Günlük Aşk Burç Yorumları 8 Aralık 2022

8 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 8 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün kozmosta cızırdayan ateşli enerjiye hazırlanın. Bu etkiyi özellikle güçlü bir şekilde fark edeceksiniz! Güneş gökyüzünde hızla ilerlerken, gezegen yöneticiniz kudretli Mars ile yoğun bir muhalefetle yüzleşmek için dönecek. Patlamalar hakkında konuşun! Bu, herkesin – özellikle sizin – değişken, agresif ve iddialı hissetmenizi sağlar. Şu anda başkalarıyla çatışma olasılığının oldukça yüksek olduğunu unutmayın. Partnerinizle bazı konularda aynı fikirde değilseniz, savaş bile açabilirsiniz. Bununla birlikte, daha sonra hayal kırıklığını gidermek ve yeniden ziyaret etmek en iyisi olacaktır. Yine de, bu alıngan gücü serbest bırakmanın en iyi yolu, tutkulu cinsel boşalmadır.


Boğa Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün yıldızlara yazılmış alevli bir cehennem sizi bekliyor. Cızırtılı güneş, samimiyet ve varlıklarla ilgili sekizinci evinizden süzülürken, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizdeki öfkeli Mars ile yoğun bir şekilde çatışacak. Bu, siz ve romantik bir talip harcama, giderler ve kimin kime borçlu olduğu konusunda anlaşmazlığa düşebileceğiniz anlamına gelir. Boşanma veya anlaşma sürecinden geçiyorsanız, özellikle kızışabilir! Öfke, dargınlık ve saldırganlık sürekli artacaktır. Bununla birlikte, siz ve eşiniz mutlu bir bölgedeyseniz, libidolarınızın doymak bilmez cinsel tutkunun alevlerini besleyerek patladığını hissedebilirsiniz.


İkizler Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün ilişkilerde başka bir büyük savaşla karşı karşıyasınız. Gerilim tırmanıyor! Bunun nedeni, parıldayan güneşin, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde gökyüzünde sizden uzakta durmasıdır. Şu anda burcunuzun yörüngesinde dönen kudretli Mars ile kılıçları çarpışacak – güneşteki ilk kimlik eviniz. Bu, tüm ortaklık konularının muazzam bir yoğunluğa ulaşacağı anlamına gelir. Siz ve bir sevgili aynı oyun alanındaysanız ve sağlıklı bir uyum içindeyseniz, ham, ilkel, hayvani tutkunun sizi tükettiğini hissedebilirsiniz. Ancak, değilse, sanki düşmanmış gibi sevgilinizle karşı karşıya kalabilirsiniz.


Yengeç Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzdeki başka bir sinir bozucu ve endişeli güne hazırlanın, Yengeç. Bunun nedeni, parlak güneşin köşeyi dönmesi ve öfke ve savaşın kızıl gezegeni kudretli Mars ile keskin bir çarpışmaya yaklaşmasıdır. Gerginlik tırmanıp çatırdarken herkes gergin ve savaşa hazır hissedecek. Sadece savaşmış olmak için savaşa girmeyin – yaralar böyle oluşur. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, kendinizi tetiklenmiş hissetseniz bile, tekneyi agresif bir şekilde sallamayın. Bu, sizi hem yaralı hem de ileriye dönük duygularınız ve fikirleriniz hakkında açmak için çekingen bırakan şiddetli bir çatışma yaratabilir. Uçucu enerjiyi şimdi dağıtmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Aslan Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün bir adrenalin dalgası ya da tehlike senin içini doldurabilir. Şu anda gerçek aşkla ilgili beşinci evinizde yörüngede dönen alev alev yanan güneş, arkadaşlıklarla ilgili solar on birinci evinizde dönen değişken ve öfkeli Mars’ın karşısında gökyüzünde duracak. Bu, çatışmaların her köşede bulunmasını sağlayacaktır. Zorlu olaylar, özellikle bir arkadaşınızda ve hatta önemli partnerinizde birdenbire patlamanıza neden olabilir. Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu da, sevgiliniz ve bir tanıdığınız, birbirlerinden şiddetle nefret ettiklerini ilan edebilirler. Yapılacak en iyi şey, bu günün canavarını beslememek. Gerçeği ve dürüstlüğü önemin zirvesinde tutmaya odaklanın.


Başak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugünün enerjisi bir mayına basmışsınız ve havada kanlar içinde ve yara bere içinde süzülüyormuşsunuz gibi hissedilebilir. En güçlü ışığımız olan büyük güneş, evcillikle ilgili dördüncü evinizde bir iz bırakmaya devam ederken, öfke ve savaşın kızıl gezegeni kudretli Mars’la kılıçları çaprazlayacak. Ev ve kariyer çevresinde patlayıcı bir gerilim ortaya çıkabilir ve partneriniz bundan yararlanıldığını hissediyorsa etrafa yayılabilir. Sürtüşme bu zamanda olgunlaşacak ve kesinlikle herkesi sırf intikamın tadına varmak için saldırmaya teşvik edecek. Dikkat egzersizi yapın ve nefes alın.


