Günlük Burç Yorumları 22 Aralık 2022

22 Aralık Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 22 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Venüs öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, günün sürprizlerle dolu olacak. Evren hayatınızı zenginleştirmeye çalışırken, yeni fırsatlar ve küçük güzellik anları için gözlerinizi dört açın. Tesadüfi karşılaşmalar, sabah ortasında Yay burcunun ayı Satürn’e bir öpücük üflediğinde ortaya çıkabilir ve bu, sosyal kaslarınızı esnetmek için iyi bir zaman haline getirir. Bu öğleden sonra Ay, Neptün ile aynı hizaya geldiğinde topraklanmış kalmaya çalışın, yoksa ruhunuz bir hayaller dünyasına kayabilir. Gün sona ererken ve ay Oğlak burcuna girerken sizden sağlıklı sınırlar uygulamanızı isteyen bir değişim hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs devrim niteliğindeki Uranüs ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, evren bugün seni desteklemek için geriye doğru eğilecek. Bu titreşimler, hedeflerinize hızlı bir başlangıç ​​yapmak için mükemmeldir ve gündeminiz üzerinde çalışmaya başlarken arzularınızı diğer tarafa ifade etmek için iyi bir zaman haline getirir. Yay burcundaki Ay, Satürn’e bir öpücük göndererek kariyer yolunuzun kontrolünü elinize almanızı istediğinde, iş görüşmelerinde kendinizi savunma şansınız olacak. Bu gece daha sonra ay Oğlak burcuna geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sezgilerinizi yükselten bir değişim fark edeceksiniz.


İkizler Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir bağlantı oluştururken, bugün ruhunuzun derinliklerinden bir şeyler kıpırdayacak. Bu titreşimler, kişisel gücünüze adım atmak ve geçmişte size hizmet etmeyen kalıplardan ve durumlardan uzaklaşmak için mükemmeldir. Zamanınızı ve enerjinizi yalnızca sizi yükseltenlere ayırmayı seçerek, ruhunuzu beslemeyen yara bandı dinamiklerini sökmekten korkmayın. Bu arada, Yay burcunun ayı Satürn ve ardından Neptün ile bağlantı kurarak rüya gibi bir hava yaratır, ancak gerçekte topraklanmış olmanız önemli olacaktır.


Yengeç Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün sevgiliniz için özel ve beklenmedik bir şey yapın, romantik Venüs öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir değiş tokuş oluşturur. Yıldızlar sizi en değerli arkadaşlarınızı onurlandırmaya iterken, bu titreşimler benzersiz şekillerde önemsediğinizi göstermek için mükemmeldir. Yay burcundaki ay Satürn’e bir öpücük göndererek sağlık ve zindeliğiniz konusunda ciddileşmenizi isterken sağlıksız alışkanlıklardan kurtulmayı düşünün. Bu titreşimler, toz toplayan kullanılmayan eşyaların atılmasına vurgu yaparak, organize olmak için de mükemmeldir. Gün sona ererken ve ay Oğlak burcuna girerek sizi ahenkli bir enerjiyle kutsadığında bir değişiklik hissedeceksiniz.


Aslan Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Venüs ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir değiş tokuşu paylaşırken, bugün yeni projeler veya fırsatlar iş başında tezahür edebilir. Ekip çalışması ve meslektaşlarınıza yardım etmek, çabalarınızın takdirini kazanmanıza da yardımcı olacak ve bu da bir terfi veya daha yüksek maaş almanın yolunu açabilir. Yay burcundaki ay Satürn’e bir öpücük gönderirken cilveli bir enerji havaya nüfuz edecek, ancak tüm kartlarınızı bir kerede masaya koymamalısınız. Gün sona erdiğinde ve ay Oğlak burcuna girdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz ve önümüzdeki günlerde organize olmanızı isteyeceksiniz.


Başak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, tatlı Venüs ve devrim niteliğindeki Uranüs destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, evren bugün kendine özgü olduğun her an sana destek verecek. Diğer insanların sizin için belirlediği beklentilerden kurtulmanın yollarını arayarak, oyuncu ve sanatsal yönünüzü ortaya çıkarmak için bu titreşimleri kullanın. Yay burcunun ayı Satürn’e bir öpücük gönderirken duygularınızı mantıklı bir şekilde sıralama şansınız olacak, bu size zorba veya zehirli insanlarla sınırlar belirlemeniz için ilham verebilir. Bu akşam Luna Oğlak burcuna geçtiğinde bir değişim fark edeceksiniz ve yolunuza bir yaratıcılık akışı çıkacak.


