Günlük Burç Yorumları 29 Aralık 2022

29 Aralık Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bu sabah burcunuza girip uğurlu Jüpiter’in üzerinden geçerken bugün sizin için şanslı bir gün olacak tatlı Ram. Bu destekleyici titreşimler sayesinde iyi haberlere, yeni fırsatlara veya her köşede bir olasılık olduğu hissine uyanabilirsiniz. Akşam yaklaşırken ve güneş ile ay karşı karşıya gelirken sektörünüzde dalgalar yaratabilecek mesleki gerilime dikkat edin. Şans eseri, bu gece daha mutlu konulara ve kişisel tutkulara odaklanma şansın olacak, Luna ve Mars arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, kalbine ve aklına ateş getireceksin.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah erken saatlerde, ay Koç burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölgesine girerken canlı ve renkli rüyalar yaşayabilirsiniz. Bu arada, uğurlu Jüpiter’den gelen bir yardım eli, perdenin ötesinden iyi hisler ve mesajlar getirecek, bu yüzden astral alemlerde dans ederken yaşadığınız ilginç karşılaşmaları belgelediğinizden emin olun. Bu arada, Merkür ve Venüs Oğlak burcunda hizalanarak sezginizi daha da yükseltir. Oyundaki enerji sizi evrenden gelen şifa, kutsama ve rehberliğe açarken, doğayla ve maneviyatınızla iletişim kurmak için bu kozmik iklimi kullanın.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, çevrimiçi varlığınız bugün ay ve Jüpiter güneş onbirinci evinizde güçlerini birleştirirken telaffuz edilecek. Bu enerjiyi en sevdiğiniz sosyal medya platformlarında dik durmak için kullanın, çünkü bunu yapmak sizin gibi düşünen bireyler bulmanızı ve takipçilerinizi artırmanızı sağlar. Kişisel düzeyde, haritanızın dönüşümü yöneten bölümünde Merkür ve Venüs yolları kesişirken kalbinizin ve zihninizin yön değiştirmesi için alan bırakmak isteyeceksiniz. Bu titreşimler, kökleri mantık ve sevgiye dayanan bir yerden yönettiğiniz sürece değişimi ortaya çıkarmanıza da yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, Koç burcunun ayı uğurlu Jüpiter’le yakınlaşırken, profesyonel hırsların bu sabah biraz ekstra kozmik destekle kutsanacak. Yıldızlar bu yolculukta size yardımcı olmak için işbirliği yaparken, bu enerjiyi durum ve başarı peşinde kullanın. Bu sırada Merkür ve Venüs Oğlak burcunda el ele tutuşarak havaya aşkınızı ifade etmek için mükemmel olan romantik bir enerji getirir. Bu titreşimler aynı zamanda kişisel bakım için idealdir, bu yüzden kalbinizi ve zihninizi mutlu edecek bir şey yaptığınızdan emin olun. Bu öğleden sonra Luna, Mars’la bağlantı kurduğunda fişi çekmeyi ve yalnızlık içinde vakit geçirmeyi düşünün.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah erken saatlerde Koç burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten bölgesine giriyor, sevgili Aslan, önümüzdeki iki gün boyunca ruhunuzu yükseltiyor. Şafak sökerken ve Luna Jüpiter’e yaklaşırken, perdenin ötesinden gelen bir destek seli devreye girecek ve hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için ideal bir fırsat olacak. Güneş ve ay karşı karşıya geldiğinde rüyalarınıza bir yapı kazandırmaya çalışın, aksi takdirde önemli olan şeye odaklanmaya başlayabilirsiniz. Bu akşam, Luna ateşli Mars’a bir öpücük üflerken topluluğunuza biraz zaman ve enerji harcayın.


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah erken saatlerde Koç burcu Jüpiter ile hizalandığından, hayatınızdan ne kadar olumsuzluk salıverirseniz, o kadar çok pozitifliğin gelebileceği size hatırlatılacak. Bu doğru sevgili Başak, evren sana geçmişi geride bırakma zamanının geldiğine dair nazikçe bir selam verecek, böylece yolculuğunun bir sonraki aşamasına gerçekten evrimleşebilirsin. Neyse ki, Merkür ve Venüs arasındaki göksel bir evlilik sayesinde, bu tür değişimleri kucaklamak ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için motive ve zihinsel olarak hazır hissedeceksiniz. Bu akşam Luna, Mars’a öpücük attığında kısıtlamalardan kurtulma şansın olacak.


