Günlük Burç Yorumları 7 Aralık 2022

7 Aralık daily Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 7 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, İkizler ayı Kayron ile birleşirken, duygularınızı sözlü olarak ifade etmek bugün büyük bir şifa getirecek. Bu titreşimler aynı zamanda günlük tutarak ruhunuzu boşaltmanıza yardımcı olabilir ve meditasyon da özellikle terapötik olacaktır. Dolunay bu gecenin ilerleyen saatlerinde kendini gösterecek ve bir dizi yeni fikir ve merak uyandıracak. Ne yazık ki, Mars güneşle karşı karşıya geldiğinden, özellikle nazik bir egoya sahip olanlar söz konusu olduğunda, sosyal çevrenizde gerginlik olabilir. İnsanlar alışık olduğunuzdan daha huysuz olacağından ve sözlerinize karşı hassas olmazsanız çatışma çıkabileceğinden, şu anda hafif adımlarla ilerleyin.


Boğa Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Dünya ile bağlantı kurmak size derin bir şifa duygusu sağlayacaktır, çünkü İkizler ayı İkizler ile tatlı bir alışverişi paylaşır. Açık havada teselli bulmak, zihninize netlik getirecek ve ruhunuzu rahatsız etmiş olabilecek sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Dolunay bu gece daha sonra tezahür ederek duyularınızı ve maddi alemlerle bağlantınızı yükseltiyor. Bu enerjiyi, etrafınızdaki dünyayla ilişkinizi incelemek için kullanın, bu tür senaryolardan uzaklaşmanın yollarını ararken otomatik pilotta çalışıp çalışmadığınızı veya bir sisle mücadele edip etmediğinizi not alın.


İkizler Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler burcunuzdaki Ay, Kayron ile bağlantı kurarken burcunuzdaki yolculuğuna devam ederken, insanlar bugün sizin derin bilgeliğinizi arayacak. Topluluğunuzu desteklemek size büyük bir tatmin duygusu getirecek olsa da, evren başkalarının nezaketinizden faydalanmasına izin vermediğinizden emin olmak için sizi izliyor olacak. Dolunay bu akşamın ilerleyen saatlerinde tezahür ederek auranıza tutkulu bir yük getiriyor. Bu hislerin aşk hayatınızdaki şeyleri kızıştıracağı kesindir, ancak eşiniz sağlıklı değilse sorun çıkabilir. Partnerinizin içindeki huysuz davranışlara dikkat edin, gerilimi daha fazla bir şeye dönüşmeden önce dağıtmaya çalışın.


Yengeç Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün ikizler ayı Chiron’a öpücük gönderirken, başarı fikrinizle ilgili iç çatışmaları veya güvensizlikleri çözme şansınız olacak. Bu titreşimler, özlemlerinize karşı daha metodik bir yaklaşım benimsemenizi sağlayacak mantıksal düşünme yoluyla ruhunuzu boşaltmak için mükemmeldir. Leydi Luna tutkulu Mars’la yakınlaşırken, huysuz yönünüz bu gece dolunayın altında kendini gösterebilir. Zamanla biriken sinirlilik ve kızgınlık doruğa çıkabilir, ancak çevrenizdeki insanlara haksızlık etmediğinize dikkat etmelisiniz.


Aslan Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, İkizler’in ayı Chiron’a öpücük gönderirken bugün seni gerçekten görenlerle bağlantı kurma fırsatlarını kolla. Bu göksel değiş tokuş, dostluk yoluyla şifa getirecek, bu yüzden sevdiklerinize yaslanmaktan korkmayın. Dolunay bu gece daha sonra yükselecek ve havaya bir hücum ve sosyal heyecan getirecek. Bu titreşimler, yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, ancak etrafınızdaki insanları yakından takip etmek isteyeceksiniz. Sinirler şu anda kolayca tetiklenecek ve gruptaki bir çürük elma herkesin iyi vakit geçirmesini bozabilir.


Başak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün İkizler’in ayı Kayron’la birleşirken, iş ilişkilerinizde güven tesis etme şansınız olacak. Bu titreşimler, romantik karmaşalarınızda finansal sınırlar ve beklentiler belirlemek için de mükemmeldir, bu nedenle ortak ilgi alanlarınız hakkında bae ile konuşmaktan korkmayın. Dolunay bu akşam ortaya çıkıyor ve odağınızı başarıya ulaşmaya yönlendiriyor. Ne yazık ki, atmosfer duygusal olarak yüklenecek ve bu da, bu hedeflere ne kadar çabuk ulaşacağınız konusunda endişeli hissetmenize neden olabilir. Korkunun içinizde sağlıksız bir rekabet duygusu yaratmasına izin vermeyin, aksi takdirde duygusal bir bedel ödeyebilirsiniz.