Terazi Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Venüs Uranüs ile tatlı bir yön paylaştığından, son zamanlarda kafanda asılı kalmış olabilecek tüm kasvetleri üzerinden atma şansın olacak. Şu anda kendinizi şımartmaktan suçluluk duymayın, özellikle de kederle uğraşıyorsanız. Yay burcundaki ay Satürn’e öpücük gönderirken, vizyonlarınıza yapı getirmek için ilham alacaksınız, bu nedenle fikirlerinizi harekete geçirmekten korkmayın. Ancak, Luna ve Neptün arasındaki sert bir değiş tokuş nedeniyle düzensizlik sizi yoldan çıkarabilir. Gün sona ererken ve ay Oğlak burcuna geçerken evde rahatlamayı planlayın.


Akrep Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Venüs ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir değiş tokuş yaparken, aşk beklenmedik yerlerde tezahür edebilir. Bu titreşimler, son zamanlarda gözlemlediğiniz kişilerle aradaki buzları eritmek için mükemmel, ancak birkaç yeni hayran da kendilerini gösterebilir. Bu arada, Yay burcunun ayı dengeleyici Satürn’e bir öpücük göndererek güzellikle ve şükran duygunuzla bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde öz farkındalığınız darbe alabilir ve bu da soğukkanlılığınıza odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Bu akşam ay Yay burcuna girdiğinde hava değişecek ve önümüzdeki iki gün boyunca sesinizi yükseltecek.


Yay Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Venüs Uranüs ile tatlı bir değiş tokuşu paylaşırken, yıldızlar bugün senden lükse ve sağlığa yatırım yapmanı isteyecek. Bu titreşimler, mevcut rutininizin kalıbını kırmak için mükemmeldir, bu da onu bir masaj planlamak veya sonunda yoga derslerine kaydolmak için iyi bir zaman haline getirir. Yay burcunun ayı Satürn’e bir öpücük üflediğinde, gerçeğinizi otorite ile konuşma şansınız olacak. Bu nedenle, sesinizi kullandığınızdan emin olun. Ne yazık ki, öğleden sonra çökerken ve Luna, Neptün’le meydan okuyarak topluluğa bir pus getirirken, duygularınız muhakemenizi bulandırmaya başlayabilir.


Oğlak Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Tatlı Venüs, öngörülemeyen Uranüs ile destekleyici bir değiş tokuş paylaştığından, rutininizden kurtulmak, bugün kişisel bakımın nihai eylemi olarak nitelendirilecek sevgili Oğlak. Bu titreşimler size her şeyden önce eğlenceyi kucaklamanız için kozmik yeşil ışık verecek, ancak yaratıcı satış noktaları da özellikle çekici gelecek. Son zamanlarda sevgilinizle bir telaşa kapıldıysanız, bu enerjiyi ekip olarak yeni deneyimler aramak için bir bahane olarak kullanın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Yay burcundaki ay aldatıcı Neptün ile kare açı yaptığında kafa karışıklığı ve yanlış iletişim hakim olabilir. Neyse ki, gün kapanmadan ve ay burcunuza girmeden önce netlik sizi bulacaktır.


Kova Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Venüs devrim niteliğindeki Uranüs ile faydalı bir alışverişi paylaştığından, enerji bugün evde eğlenceli ve tatlı olacak. Sevgiyi tüm biçimleriyle kucaklayarak, hem kendinizi hem de sizin için en önemli olan insanları besleyerek bu destekleyici titreşimlere yaslanın. Bu kozmik iklim, ev hayatınızdaki rutini bozmak için de harikadır, bu nedenle ev arkadaşlarınıza sürpriz bir kokteyl saati veya egzotik bir akşam yemeği ısmarladığınızdan emin olun. Büyüleyici saat yaklaşırken ve ay Oğlak burcuna girerken bir değişiklik fark edeceksiniz ve bu da sizi sessiz ve mahrem bir boşluğa sokacak.


Balık Burcu

22 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, Venüs Uranüs ile tatlı bir değiş tokuş yaparken bugün kendinizi sosyal bir ruh hali içinde bulacaksınız. Bu titreşimler, alışılmadık konuları tartışmak ve sıradanlıktan kurtulmak için mükemmeldir, çünkü bunu yapmak bağlarınızı güçlendirirken kalbinize doyum getirir. Yay burcu ayı ciddi Satürn’e öpücük gönderirken, o günkü sorumluluklarınıza odaklanmayı unutmayın. Sevdiğiniz biri bu öğleden sonra korunuyor gibi görünüyorsa, muhtemelen sizinle hiçbir ilgisi olmayacağından, bunu kişisel algılamamaya çalışın. Bu gece ay Yay burcuna girdiğinde atmosfer değişecek ve içinde yaşayan dehayı tetikleyecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.