Günlük Burç Yorumları 11 Aralık 2022

11 Aralık Günlük Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 11 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili koç, bu sabah uyandığında kendini biraz kapalı bulabilirsin, çünkü ay gökyüzümüzde Plüton’la karşı karşıya gelir. Kontrol edemediğiniz durumlara odaklanmamaya çalışın, aksi takdirde kara kara kara kara düşünürsünüz. Neyse ki, Luna Jüpiter’e bir öpücük gönderip ruhunuza iyimserliği geri getirdiğinde, kalbinize yük olan tüm durumlardan kurtulma şansınız olacak. Bu öğleden sonra ay ateşli Aslan burcuna geçtiğinde, anlamlı arkadaşlıklar ve özel ilgi alanları aracılığıyla benlik duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak bir değişim fark edeceksiniz.


Boğa Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Yengeç burcunun ayı Pluto ile karşı karşıya gelirken, gölgenizin size bir mesajı olabilir. Bu göksel değiş tokuş, derin duyguları harekete geçirecek ve sizi kaçtığınız sorunlarla yüzleşmeye zorlayacak. Neyse ki, Luna Jüpiter’le bağlantı kurduğunda arkadaşlarınız sizin yerinize geçecek, moralinizi yükseltirken günün erken saatlerinde sizi bulan herhangi bir korkuyu geride bırakmanıza yardımcı olacak. Öğleden sonra dönerken ve ay ateşli Aslan burcuna girerken, sizi evde sevdiğiniz insanlarla sıcak ve rahat bir akşam geçirme havasına sokarken bir değişiklik fark edeceksiniz.


İkizler Burcu

11 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya geliyor ve sizi konfor alanınızın dışına itiyor. Değişim fikri endişeleri tetiklese de, bu göksel değiş tokuş sonsuza kadar hareketsiz duramayacağınızı nazik bir şekilde hatırlatacaktır. Luna, Jüpiter’e bir öpücük gönderip cömert doğanızı ortaya çıkardığında ortam hafifleyecek. Bu titreşimler, en yakın arkadaşlarınızla lüksü kucaklamak ve toplu sıkı çalışmanızın meyvelerini toplamak için mükemmeldir. Öğleden sonra tezahür ettiğinde ve ay Aslan burcuna geçtiğinde, meraklı doğanızı uyandırırken fikirlerinizi aydınlatan bir değişim fark edeceksiniz.


Yengeç Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, aşk hayatınızda gerilim artıyorsa, bu sabah ay kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken bir soğukluk görmeyi bekleyebilirsiniz. Bu kozmik iklimin yıkıcı tarzı, oraya varma süreci karmaşık olsa da, çözülmemiş sorunları bir kenara bırakacaktır. Şans eseri, Jüpiter’den gelen destekleyici bir enerji, meditasyon ve manevi uygulamalar yoluyla sizi diplomasiye yönlendirecek ve gergin durumlarda sabrınızı korumanıza yardımcı olacaktır. Öğleden sonra dönerken ve ay Aslan’a girerken atmosfer değişecek ve sizi şükran duygunuzla bağlantınızı kaybetmeden lüksü kucaklamaya teşvik edecek.


Aslan Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, duygusal olarak stresli rüyalar, bu sabah erken saatlerde uykunuzu bozmakla tehdit ediyor, çünkü Yengeç ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya geliyor. Yapılacaklar listenize ve ev işlerinize odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın çünkü bunu yapmak, kontrolü yeniden kazanmanıza yardımcı olacaktır. Neyse ki, güç aramak için içinize döndüğünüz sürece, Ay ve Jüpiter arasındaki tatlı bir değiş tokuş, güçlenmenizi bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu öğleden sonra, son iki buçuk gün boyunca üzerinize yüklenen kozmik stresi hafifleten ay burcunuza geçtiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz.


Başak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah kin beslememeye çalış, çünkü Yengeç ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya geliyor. Bu göksel değiş tokuş, özellikle size yanlış yapanlar söz konusu olduğunda, saplantılı davranışlara yol açabilir. Şans eseri, Luna Jüpiter’e bir öpücük üflediğinde ortam hafifleyecek ve her zaman destek sunmuş olan insanlar aracılığıyla denge ve rahatlık bulmanıza yardımcı olacaktır. Cazibenize direnmek zor olacağından, bu göksel değiş tokuş flört etmek için de mükemmeldir. Bununla birlikte, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek, ay Aslan’a geçtiğinde, yalnızlık için biraz zaman ayırmak isteyebilirsiniz.


