl amaçları küçük tartışmalara ve olumsuzluklara odaklanmaksa, kendinizi suçlu hissetmeyin. Ne yazık ki, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya geldiğinden, daha yüksek bir amaca hizmet etmeyen ve sonunda sizi duygusal ve zihinsel olarak tükenmiş bırakacak konuşmalara kapılmak kolay olacaktır.


İkizler Burcu

9 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, romantik ve profesyonel ilişkilerinizdeki inatçı davranışlar, bugün Venüs ve Jüpiter gökyüzünde meydan okurken daha büyük bir şeye dönüşebilir. Şu anda savaşlarınızı akıllıca seçin, özellikle de mesleki hırslarınız ve gönül meseleleriniz söz konusu olduğunda. Bu arada, Yengeç ayı bu sabah Merkür ile karşı karşıya geliyor ve sizi maddi alemlerden koparmakla tehdit ediyor. Şu anda düşünce sürecinizi takip edin ve sizi gerçekten önemli olan şeylerden uzaklaştırabilecek kıskanç veya takıntılı yollara girmekten kaçının. Şans eseri, öğleden sonra yuvarlanırken bir mola vereceksiniz, bu da duyularınızı şımartmak için harika bir zaman olacak.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün Venüs ve Jüpiter gökyüzünde birleşirken, evren sana iyiliğe işaret eden işaretler gönderecek. Vitaminleriniz, yoga dersleriniz ve yemek hazırlığınızla ilgili programın gerisinde kaldıysanız, şimdi sağlıklı yaşama yeniden başlama zamanı. Ay Merkür’le karşı karşıya geldiğinde aşkla ilgili kaygı sizi rahatsız edebilir, ancak cennetteki gerçek beladansa zihninizin kendi kendine oyun oynaması daha olasıdır. Ancak, şu anda sözlerinize dikkat etmeniz ve sevgiliniz sizinle çekişmeye başlarsa yemi yememeye çalışmanız akıllıca olacaktır.


Aslan Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Venüs ve Jüpiter bugün gökyüzünde karşı karşıya gelerek hem zor hem de uğurlu bir ortam yaratıyor. Bu kozmik iklim sizi en otantik benliğiniz olmaya itecek, ancak bu süreçte birkaç parmak üzerine basma ihtimaliniz de var. Sizi kimin kıskandığını belirlemek kolay olacak, ancak sağlıksız rekabete girmekten kaçınmalısınız. Bu arada Yengeç ayı serebral Merkür ile karşı karşıya geliyor, bu da gündeminizin ayrıntılarına kapılmanıza neden olabilir. Kendinizi sararken bulursanız, toprakladığınızdan ve nefesinize odaklandığınızdan emin olun.


Başak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, uyumsuzluk ev ortamınızı rahatsız edebilir. Biriken ev işleri, sizin ve ev arkadaşlarınızın ruh halini olumsuz yönde etkileyerek dağınıklığa neden olabilir. Bu arada, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya gelir ve meslektaşlarınız ve akranlarınız için sabırsızlığı tetikler. Sinirleriniz biraz yıpranmış olsa bile soğukkanlı ve hoş bir tavır sergilemeye çalışın. Neyse ki, bu akşam Venüs Oğlak burcuna ve güneş beşinci evinize göç ettiğinde, kendinizi çok daha rahat ve açık yürekli hissetmeye başlayacaksınız. Bu gezegen yerleşimi, sanata olan ilginizi canlandıracak ve eski hobileri yeniden ziyaret etmek için harika bir zaman olacaktır.


Terazi Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Jüpiter ile bağlantı kurarken, ilişkinizdeki ekip çalışması bugün sizin için ana tema olacak. Bu kozmik iklim, özellikle son zamanlarda eşinizden daha fazla ev işi yapıyorsanız, aşk hayatınızdaki dengesizliklere işaret edebilir. Daha fazla yardım istemekten korkmayın, ancak ilk etapta bu tür taleplerde bulunmak zorunda kaldığınız için öfkelenmeyin veya gücenmemeye çalışın. Bu arada, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya gelir ve özellikle evde sorunlar yaşıyorsanız sizi profesyonel oyundan atmakla tehdit eder. Bu akşam Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, evdeki mutluluğa odaklanmanız için size ilham verecek bir değişiklik hissedeceksiniz.


