Günlük Aşk Burç Yorumları 4 Aralık 2022

4 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 4 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dün daha tatlı ve canlı kozmik enerji getirirken, bugün zorlayıcı haberler getirebilir burçlar. Güzellik ve yakınlığın gezegeni Venüs, öldürücü Neptün tarafından uyuşturulurken, ilişkilerde kaos başlayabilir. Dikkatli olun çünkü hiçbir şey göründüğü gibi olmayacak. Güvensizlik sizi ele geçirebilir, özellikle de partneriniz veya romantik hayatınız hakkında içsel endişeleriniz varsa. Skandallar, dedikodular veya yıkıcı sırlar bir anda ortaya çıkarak sizi veya partnerinizi tam bir enkaz haline getirebilir. Bu sırada girdaba kapılmamak en iyisi olacaktır. Bunun yerine, denge ve topraklama bulmaya çalışın.


Boğa Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcunda bugün özellikle zorlu bir enerji sizi bekliyor. Sevgi ve güzelliğin gezegeni ve koruyucu melek gezegeniniz olan Tatlı Venüs, güneşin sekizinci yakınlık evinizde yoluna devam edecek ve ardından şu anda arkadaşlıkların güneş on birinci evinizde olan Neptün’den gelen bir dalganın altında boğulacak. eski sevgililer ve çevrimiçi flört. Bu dönemde çok dikkatli olun çünkü bir sevgili ya da bir tanıdıkla ilgili bir sır ya da kötü haber, hiç yoktan ortaya çıkabilir. Dram, dedikodu ve enerji vampirleri kapıda. En yüksek hayrınızın altındaki hiçbir şeyle meşgul olmayın.


İkizler Burcu

4 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün korkutucu ve iğrenç kozmik enerji geliyor. Her şey sisli hissedecek ve sonunda sizi güvensiz ve kaotik hale getirecek. Bunun nedeni, sevgi ve neşe gezegeni Venüs’ün şu anda ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzüne doğru hızla ilerlemesi ve yanılgı gezegeni olan huysuz Neptün tarafından hazırlıksız yakalanacak olmasıdır. Herkes kendini “kötü” hissedecek, ama özellikle partneriniz. Daha da kötüsü, size yalan söylediklerini ve önemli bir konuda sizi kandırdıklarını hissedebilirsiniz. Bu kaygının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. içinden nefes al!


Yengeç Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün kalple ilgili konularda dikkatli olunmalıdır. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, gökyüzünde sarhoş ve öfkeli Neptün ile kare açı yapacak. Bu son derece zorlayıcı bir enerjidir. Neptün, sanrı, bağımlılık ve güvensizliğe hükmeden düzenbaz bir gezegendir. Sırlar bugün ortaya çıkabilir – müstehcen, skandal ve yıkıcı. Ancak yapılacak en iyi şey, gizlenmek ve canavarı beslememeye çalışmaktır. Yakında bu enerji geçer. Etkileşime girmezseniz, bu zehirli fırtınayı diğerlerinden çok daha kolay atlatabilirsiniz.


Aslan Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün romantik konularda depresyona ve hayal kırıklığına hazırlan. Bugün aniden samimiyet, güven ve cinsellik konusundaki güvensizlikten bunalmış hissedebilirsiniz. Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, şu anda güvene dayalı sekizinci evinizin derinliklerinde yüzen yanılgı gezegeni Neptün ile kare açı yapıyor. Şimdi kalpten kalbe konuşmak için harika bir zaman değil. Duygularınızın veya kaygılarınızın sizi ele geçirmesine izin vermemek en iyisi olacaktır. Herhangi bir karmaşanın içinden nefes almaya çalışın ve sizi yenilmeyi tercih eden vampirlere kan vermeyin.


Başak Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neptün’ün gününüze bir kez daha karanlık enerji yaymasına hazırlanın Başak. Yanılgının ve gizemin gezegeni olarak bilinen Neptün, potayı karıştırmaya her zaman hazır! Bugün aşkın ve güzelliğin gezegeni tatlı Venüs ile şiddetli bir karede çarpışacak. İşler zorsa veya gizliyse, kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili hayal kırıklığı yaratan ve yürek burkan haberlere hazırlanın. Yine de siz ve sevgiliniz sağlam bir zemindeyseniz, bunaltıcı havalardan etkilenmeden bu süreci daha kolay atlatabilirsiniz. Kendinizi kesinlikle biraz daha duygusal hissedecek olsanız da, evde yalnızlık içinde biraz yalnız zaman geçirmek en iyisi olabilir.