Terazi Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, profesyonel yaşamınızdaki sorunlar bu sabah sizi yiyip bitirebilir, çünkü Yengeç ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelir. Hâlâ biraz canınız sıkılmış olsa bile, iş arkadaşlarınızla yaptığınız hoş olmayan konuşmalara takılıp kalmamaya çalışın. Şans eseri, Luna Jüpiter’e bir öpücük göndererek bu dünyadaki kendi konumunuz hakkında iyimser hissetmenizi sağladığında, bu karanlık titreşimlerden kurtulma şansınız olacak. Öğleden sonra ay Aslan burcuna girdiğinde, içindeki sosyal kelebeği uyandırdığında bir değişim fark edeceksiniz. Ancak, akşam yaklaşırken konuşmalarınızı bitirmek isteyeceksiniz, yoksa duygusal olarak tükenmeye başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Yengeç burcunda kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken, diğerlerinin sesinizi kısıtladığını hissedebilirsiniz. Buna karşılık, bu kozmik iklim iğnenizi tetikleyebileceğinden, başkalarıyla nasıl konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Neyse ki, iyi kalpli ve cömert doğanız, Luna Jüpiter’e öpücük yolladığında sizi bir kez daha bulacak ve aileniz ve arkadaşlarınız arasında sakinleşmenize yardımcı olacak. Bu öğleden sonra ay Aslan’a girdiğinde, profesyonel hırslarınıza ve bu dünyada nasıl bir izlenim bırakmak istediğinize odaklanmanızı isteyen bir değişiklik fark edeceksiniz.


Yay Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bugün finansal kazançlarınızı gösteriş yapmamaya çalışın, çünkü Yengeç ayı kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelir. Bu kozmik iklim, özellikle parasal meseleler söz konusu olduğunda, başkalarında kıskançlık yaratabilir. Luna, Jüpiter’e bir öpücük üflediğinde evinizi neşe dolduracak ve en yakın şirketlerinizi ev yapımı bir yemeğe davet etmek için iyi bir zaman olacak. Ay Aslan’a girdiğinde iyi hisler akmaya devam edecek ve haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirecektir. Clarity, bu akşam güneş Satürn’ü öptüğünde sizi bulmalı ve eğlenceyi seven ruhunuzu terk etmeden ciddi doğanıza dokunmanıza yardımcı olmalıdır.


Oğlak Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak burcu, Yengeç ayı yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken, bu sabah ortam biraz gergin olabilir. Bu kozmik iklim, özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda tetikleyici olabilir ve duygularınızı akıllıca yönlendirmenizi önemli kılar. Neyse ki, Luna Jüpiter’e bir öpücük gönderip sana sevgilinle öpüşme ve barışma şansı verdiğinde iyi tarafından bakma şansın olacak. Öğleden sonra dönerken ve ay Aslan’a girerken haritanızın kişisel dönüşüm ve güçlenmeyi yöneten bölümünü harekete geçirerek bir değişim fark edeceksiniz.


Kova Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Yengeç ayı bu sabah kara kara düşünen Plüton ile karşı karşıya gelirken stres seviyeniz yükselebilir, özellikle de kendinize mantıksız beklentiler yüklüyorsanız. Şimdi, özellikle kişisel ve profesyonel hedefler söz konusu olduğunda, mükemmellik standartlarınızı yeniden gözden geçirmek için iyi bir zaman olabilir. Luna, Jüpiter’e bir öpücük göndererek sağlığınızla ve maddi alemlerle bağlantı kurmanıza yardımcı olduğunda, kendinizi bir yoga sınıfıyla veya uzun süreli esneme seansıyla ödüllendirin. Bu öğleden sonra ay Aslan’a girdiğinde, romantizmi kucaklamak veya kişisel bakımı kucaklamak için mükemmel olan sıcak bir enerjiyi ortaya çıkardığında bir değişim fark edeceksiniz.


Balık Burcu

11 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bu sabah Yengeç burcu yoğun Plüton ile karşı karşıya gelirken en sevdiğiniz haber kaynaklarına ara vermek isteyebilirsiniz. Bu göksel değiş tokuş, sizi dünyamızın kötü durumlarına karşı özellikle duyarlı hale getirecek ve üzücü hikayeler sizi yıkabilir. Neyse ki, Luna Jüpiter ile tatlı bir alışverişi paylaşarak tutkularınız ve en yakın arkadaşlarınız arasında neşe bulmanıza yardımcı olurken moraliniz yükselecek. Bu titreşimler ayrıca egonuzu yükseltmek için mükemmeldir, bu yüzden aynaya öpücük göndermekten korkmayın. Öğleden sonra dönerken ve ay Aslan burcuna girerken, sağlığınıza ve zindeliğinize odaklanmanızı isteyen bir değişim fark edeceksiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.