Akrep Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs geniş Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, bugün aşırılıktan kaçınmak için elinden gelenin en iyisini yap. Bu kozmik iklim, özellikle lezzetli yiyecekler ve alışveriş terapisi söz konusu olduğunda, hoşgörü konusunda aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Bu arada Yengeç ayı, iyimserliğinizin darbe almasına neden olabilecek Merkür ile karşı karşıya gelir. Maneviyatınızdan kopmuş hissetmek de devreye girebilir, ancak meditasyon veya dua tekrar yolunuza çıkmanıza yardımcı olabilir. Bu gece daha sonra Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca aşka gerçekçi ve pratik bir bakış açısıyla yaklaşmanıza izin verecek bir değişim fark edeceksiniz.


Yay Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs ve Jüpiter gökyüzünde birleşirken, kalbin bugün neşeyle dolup taşacak. Ne yazık ki, kalbinizi kolunuzda taşımak biraz fazla coşkuyla karşılaşmanıza neden olabilir, bu yüzden odayı okumayı unutmayın. Bu arada Yengeç ayı, yolunuza zihinsel bloklar atmakla tehdit eden Merkür ile karşı karşıya gelir. Neyse ki, bu titreşimler bu öğleden sonra dağılacak ve size daha önce bulan herhangi bir korkudan kurtulma şansı verecek. Bu gece ilerleyen saatlerde Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca kalbinize ve mali durumunuza dengeleyici bir enerji getirerek bir değişim fark edeceksiniz.


Oğlak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken korkular ve endişeler bugün her zamankinden daha belirgin hissedilebilir. Bu göksel değiş tokuşun üzerinizde beyinsel bir etkisi olacaktır, ancak ortaya çıktıkça düşünce ve duyguların akmasına izin vermelisiniz. Özbakım eksikliği, özellikle Ay ve Merkür gökyüzünde karşı karşıya geldiğinde sorunları tetiklemeye devam edebilir. Bu titreşimler sizin normalden daha gergin hissetmenize neden olabilir ki bu kişisel bir ayrıntıyı saklaması zor olacaktır. Neyse ki, bu gece Venüs burcunuza geçerek sizi lütufla kutsadığında uyumlu bir enerji sizi bulacaktır.


Kova Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Venüs ve Jüpiter gökyüzünde meydan okurken, yıldızlar sizden teknoloji ile ilişkinizi incelemenizi isteyecek. Dijital çağ kesinlikle çeşitli kolaylıklar getirmiş olsa da, doğadan kopmaya başladığımızda kayıplar yaşanıyor. Bu kozmik iklimden en iyi şekilde yararlanmak için, birkaç dakikanızı elementleri ve harika dış mekanları takdir ederek geçirmeye çalışın. Bu arada Yengeç ayı, düzensizliği ve stresi tetiklemekle tehdit eden Merkür ile karşı karşıya gelir. Neyse ki, bu gece Venüs dengeleyici Oğlak burcuna geçtiğinde, içinizdeki uyumu geri kazanma şansınız olacak.


Balık Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, kontrol duygusundan yoksun olmak bugün içinde bulunduğunuz koşullar yüzünden hüsrana uğramanıza neden olabilir. Yolculuk şu anda biraz inişli çıkışlı gelse de, önümüzdeki aylarda kutsamaların tezahür edeceği kesin. Bu arada, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya gelir ve sizden arkadaşlığı nereye yatırım yaptığınıza dikkat etmenizi ister. Gün gelişmeye devam ederken ve Luna ilham getirirken yaratıcı bir satış noktasıyla çalışmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu gece ilerleyen saatlerde Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca topluluğunuzla daha fazla ilgilenmenizi isteyen bir değişim fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.