Günlük Aşk Burç Yorumları 9 Aralık 2022

9 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 9 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün göklerde daha büyük ve daha küçük faydalarımız arasında muhteşem bir bağlantı kuruluyor. Eğlenmek, sosyalleşmek ve romantik olmak için harika bir gün olsa da, dikkat ve ılımlılık da gerekebilir. Venüs Jüpiter’le kare açı yaptığında, hiç şüphesiz kendinizi bir uçurtma gibi yüksek ve hayat hakkında iyimser hissedeceksiniz. Partneriniz veya eşinizle bağlantı kurmak için biraz zaman harcayın veya bekarsanız, ateşinizi yakan biriyle bir randevu ayarlayın. Ancak, çok hızlı zıplamayın çünkü uyum içinde kendinizi kaptırmış ve sırılsıklam hissedebilirsiniz! Bulutlarda kaybolursanız, bu sizi utanç verici bir hataya sürükleyebilir.


Boğa Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, arkadaşlık, romantizm ve şehvet için oldukça muhteşem bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, bizim daha az yararlı Venüs’ümüzün, daha büyük yararlımız olan kudretli Jüpiter ile çarpıcı bir dansta bağlantı kuracak olmasıdır. Bu, eğlenme dürtüsünü hissetmenizi ve işe ya da sorumluluklara odaklanmamanızı sağlar. Bununla birlikte, kişisel hayatınız ve dünya hakkında muhtemelen çok iyimser hissedecek olsanız da, tekerleklerinizi döndürmemek ve sizi silahtan çekinmenize neden olabilecek bir hataya dalmamak için ölçülü olmanız gerekebilir. Romantik olmaktan veya zevk almaktan çekinmeyin, ancak çok fazla savurganlık yapmayın.


İkizler Burcu

9 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rahatlama, eğlenme ve konfor alanınızdan çıkma zamanı İkizler. Daha az faydalı olan tatlı Venüs Jüpiter’i okşarken, daha büyük faydalımız, nimetler ve zevkler en önemli önceliğimiz olacak! Ancak, mumu her iki ucundan da yakmak yerine dikkatli ve ölçülü olduğunuzdan emin olun. Bu hisleri mümkün olan en iyi şekilde kullanmak için, aşık olduğunuz kişi veya partnerinizle egzotik bir restoranda keyifli bir akşam yemeği planlayın. Sadece çok fazla şarap veya alkollü içki içmeyin. Aksi takdirde, kendinizi vızıldayan ve dönen hissedeceksiniz! Açık, nazik ve sevgi dolu olun, evren sizi ödüllendirecektir.


Yengeç Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Oldukça tatlı ve keyifli bir gün sizi bekliyor Yengeçler. Venüs, yukarıdaki göklerde görkemli bir şekilde dans ederken, zarif bir beyefendi gibi giyinmiş, daha büyük yararlı gezegenimiz Jüpiter’e öpücükler gönderecek! Bugünün kozmik enerjisi sizi eğlenmeye ve kişisel yaşamınıza iyimser bir enerjiyle yaklaşmaya teşvik edecek. Bugün iş ve istihdam konularında bir artış görülebilse de, bekarsanız akşamınızı sosyalleşerek veya biricik arkadaşınızla harika bir yemek yiyerek geçirdiğinizden emin olun. Bugün bir denge kurabilirseniz, her iki dünyanın da en iyisine sahip olabilirsiniz.


Aslan Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şeker, baharat ve güzel olan birçok şey bugün seni bekliyor Aslan! Daha az yararlı gezegenimiz olan Venüs, saçlarını güneş beşinci evinizde savururken ve güneş sekizinci yakınlık evinizde, en büyük yararlımız olan kudretli Jüpiter’e baştan çıkarıcı bir bakış atarken, onu sallama dürtüsünü hissedeceksiniz! Bugün sosyalleşmek özellikle keyifli olabilir, bu yüzden sevgiliniz veya arkadaşlarınızla akşam yemeği yemeyi veya bir film izlemeyi düşünün. Bekarsanız, bu kendinizi ortaya koymak için harika bir andır çünkü sonunda en samimi seviyelerde gerçekten güvenmenize izin veren biriyle tanışabilirsiniz.


Başak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel hayatın için harika bir gün seni bekliyor Başaklar. Yumuşak ve tatlı Venüs, daha az yararlı gezegenimiz yayını geri çekip gökyüzüne bir ok fırlatırken, kudretli Jüpiter, daha büyük yararlı gezegenimiz onu yakalamak için elini uzatacak! Bu, bağlantılı bu iki gök cismi ile gevşemeye, eğlenmeye ve onu sallamaya istekli olmanızı sağlar. Bu, evinizde bir akşam yemeği partisi vermek ya da ateşin önünde ya da kanepede biricik sevgilinizle yakınlaşmak için harika bir gün olabilir. Bekarsanız, arkadaşlarınızı davet edin ve onları arayan müstakbel talipleri de getirmeye teşvik edin!


Terazi Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özel hayatınız için özellikle muhteşem bir gün sizi bekliyor Terazi. Daha büyük faydalı gezegenimiz kudretli Jüpiter, kanatlarını bir başmelek gibi gökyüzüne doğru açarken, gökyüzüne tüyler saçacak. Şimdi üçüncü iletişim evinizin derecelerinde yörüngede dönen Venüs, onları yakalamak için uzanacak. Bu, biricik olanınızla her zamankinden daha yakınlaşmanıza yardımcı olacak sihirli kelimeleri telaffuz edebileceğiniz anlamına gelir. Hatta bazı bekarlar, yakınlardaki tanıdık uğrak yerlerinde veya hatta iş aracılığıyla biriyle dışarıda buluşabilir! Gözünü dört aç.


Akrep Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, günlük rutininizi, takviminizi ve çalışma programınızı bugün hafif tutun. Aslında, ayrıntılara çok fazla odaklanırsanız ve kırbaçlarsanız, tüm eğlenceyi kaçırırsınız! Venüs, şu anda bir ateş burcunun derecelerinde yörüngede dönen küçük benefikimiz, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinize geri dönen, daha büyük benefik olan kudretli Jüpiter’in dikkatini çekmek için aniden göklerde haykıracak. Bu, ister bekar ister bağlı olun, iyimser, cömert ve aşk havasında hissetmenizi sağlar. Bu neşeli ruh hali, kişisel yaşamınıza yardımcı olacak ve size şehvetli, tatlı ve esprili olma şansı verecektir. Sevgilinize cömert bir hediye vermeyi düşünün. Siz de şaşırtıcı bir şekilde alıcı tarafta olabilirsiniz!


Yay Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, kişisel hayatınız için çok tatmin edici bir gün geldi. Aslında, diğer burçlardan daha çok hoşunuza gidebilir! Romantizm ve duygusallığın daha az yararlı gezegenimiz olan Venüs, şimdi güneşteki ilk kimlik ve burç evinizin yörüngesinde dönüyor. Göklerin ötesinden, bizim daha büyük yararlı gezegenimiz ve gezegen yöneticiniz olan kudretli Jüpiter’e kibarca seslenecek. Bugün aşk, kahkaha ve seks ile birlikte, kalbinizin alev alev yandığını hissedebilirsiniz! Bu görkemli hislerin boşa gitmesine izin vermeyin, bu yüzden unutulmaz bir tarih planlayın veya en derin arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı tek ve tek kişiye itiraf edin. Evde büyülü bir gece geçirme havasındaysanız, kendinizi her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz.


Oğlak Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünde pırıl pırıl bir gün var Oğlak. Aslında, uzun vadeli planlar ve vaatler yapmak için bir ortakla aranızda sürpriz bir karar getirebilir. Yumuşak ve tatlı bir Venüs onu canlandırırken, kozmosun ötesine, kendine güvenen ve karizmatik bir Jüpiter’e, şu anda güneşin üçüncü iletişim evinizde dönmekte olan daha büyük yararlı gezegen olan Jüpiter’e bakacak. İkiniz de yola çıkıp seyahat etmek için spontane bir karar verebilirsiniz, özellikle de ikinizin de ihtiyacı olan şeyin bu olduğuna dair bir önseziniz varsa. Dalın ve biraz eğlenin!


Kova Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, sizi sosyal ve tatlı bir gün bekliyor. Gökyüzündeki iki benefikimiz birbirine gülümseyerek daha şenlikli ve eğlenceli bir hava sağlayacaktır. Aslında, iş yerinde burnunuzu bileği taşına koymaya odaklanmaya çalışırsanız, tekerleklerinizi döndürüyor ve hiçbir yere hızla gitmiyormuş gibi hissedeceksiniz! Mümkünse işten erken çıkın ve eşinizle ya da aşık olduğunuz kişiyle şehre inmek ve daha önce hiç yapmadığınız benzersiz bir şey yapmak için heyecan verici planlar yapın. Canlı bir deneyim mi? Bir konser? Bir şarap veya viski turu mu deniyorsunuz? Bunların hepsi, son derece keyif alacağınız güzel bir hız değişikliği sağlayabilir. Bekarsanız, bir arkadaşınız sizi yeni biriyle tanıştırabilir.


Balık Burcu

9 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, büyülü bir gün seni bekliyor. Lesser benefikimiz Venüs, en çekici cüppesini giyip saçını toplayacak ve şu anda sizin güneşle ilgili ilk evinizde yörüngede dönen daha büyük benefikimiz kudretli Jüpiter ile çıkmaya karar verecek. Ne zaman bu iki gök cismi etkileşime girse, eğlence, oyun, kahkaha ve coşku zamanı gelir! İster bekar ister bağlı olun, bugün arzu ettiğiniz birine tatlı bir hediye vermek için harika bir an olabilir. Eğer taahhüt edilirse, sevgilinizi çiçeklerle veya özel bir şeyle şaşırtın. Bekarsanız, aşık olduğunuz kişiye çıkma teklif edin ve şık bir restorana gidin. Bu sizi cömert ve aşk havasında hissettirecek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.