Günlük Burç Yorumları 28 Aralık 2022

28 Aralık Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, ay rüya gibi Balık burcunda ve güneş enerjisiyle dolu on ikinci evinizde yolculuğuna devam ederken, bugün kendinizi sessiz ama mutlu hissedeceksiniz. Bu öğleden sonra Luna Neptün’e geldiğinde yaratıcı bir enerji üzerinizden geçecek, ancak bu vizyoner titreşimleri verimli bir şekilde yönlendirmezseniz kendinizi bir hayalin içinde kaybolmuş bulabilirsiniz. Ay ve Venüs arasındaki tatlı bir değiş tokuş, mesleki hedeflerinizde desteklendiğinizi hissetmenize yardımcı olacaktır, ancak ihtiyacınız olursa ek tavsiye veya yardım istemekten çekinmeyin. Plüton ve ay size anlamlı rüyalar getirmek için iş birliği yaparken, bu gece yorganın altına girerken elinizin altında bir kalem ve kağıt bulundurmak isteyebilirsiniz.


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, insan-kişi becerileriniz bugün daha keskin hissedilebilir, çünkü ay Balık burcunda ve güneş enerjisi on birinci evinizde yolculuğuna devam ediyor. Bu yükseltici titreşimler, auranızın sakinleştirici ve sakin bir varlığa sahip olmasına neden olacak ve insanlar, özellikle bu öğleden sonra Luna, Neptün ve Venüs ile kodek yaparken, zarafetinize ve iyileştirici yeteneklerinize çekilecek. Evren size rehberlik etmek ve sizi kutsamak için can atacağından, biraz boş zamanınız olursa ruhsal yanınıza dokunmayı düşünün. Pluto bu gece aktif hale geldiğinde sezgileriniz yükselecek ve kehanet sanatlarıyla uğraşmak için iyi bir zaman olacak.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, profesyonel konumunuzu genişletme fırsatları, bugün ay Balık burcunda ve haritanızın kariyeri yöneten sektöründen geçerken ortaya çıkabilir. Bu enerjiyi, özellikle bu öğleden sonra Luna Neptün ile hizalandığında, başkalarıyla ilişki kurma ve bir takım oyuncusu olarak hareket etme yeteneğinizi sergileyerek üstleriniz ve meslektaşlarınızla sağlıklı dinamikler geliştirmek için kullanın. Biraz zaman ayırın ve ayın Venüs’le tatlı bir değiş tokuşu paylaştığı günün ilerleyen saatlerinde en anlamlı ilişkilerinize odaklanın. Ancak, bu gece gizemli Pluto göklerimizde aktif hale geldiğinde, yalnızlığa doğru çağrıldığınızı hissedebilirsiniz.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Balık burcunda ve haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, bugün baş döndürücü bir duygu sizi bulabilir, tatlı Yengeç. Bu enerjiyi daha yüksek bir yolda yürümek için kullanın, özellikle Luna bu öğleden sonra ruhani Neptün’e yakınlaştığında, evrenin güzel sürprizler hazırladığına güvenin. Anlamlı değiş tokuşlar, öğleden sonra, ayın Venüs’e bir öpücük üflemesiyle tezahür edebilir, bu da, özellikle aşk söz konusu olduğunda, umursadığınızı göstermek için iyi bir zamandır. Pluto ay tarafından etkinleştirildiğinde, bu gece havayı samimi bir titreşim dolduracak.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Ay Balık burcunda ve haritanızın dönüşümü yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, temizleyici ve destekleyici bir enerji sizi kuşatacak. Artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermek için bu ışık yerleşimini kullanın, çünkü bunu yapmak güçlenmiş hissetmenize ve durumunuzu kontrol altında tutmanıza yardımcı olacaktır. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna, Neptün’le yakınlaştığında geçişler kolayca gerçekleşecek. Bu göksel ittifak, ne oldukları ve en başta endişelenmeye değip değmedikleri konusunda kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, endişelerinizi gidermenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün yıldızlar senden uyuma öncelik vermeni isteyecek, çünkü Ay Balık burcunun yedinci evinde yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler tamamen sevgi ve uyuma eğilmekle ilgilidir, bu nedenle, özellikle bu öğleden sonra Luna Neptün ile hizalandığında, hayatın daha hafif tarafını kucaklamak adına sorumluluklarınızdan geçici olarak kaçtığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Öğleden sonra eğlenceli bir enerji meyve verecek ve flört etmek ve eğlenmek için mükemmel bir ortam yaratacak. Yaratıcı içgörüleriniz, bu gece ay Pluto’yu harekete geçirdiğinde ciddi bir ağırlık kazanacak, bu yüzden sanatsal bir çıkışla çalıştığınızdan emin olun.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, ay Balık burcunda ve haritanızın sağlığı yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken bugün vücudunuz için güzel bir şey yapın. Öğleden sonra ortaya çıktığında stresi atmanın yollarını bulmaya odaklanın ve Luna ruhani Neptün ile hizaya girerek endişelerinizin erimesi için bir şans verin. Venüs ile Neptün arasındaki tatlı bir değiş tokuş sayesinde, sizi evinizin rahatlığında lüksü kucaklamaya teşvik eden iyi hisler günün ilerleyen saatlerinde akmaya devam edecek. Gün bitmeden bir ev temizliği veya kutsama yapmayı düşünün ve Plüton gökyüzümüzde aktif hale gelsin.