Terazi Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, bugün gökten sert enerjiler yayılıyor. Gezegen yöneticiniz tatlı Venüs korkunç bir soğuk algınlığına yakalandı! Bunun nedeni, aldatma gezegeni Neptün’ün onu bir meydanda yakalaması ve ona karanlık bulaştırmasıdır. Doğrudan etkilenecek ve muhtemelen, özellikle kişisel veya romantik ilişkilerinizde hiçbir şekilde net göremiyormuş gibi hissedeceksiniz. Bu, uzun vadeli planlar veya sözler vermenin zamanı değil. Kimse net düşünmüyor. Ayrıca, gerçek olamayacak kadar iyi görünen biriyle randevuya çıkmayın veya ilişki kurmayın. Muhtemelen öyleler!


Akrep Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ambar kapaklarını sıkıştır, Scorpio. İlişkilerinizde fırtınalar esiyor! Aşk ve güzellik gezegenimiz Venüs, sadece intikam peşinde olan kırmızı gözlü Neptün ile kare açı yapıyor. Neptün, yanılsama ve aldatma gezegenidir ve savaşları nedeniyle, hiç kimse kalp meselelerini net bir şekilde göremeyecektir. Özellikle romantik hayatınızda kendinizi kesinlikle kötü hissedeceksiniz. Bu nedenle, tekneyi sallamamak ve fişten çekmek en iyisi olacaktır. Endişeniz veya kalp kırıklığınız bunaltıcı görünse bile, daha iyi günler gelene kadar kendinizi topraklamaya çalışın.


Yay Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün fırtınaya dikkat edin. Sen onun merkezinde olacaksın! Aşk ve evlilik gezegeni Tatlı Venüs, güneşteki birinci kimlik evinizde – burcunuz – ve şu anda dördüncü güneş evinizde potayı karıştıran Neptün ile savaşa gidiyor. Karışıklık, özellikle siz ve eşiniz aynı fikirde değilseniz, aile, ev veya ortaklık meselelerinden kaynaklanabilir. Bu zamanda her türlü drama patlak verebilir, bu yüzden aceleci kararlar vermemek veya pişman olacağınız bir şey söylememek en iyisidir. Göze batmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve fırtınaların sizi geçmesine izin verin!


Oğlak Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün romantik hayatınızla ilgili duygusal veya sert haberlere hazırlanın. Aşkın, güzelliğin ve evliliğin gezegeni Tatlı Venüs, illüzyonun ve aldatmanın gezegeni Neptün ile değişken bir karede çarpışacak. Bu, kimsenin net bir şekilde görmeyeceğini önceden bildirir. Siz veya sevgiliniz aşırı derecede güvensiz ve üzgün hissediyor olabilirsiniz, bu da keskin sözlerin ve öfkeli çatışmaların sanki hiç yokmuş gibi tezahür etmesine neden oluyor! İlişkileriniz zorlu bir zemindeyse, önünüzde daha da zorlu günlerle yüzleşmeye hazırlanın. Sonunda birbirinizi arkadan bıçaklayabilir veya bir çıkış yolu bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz.


Kova Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Burçlar, huysuz bulutlar bugün duygusuz kıkırdamalarla çıtırdıyor. Bugünün kozmik havasının tadını kimse çıkaramayacak! Aşkın ve güzelliğin gezegeni Tatlı Venüs, aldatma ve yanılsamanın gezegeni Neptün ile bir meydanda kılıçlarını çaprazlayacak. Kalp meselelerinde hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı tezahür etmesi muhtemeldir. Bu, özellikle mali bir mesele etrafında, bir arkadaş, tanıdık veya eski sevgiliyle doğrudan bağlantılı olarak ortaya çıkabilir. Kendinizi kurtarırken lağım çukuruna kapılmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın! Mücadele edersen, bataklık sadece seni tüketir.


Balık Burcu

4 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, bugün sizi kötü bir haber bekliyor. Çünkü yıllardır burcunuzda dönen gezegen yöneticiniz Neptün, aşk ve güzellik gezegeni tatlı Venüs ile kare açı yapacak. