Günlük Burç Yorumları 31 Aralık 2022

31 Aralık Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 31 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay bugün şehvetli Boğa burcuna giriyor, size yavaşlama, kaliteli yiyeceklerle kendinizi şımartma ve belki de biraz alışveriş terapisi yapma izni veriyor. Bu arada Venüs ve Plüton, haritanızın kariyeri yöneten bölümünde hizalanır ve size, özellikle son zamanlarda fazla mesai yapıyorsanız, harcama gücünüzü kullanmanın sorun olmadığını hatırlatır. Bu göksel ittifak, özellikle mevcut konumunuzdan memnun değilseniz, profesyonel hırslarınızı da kontrol etmenizi isteyecektir. Bu titreşimler, isterseniz tamamen değişiklik aramakla ilgilidir, bu nedenle yeni yılda yeni fırsatlar arayabilmeniz için özgeçmişinizi yenilemek için iyi bir zaman olabilir.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay bugün burcunuza giriyor, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tam da yılbaşı kutlamalarınız için tam zamanında yükseltiyor! Auranız karizma, cazibe ve ihtişamla kutsanmış olacağından, kendinizi şu anda ilgi odağında bulursanız şaşırmayın. Evren sizinle çalışmaya can atacağından, kutlamaya gitmeden önce 2023 hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın. Bu arada Venüs ve Pluto, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde hizalanır, sizi ve yeni yılda en çılgın hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğinizi güçlendirir.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, ay Boğa burcuna ve haritanızın mahremiyeti yöneten bölümüne geçerken bugün pek sosyal bir ruh halinde olmayabilirsiniz. Yeni yıla sadece birkaç saat uzaklıkta olan bu enerjiler, 2023 yaklaşırken gelişmenin yollarını ararken sizden son on iki ayı düşünmenizi isteyecek. daha sağlıklı alışkanlıklar edinmenize ve önümüzdeki yıl daha iyi ilişkiler kurmanıza yardımcı olarak büyümeniz gerekir. Bu arada Venüs ve Plüton, haritanızın dönüşümü yöneten sektöründe hizalanır ve değişim misyonunuzu kozmik olarak destekler.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Boğa burcuna ve haritanızın toplumu yöneten sektörüne göç ederken, yeni yıl için ailenizi ve arkadaşlarınızı bir araya getirme konusunda liderliği ele almanız gerekebilir, tatlı Yengeç. Zaman zaman yalnız bir yaratık olabilseniz de, bu ışıklı yerleşim, duygusal istikrar duygunuzu beslemede sevdiklerinizin oynadığı önemli rolü size hatırlatacaktır. Bu sırada Venüs ve Pluto’nun yolları gökyüzünde kesişerek aşk hayatınıza dönüştürücü bir enerji getiriyor. Arzu ettiğiniz romantizme doğru adımlar atarak bu enerjiyle çalışın, bunu yapmak ister kendinizi ortaya koymayı, ister sevgilinizi şımartmayı veya daha sağlıklı iletişim tekniklerini uygulamayı içeriyor olsun.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu daha yeni başlamış olsa da, sevgili Aslan, ay Boğa burcuna ve haritanızın kariyeri yöneten sektörüne girerken, profesyonel hırslarınıza odaklanacaksınız. Yeni yıla saatler kala, 2023’te kendinizi geliştirmenin yollarını düşünmeniz doğaldır ve alanınızda mükemmelleşmek kişisel gelişiminizde önemli bir rol oynayacaktır. Önümüzdeki on iki ay boyunca ulaşmayı umduğunuz kilometre taşlarını ana hatlarıyla belirlemek için bir dakikanızı ayırın ve bunları karşılamak veya aşmak için kişisel bir yemin edin. Bu arada, Venüs ve Plüton, haritanızın iş ve günlük rutinleri yöneten sektöründe el ele vererek, ileriye doğru daha tutarlı bir program uygulamak isteyebileceğinizi düşündürür.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Boğa burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten bölümüne geçerken, yeni yılda kutsanmış olacaksınız sevgili Başak. Bu aydınlık yerleşim, sizin için hayırlı bir yerleşim, önümüzdeki yıl hayallerinizi gerçekleştirmenin yollarını açıyor. 2023’e geri sayım başlamadan önce yüksek gücünüzle bağlantı kurmak için birkaç dakikanızı ayırın, minnettarlığınızı ve önümüzdeki on iki ayda başarmayı umduğunuz şeyi iletin. Bu arada Venüs ve Plüton, haritanızın arkadaşlık ve eğlenceyi yöneten bölümünde hizalanarak size 2022’yi en yakın arkadaşlarınızla dans etme izni veriyor.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün, Ay Boğa’ya ve haritanızın dönüşümü yöneten sektörüne girerken, değişim ve kişisel yükseltmeler için istekli hissedeceksiniz. Ne yazık ki, bu titreşimler istediğinizden daha yavaş hareket edebilir, bu da ilerlemeniz konusunda sabırlı olmanızı önemli hale getirir. İstediğiniz geleceğe doğru küçük adımlar atarak bu enerjilerle çalışın ve bu değişimlere finansal olarak yatırım yapmaktan korkmayın. Bu arada, Venüs ve Pluto gökyüzünde göksel bir birlik oluşturarak, alanınızı tazelemeniz için size ilham veriyor. Gardırobunuzu temizlemenin, oturma odanızı yeniden boyamanın veya yeni pişirme gereçlerine yatırım yapmanın zamanı geldiyse, şimdi evinizi yeni yıl için yenileme zamanı.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, ay şehvetli Boğa burcuna ve haritanızın aşkı yöneten bölümüne geçerken, hava hafif, tatlı ve uyumlu olacak sevgili Akrep. Evrenler rahatlama ve lüks misyonunuzu destekleyeceğinden, bu enerjiyi kendinizi özür dilemeden şımartmak için bir bahane olarak kullanın. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizi gezintiye çıkarmayı, ilişkinizi nefis yiyeceklerle beslemeyi veya belki bir çift masajı yapmayı düşünün. Bu arada, Venüs ve Plüton gökyüzünde hizalanarak, kalbinizden geçenleri ve yeni yılda romantik ilişkilerinizin geleceğinin nasıl görünebileceğini ciddi bir şekilde tartışmanıza olanak tanır.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Ay Boğa burcuna ve haritanızın bugün sağlığı yöneten sektörüne giriyor ve yeni yılda sağlığınıza öncelik vermenizi istiyor. İster daha tutarlı bir uyku programı uygulamanız, ister ahlaksızlıklarınızı azaltmanız veya daha fazla egzersiz yapmanız gereksin, şimdi 2023’te bu tür değişikliklere bağlılık sözü verme zamanı. Venüs ve Pluto güneş ikinci evinizde hizalanırken bu tür hedeflere ulaşın. Bu göksel değiş tokuş kesinlikle dönüşüm fikrini teşvik edecek olsa da, enerji yavaş hareket edecek ve siz de öyle yapmalısınız!