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, vahşi tarafınızı kucaklamaktan korkmayın, çünkü Ay Balık burcunda ve haritanızın ego, drama ve eğlenceyi yöneten bölümünde yolculuğuna devam ediyor. Bu titreşimler, özellikle Luna bu öğleden sonra Neptün’e yakınlaştığında, imajınızla yaratıcı olmak için mükemmeldir. Öğleden sonra ay Venüs’ü öptüğünde tutkulu ve romantik bir enerji sizi bulacak, bu yüzden o özel kişiye biraz TLC yatırdığınızdan emin olun. Gün sona ererken düşünceleriniz derinleşecek ve Plüton ay tarafından harekete geçirilecek.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay Balık burcunda ve dördüncü güneş evinizde yolculuğuna devam ederken, gününüzü kalbinizi ve en değerli ilişkilerinizi beslemeye adayın sevgili Archer. Duygusal alışverişler de oldukça değerli olacak ve güvendiğiniz biriyle açılmak için iyi bir zaman olacak. Ay, Neptün’le yakınlaştığı bu öğleden sonra evinizdeki enerji özellikle huzurlu olacak. Öğleden sonra ay uyumlu Venüs’e bir öpücük gönderirken banyo yapmayı veya en sevdiğiniz kişisel bakım rutininizi yapmayı planlayın. Bu gece, Luna Pluto ile bağlantı kurduğunda, alanınızı toplamayı düşünün.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Deniz Keçisi, bugün sosyal kelebek rolünü üstleneceksiniz, çünkü Ay Balık, haritanızın iletişimi yöneten sektöründe yolculuğuna devam ediyor. Bu öğleden sonra Luna ruhani Neptün’le yakınlaştığında, vizyoner fikirleriniz ile başkalarına ilham verme fırsatınız olacak. Öğleden sonra ay ve Venüs gökyüzümüzde hizalanırken aşk hayatınızı sohbetle beslemeye çalışın. Arındırıcı bir enerji, bu gece Luna Pluto’ya bir öpücük üflediğinde sizi bulacak ve bu, rahatlatıcı bir tuz banyosuna dalmak veya alanınızı dumanla temizlemek için iyi bir zaman olacaktır.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün Ay Balık burcunda ve ikinci güneş evinizde yolculuğuna devam ederken, güzelliği tespit etmek için eşsiz bir konumda olacaksınız. Bu titreşimler tamamen mevcut ve gözlemci olmakla ilgilidir, bu nedenle çevrenizin değerini anladığınızdan emin olun. Luna, Neptün’e yakınlaştığında kendinize biraz lüks ısmarlamaktan çekinmeyin, ancak harcamalarda aşırıya kaçmamaya çalışın. Öğleden sonra ay ve Venüs birleştiğinde etrafınızı bir huzur duygusu saracak ve meditasyon yapmak, günlük tutmak veya açık havada yalnızlık aramak için mükemmel bir fırsat olacaktır.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, ay burcunuzdan geçmeye devam ederken, bugün kendinizi enerji dolu, yaratıcı ve sevilmiş hissedeceksiniz. Evren yolları açmaya istekli olacağından, bu enerjiyi hedeflerinizi ve kişisel gündemlerinizi beslemek için kullanın. Luna, bu öğleden sonra Neptün’le yakınlaşarak maneviyatınız ve sanatsal benliğinizle uyumlanmanıza yardımcı olurken, yaratıcı düşüncelerinize dikkat edin. Ay ve Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde günün ilerleyen saatlerinde yeni bir hayran kendini gösterebilir. Bu akşam Pluto göklerimizde aktifken, sosyal medya akışlarınızı tetikleyici hesaplardan temizlemeyi düşünün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.