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, yıldızlar bu sabah aşk hayatınızı yükseltmek için işbirliği yapacak, Koç ayı ve Jüpiter haritanızın kalp meselelerini yöneten sektöründe güçlerini birleştirirken. Şu anda bir çiftseniz, bu enerjiyi sizin ve sevgilinizin paylaştığınız bağı beslemek ve takdir etmek için kullanın. Şu anda bir eş arayışındaysanız, evrene bir eşten ne istediğinizi bildirdiğinizden emin olun. Bu arada, Merkür ve Venüs’ün yolları Oğlak burcunda kesişiyor ve sizden alanınızı yükseltmek için biraz zaman ve belki de biraz para ayırmanızı istiyor.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç burcunun ayı ve Jüpiter güneşin altıncı evinde çarpışırken, bugün dünyayı ele geçirebileceğini hissedeceksin. Bugün sergilediğiniz çabanın yarın olumlu ve kalıcı etkileri olacağından, bu titreşimler hedeflerinize ulaşmak için mükemmeldir. Merkür ve Venüs gökyüzünde hizalanırken saatler geçmeye devam ederken dürüstçe ve sevgi dolu bir yerden konuşmaktan çekinmeyin. Öğleden sonra Luna Mars’a öpücük gönderirken, sizi engelleyebilecek herhangi bir kişi veya durum üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Koç burcuna geçerken ve geniş Jüpiter’e yakınlaşırken, bu sabah titreşiminiz hayattan daha büyük olacak sevgili Yay. Bu titreşimler tamamen kendi gerçeğinizde durmakla ilgilidir, bu yüzden özgünlükle ve özür dilemeden hayatı dizginlerinden almaktan korkmayın. Bu arada, Merkür ve Venüs ittifak halinde olacak ve bu, övgü ve olumlu sözlerle kendinizi ve romantik partnerinizi güçlendirmek için iyi bir zaman olacak. Luna ateşli Mars’a bir öpücük üflediğinde bu gece havayı tutku ve romantizm dolduracak. Bu nedenle, sizi aydınlatan insanlara veya etkinliklere yatırım yaptığınızdan emin olun!


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bu sabah Ay Koç burcuna girerken, uğurlu Jüpiter ile tatlı bir ittifak kurarken, kalbin dolu ve iyimser hissedecek. Olumlu düşünün ve kendinizi her şeyin olabileceği fikrine açın ve aynı zamanda sizin ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarıyla da ilgilenin. Bu arada, Merkür ve Venüs burcunuzda güçlerini birleştirerek düşünceleriniz ve duygularınız arasında uyum bulmanıza yardımcı olur. Bu akşam Luna, Mars’a bir öpücük yolladığında, alanınızı toplamak için biraz zaman ayırın. Gün sona ermeden ve şifalı asteroit Chiron aktif olmadan önce duygularınızı kontrol edin.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah Ay ve Jüpiter Koç’ta ve haritanızın iletişimi yöneten bölümünde hizalanırken sesiniz büyük bir etki yaratacak. Sözlerinizi akıllıca seçin ve gündeminizi savunduğunuzdan emin olun; kısa sürede arzuladığınız sonucu ortaya çıkaracaksınız. Bu sırada Merkür ve Venüs gökyüzünde hizalanarak kendinize sevgi ve şefkat göstermenizi ister. Özellikle iyimserliğinizi bulmakta zorlanıyorsanız, şu anda olumlu mantralarla çalışmayı düşünün. Luna, Mars’a bir öpücük yolladığında sizi heyecan aramaya teşvik eden eğlenceli bir enerji devreye girecek.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün müreffeh bir enerji sizi bulacak, Koç ayı ve şanslı Jüpiter, haritanızın parayı yöneten sektöründe hizalanırken. Parasal başarıyı cesurca takip ederek bu titreşimlerle çalışın ve en sevdiğiniz para çekme taşlarını taşırken pozitif mantralarla çalıştığınızdan emin olun. Bu arada Merkür ve Venüs Oğlak burcunda el ele tutuşarak, topluluğunuzu olumlu sözler ve şefkatle yükseltmenizi istiyor. Öğleden sonra, Luna ateşli Mars’a bir öpücük üflerken lüksü evinizin rahatlığında kucaklamayı planlayın. Luna ve Chiron aynı hizaya geldiğinde gün sona ermeden önce şimdiki zamana topraklanmak için bir dakikanızı ayırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.