Terazi Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ruhsal yönünüzü kucaklamak, İkizler ayı ile Kayron arasındaki tatlı değişim sayesinde bugün bir denge duygusunu yeniden kazanmanıza yardımcı olabilir. Bu titreşimler, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, affetme pratiği yapmak için de mükemmeldir. Dolunay, bu gecenin ilerleyen saatlerinde sizin için yılın en ruhani ve kutsal akşamlarından biri olarak tezahür edecek. İçinizde yanan ateşten güç alarak tutku duygunuzla yeniden bağlantı kurmak için bu ay olayını kullanın. İyimserlik, önümüzdeki altı ay boyunca hedeflere ulaşma becerinizde büyük bir rol oynayacak, bu yüzden birkaç olumlu mantra ezberlediğinizden emin olun.


Akrep Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, İkizler ayı Kayron ile destekleyici bir bağlantı paylaşırken, evren bugün senden kötü alışkanlıklarla bağlarını kesmeni isteyecek. Bu kozmik iklim, özellikle sağlık ve iyiliğe öncelik verdiğinizde, değişim yoluyla güçlenme getirecektir. Dolunay bu gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü süsleyerek sizi evrime doğru daha da ileriye itiyor. Serbest bırakmaya hazır olduğunuz kişilerin veya durumların bir listesini yapmayı ve ardından samimiyetinizin bir simgesi olarak kağıdı yakmayı düşünün. Auranızı veya alanınızı temizlemek de bu ay olayıyla iyi gidecek ve buharlı bir tuz banyosu yapmak için harika bir zaman olacak.


Yay Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı Chiron ile tatlı bir yön paylaştığı için bugün en özgün bağlantılarınıza yaslanın sevgili Okçu. Aşk sizi bu destekleyici titreşimlerin arasında yükseltecek, olumsuzluk ve bulanık enerji için zaman veya alan bırakmaz. Dolunay bu gecenin ilerleyen saatlerinde gökyüzünü süsleyerek haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü aydınlatıyor. Luna’nın parıltısı, unutulmaz bir randevu gecesi için mükemmel bir zemin oluşturacak, bu yüzden sevgilinizle özel bir şeyler planladığınızdan emin olun. Şu anda yalnız uçuyorsanız, bu enerjiyi bir başkası yerine kendinizi beslemek, şımartmak ve romantizm yapmak için bir bahane olarak kullanın.


Oğlak Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, İkizler burcu Chiron’a öpücük gönderirken, ev işleriyle ilgilenmek bugün garip bir şekilde iyileştirici hissettirecek. Bu enerjiyi, ev işlerine odaklanmak için kullanın, verimliliğinizden memnun hissederken kendinize alan ayırmanıza izin verin. Dolunay bu gece ortaya çıkıyor ve sizden alışkanlıklarınızı ve olabildiğince sağlıklı yaşayıp yaşamadığınızı incelemenizi istiyor. Özellikle kendiniz için yüksek beklentiler belirleme eğilimindeyseniz, stres seviyenizi de takip etmek isteyebilirsiniz. Bu süre zarfında da sözlerinize dikkat edin ve sevdiklerinizi eleştirmemeye veya istenmeyen tavsiyelerde bulunmamaya çalışın.


Kova Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, İkizler ayı Kayron ile birleşirken, sırf başkalarını memnun etmek için sahte bir surat takma havasında olmayacaksın sevgili Kova. Kim olduğunuza sadık olmak ve kendinizi buna göre ifade etmek, büyük bir iyileşme ve güçlenme duygusu getirecektir, bu yüzden özgünlüğü kucakladığınızdan emin olun. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde dolunay sırasında yaratıcı bir enerji dalgası üzerinizden geçecek ve bir kenara ittiğiniz tüm tutkulu projeleri yeniden ele almanız için size ilham verecek. Son zamanlarda çok dikkat dağıtıcı hale geldiyse, sosyal medya sayfalarınızdan bir nefes almayı düşünün, böylece sizin için en önemli olan gerçek dünya bağlantılarına ve ilgi alanlarına odaklanabilirsiniz.


Balık Burcu

7 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün ikizler burcu Chiron’a öpücük gönderirken, yıldızlar sana kendine yatırım yapman için izin verecek. Bu titreşimler, bu hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu unutmadığınız sürece, yüzeysel yollarla güveninizi artırmak için mükemmeldir. Bu akşam dolunay gökyüzünü süslediğinde evde dikkat çekmeyi planla. Bu titreşimler sizi sosyal etkileşimler sırasında özellikle hassas hale getirecek, ancak kalbinizi ve zihninizi beslemek için içeride kalmak sizi tazelenmiş ve yenilenmiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yetiştirme içgüdünüz de devreye girecek, ancak sınırları aşmamaya çalışın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.