Terazi Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün aklını başına topla Terazi. Ateşe verildiğinizi ve patlamaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Dram bekliyor. Bu nedenle, ne söylediğinize, yayınladığınıza veya iletişim kurduğunuza çok dikkat edin. İnsanlar size saldırmak ve kişisel ya da romantik yaşamınızı sabote etmek için ormandan çıkıyor olabilir. Fikirlerinize ve kendinizi nasıl sunduğunuza öfkeli olsalar da, savaş sancaklarıyla peşlerine düşmek için pek iyi bir zaman değil. Büyük güneş, bizim kudretli ışığımız, iletişimle ilgili üçüncü evinizde cızırdamaya devam ederken, alıngan bir Mars’la kötü bir şekilde çarpışacak. Bu enerji kaybolana kadar dikkat çekmemeye çalışın.


Akrep Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, günlerdir gerilim tırmanıyor ve bugünün büyük bir doruk noktası olduğunu hissedeceksiniz. Tam patlamak üzere olan bir volkanın üzerinde duruyormuş gibi hissedebilirsiniz! Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, yukarıdaki göklerde çatışma ve savaşın kızıl gezegeni olan kızgın Mars’la kinci bir karşıtlığa yaklaşmasıdır. Herkes gergin olacak ve ihtiyaçlarınızın tek ve biricik tarafından karşılanmadığını veya bir düşmanın sizin hakkınızda ve cinsel veya samimi yaşamınız hakkında zehirli sözler söylediğini hissedebilirsiniz. Yapılacak en iyi şey gülümseyip başını sallamak, dönüp kapıyı suratlarına çarpmaktır.


Yay Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, ateşli enerjiniz bugün bin kat artacak. Ancak, mümkünse, herhangi bir dramaya kafa kafaya girmeyin! Büyük ışık kaynağımız olan güneş, güneşle ilgili ilk kimlik evinizin – burcunuz – içinden cızırdarken, bir köşeyi dönecek ve güneş yedinci ilişkiler evinizde sizden gökyüzünün karşısında ateşli kırmızı gezegenimiz Mars’a karşı savaş açacak. Öfke beslemek veya sevgilinizin düğmelerine basmak için iyi bir zaman değil. Bunun yerine, herhangi bir gerilimi önlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bunun yerine daha eğlenceli ve ışıltılı bir rahatlama önerin: vahşi, tutkulu seks.


Oğlak Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün kozmik enerjisi, şiddetli bir yangın kasırgasının, Oğlak burcunun ortasında duruyormuşsunuz gibi hissettirebilir. Bunun nedeni, büyük yıldızımız olan güneşin, kızıl gezegen, kudretli Mars ile karşıt açıya yaklaşmasıdır. Hayat, göklerde kükreyen tanrıların öfkeli, trajik bir savaşı gibi hissedilecek. Bu iki güç merkezi saf ateşi temsil ettiğinden, birlikte çalışmadıklarında çatışmalar, drama ve patlayıcı öfke yaratırlar. Hatta, özellikle kişisel veya romantik hayatınızla ilgili olarak, gizli veya gizli bir düşmanın sizi sabote etmek veya yaralamak için dışarı çıktığını hissedebilirsiniz! Bir adım geri atın ve antenlerinizi yukarıda tutun.


Kova Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün göklerde büyük çatışmalar yazılıyor ve kimse onları önleyemeyecek. Gökyüzünden ham, gümbür gümbür ateş fışkırıyor. Bunun nedeni, arkadaşlıklarla ilgili güneş on birinci evinizdeki cızırdayan güneşin, şu anda gerçek aşk, romantizm ve tutkuyla ilgili beşinci evinizde yörüngede dönen kızıl gezegen, kudretli Mars ile şiddetli bir şekilde çatışacak olmasıdır. Bir arkadaş ve sevgilin birbirlerinin gırtlağına gelebilir! Bunun tezahür etmesinin başka bir yolu, dedikodu ve kargaşanın ağınız arasında gerilimi artırıyor olmasıdır. Yapılacak en iyi şey, otoritenizi savunmak ve inandığınız şey için ayağa kalkmaktır.


Balık Burcu

8 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık burcu, karanlık enerji yaklaşıyor. Tükenmiş ve saklanma ihtiyacı hissedebilirsiniz! Çünkü gökyüzünde kozmik bir savaş yaşıyoruz. Büyük yıldızımız güneş, öfkenin ve savaşın hükümdarı kızıl gezegen Mars’ın tam karşısında dururken, herkes tetiklenecek ve gazaplanacak. Bu büyük güç merkezleri birbirlerine küfrederken, herkes savaşa hazır olacak – her fırsatta zorluklarla, kalp kırıklığıyla veya hayal kırıklığıyla karşılaşacak. Kendinizi hüsrana uğramış ve gergin hissetseniz bile, bu kötü enerjiyle meşgul olmayın. Kendinizi duygularınıza dayandırmaya çalışın ve bir huzur duygusu bulun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.