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, ay Boğa burcuna ve haritanızın eğlenceyi yöneten bölümüne geçerken, enerji topraklanmış ama eğlenceli olacak. Zodyakın en hırslı ve başarı odaklı üyelerinden biri olsanız da, bu parlak yerleştirme, bir an için tüm bunları bir kenara bırakmanızı, bunun yerine stres atmaya ve arkadaşlarınızla bağlantı kurmaya odaklanmanızı isteyecektir. Bu arada Venüs ve Plüton burcunuzda çarpışarak görüntünüze dönüştürücü bir enerji getiriyor. Bu titreşimler, makyaj yapmak için mükemmel bir bahane sunuyor, bu nedenle yeni yıl beklentisiyle gardırobunuzu güncelleme veya yeni bir saç modeli deneme dürtüsünden çekinmeyin.


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Su Taşıyıcısı, Ay Boğa burcuna ve haritanızın bugün evdeki mutluluğu yöneten sektöre göç ediyor ve evde tembel bir hafta sonu için ideal ortamı yaratıyor. Bu enerjiyi, en sevdiğiniz TV programlarını ve podcast’leri, koltuğunuzun rahatlığında ve en sıcacık battaniyelerinizde kendinizi kaptırmak için kullanın. Bu arada Venüs ve Plüton, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünde el sıkışarak, gölgenizle sevgi ve şefkatle yüzleşmenizi istiyor. Bu titreşimler, yapmaya çağrıldığınız herhangi bir duygusal veya zihinsel derin dalışta sizi destekleyecektir, bu nedenle yeni yılı kutlamadan önce duygularınızla oturmaktan korkmayın.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay topraklanmış Boğa burcuna ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, sevgili Balık, bugün havalı, sakin ve sosyal bir ruh halinde olacaksınız. Yeni yıl planlarınız ister dışarıda büyük bir gece geçirmeyi, ister evde kalmayı içeriyor olsun, bu hisler sizi aileniz ve arkadaşlarınızla görüşmeye teşvik edecek. Sözlerinizin de belirli bir ağırlığı olacak ve bu, 2023 kararlarınızı günlüğe kaydetmeniz için iyi bir zaman olacak. Bu arada, Venüs ve Plüton, güneş enerjisinin on birinci evinizde el sıkışarak, önümüzdeki on iki ay boyunca yeni bağlantıların vaadini getiriyor; Kendinizi bol miktarda ağ oluşturmaya hazırlamak için.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.