Günlük Burç Yorumları 8 Aralık 2022

8 Aralık daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 8 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün yazışmalarınıza erken başlamaya çalışın, çünkü İkizler ayı ile Satürn arasındaki bir bağlantı bu tür konulara yönelmenizi gerektirecektir. Ne yazık ki, Ay ile Neptün arasındaki sert bir kare, çok fazla etkileşimden sonra tükenmenize neden olabilir ve sizi cihazlarınızdan bir mola almaya itebilir. Ay, Venüs ve Jüpiter ile bağlantı kurduğunda, sezgisel bir enerji akışı sizin yönünüze doğru akacak, ancak bu burç ve eşzamanlılık akışı biraz bunaltıcı gelebilir. Gün sona erdiğinde ve ay Yengeç burcuna geçtiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz, bu da onu evde uyumak için harika bir zaman haline getiriyor.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa burcu, bu sabah profesyonel imajınıza yatırım yapmayı düşünün, çünkü İkizler’in ayı Satürn’ü öpüyor. Bu enerjiler, iş gardırobunuzu güncellemek veya yeni araçlar satın almak için mükemmeldir ve bu girişimlerin sonunda karşılığını alacağına güvenebilirsiniz. Gün devam ederken sosyal medya cihazlarınıza ara vermeyi düşünün, aksi takdirde Luna ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı, güvensizlikleri tetikleyebilir – özellikle de kendinizi başkalarıyla karşılaştırma eğiliminiz varsa. Bu gece gökyüzünde dram ve güç mücadelelerini kışkırtmakla tehdit eden sert bir t-karesi oluştuğunda gerginliğe dikkat edin.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Satürn ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, yıldızlar bu sabah sizden maneviyatınız hakkında ciddileşmenizi isteyecek sevgili İkizler. Güne bir meditasyon seansı, tarot çekme veya gün boyunca taşıyacağınız kristalleri seçerek başlayarak bu destekleyici titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde profesyonel yaşamınızda kafa karışıklığına dikkat edin ve işinizi iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde, gökyüzündeki sert t-kare nedeniyle sınırlarınıza saygı gösterilmediğini hissedebilirsiniz. Neyse ki, gün kapanmadan ve Ay Yengeç burcuna girmeden önce kendinizi hatırlama şansınız olacak.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken sınırlar belirlemek, sağlıksız kalıplardan kurtulmanıza izin verecektir. Özellikle zihinsel sağlığınızı iyileştirebilecekseniz, kendinizle ve başkalarıyla sınır çizmekten korkmayın. Ay ve Neptün arasındaki sert bir bağlantı bu işaretleri deşifre etmeyi zorlaştırsa da, sabah gelişmeye devam ederken evrenlerden gelen mesajlar muhtemelen sizi bulacaktır. Bu gece daha sonra sert bir t-karesi, bedeninizi ve zihninizi beslemenin yollarını bulmanızı önemli hale getirerek, gerilmenize neden olabilir. Neyse ki, gün sona ererken ve ay burcunuza geçerken sizi destekleyici bir enerji saracak.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, yıldızlar bu sabah programınızı kontrol etmenizi isteyecek. İş/yaşam dengenizle bağlantınızı kaybetmemek için bu enerjiyi sosyalleşme, romantizm ve kişisel bakım için takviminizdeki tarihleri ​​​​bloke etmek için bir bahane olarak kullanın. Luna, Neptün’le karşı karşıya gelip masaya aldatıcı bir enerji getirirken kürenizdeki gizli düşmanlara dikkat edin. Gerginlikler göklerimizde bir t-kare şeklinde yükselmeye devam edecek ve arkadaşlarınız arasında kıskançlık veya rekabetçi davranışları tetikleyecektir. Neyse ki, ay Yengeç burcuna geçtiğinde böyle bir dramadan saklanma şansınız olacak.


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah takım çalışması size çok yardımcı olacak, çünkü İkizler’in ayı Satürn’ü öpüyor. Bununla birlikte, bir liderlik pozisyonu üstlenmeniz ve görevleri devretmeniz istenebilir, ancak bunu yapmak işte bir terfinin önünü açmaya yardımcı olabilir. Ay ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde sabah gelişmeye devam ederken, ilişkinizde garip davranışlar fark edebilirsiniz. Partneriniz soğuk görünüyorsa veya mesajlarınıza cevap vermiyorsa, muhtemelen dikkati başka bir şey tarafından dağılmış olabileceğinden, okumamaya çalışın. Bu gece daha sonra ay Yengeç burcuna girdiğinde sizi başkalarıyla bağlantı kurma havasına sokan bir değişim fark edeceksiniz.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah İkizler’in ayı Satürn’le birleşirken, yıldızlar senden şiddetli tarafını serbest bırakmanı isteyecek. Bu hisler, güne bir güç ve amaç duygusuyla yaklaşmak için mükemmeldir, bu yüzden işe gitmeden önce kendinizi hazırladığınızdan emin olun. Sabah ortasına kadar sağlıksız atıştırmalıklara ve aşırı kafeinli içeceklere uzanmaktan kaçının, aksi takdirde Ay ile Neptün arasındaki sert bir kare vücudunuzu bir döngüye sokabilir. Bu gece gökyüzünde sert bir t-karesi oluştuğunda veya perdenin ötesinden gelen önemli mesajları kaçırabileceğiniz zaman cihazlarınızdan fişi çekmeyi düşünün.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bu sabah, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, yıldızlar seni göğsünden herhangi bir şikayeti atmaya teşvik edecek. Bu göksel değiş tokuş size kapanışı bulma ve baltaları gömme fırsatı verecektir, ancak yalnızca önce gerçeğinizi konuşmaya istekliyseniz. Ne yazık ki, Ay ve Neptün arasındaki sert kare nedeniyle herkes eylemlerinin sorumluluğunu üstlenme havasında olmayacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde, gökyüzümüzde sert bir t-karesi oluştuğunda, fazla harcama dürtüsünden kaçının. Gün sona ererken ve ay sulu Yengeç burcuna girerken bir huzur ve iyimserlik duygusu sizi bulacak.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, yıldızlar bugün duygularınızla doğrudan konuşmanızı isteyecek. Bu titreşimler, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, niyetinizi söylemek için mükemmeldir. Luna, Neptün’le meydan okuyarak havayı kozmik bir pusla doldururken ev ve aşk hayatınızdaki karışıklığa dikkat edin. Siz veya eşiniz bu akşam sert bir t-kare sayesinde yeterince kişisel bakım uygulamadıysanız, sorun çıkabilir. Şans eseri, gün sona ererken ve Luna Yengeç burcuna geçerken bu tuhaf titreşimleri aşma şansınız olacak.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, bu sabah, İkizler’in ayı Satürn’e öpücük gönderirken, çöküş ile sağlığınızı beslemek arasında bir ilişki bulmaya çalışın. Yıldızlar sizi iyi yaşamaya doğru iterken, bu titreşimler kendinizi organik bir meyve suyu, masaj tedavisi veya yoga dersleriyle şımartmak için mükemmeldir. Ne yazık ki, Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde dağınıklığı ve beyin sisini tetiklemekle tehdit eden puslu bir enerji sizi oyundan atabilir. Bu gece daha sonra bir t-kare oluştuğunda dikkat çekmeyi planlayın, bu da organize olmaya odaklanmak için iyi bir zaman olmasını sağlar. Büyü saati yaklaşırken ve Ay Yengeç burcuna geçerken uyumlu bir enerji havaya nüfuz edecek.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün kolayca arkadaş edineceksin, çünkü İkizler ayı Satürn’ü öpüyor. Bu enerjiyi yeni bağlantılara ilgi duymak için kullanın, özellikle de gözünüze kestirdiğiniz biriyle tutkulu bir alışverişi tetiklemeyi umuyorsanız. Luna, Neptün’le karşı karşıya geldiğinde can sıkıntısı yaşayabilirsiniz, ancak çevrimiçi alışverişle zaman geçirmekten kaçınmanız gerekir, aksi takdirde istemeden fazla harcama yapabilirsiniz. Eleştirme eğilimi olan arkadaşlardan veya aile üyelerinden uzak durun, aksi takdirde sert bir t-karesi çatışmayı ve duygusal karışıklığı tetikleyebilir. Gün sona erdiğinde ve Luna Yengeç burcuna girdiğinde, odak noktanızı sağlık ve zindeliğe kaydırdığınızda bir değişim fark edeceksiniz.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah kalbinizin ve zihninizin kontrolünün sizde olduğunu hissedeceksiniz, çünkü İkizler’in ayı Satürn’ü öpüyor. Merhametiniz ve mantığınız bozulmamış olacağından, sınırları çizmek veya duygularınızı ifade etmek için bu enerjiyi kullanın. Ne yazık ki, Luna Neptün ile karşı karşıya geldiğinde başkaları size gaz lambası yakmaya çalışabilir, bu nedenle kırmızı bayraklar ve manipülasyon taktikleri için gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde duygularınızı işlemek için kendinize bol bol yer ayırın, yoksa sert bir t-kare, çözülmenize neden olabilir. Neyse ki, gün sona ererken ve ay Yengeç burcuna girerken canlanmaya başlayacaksınız.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.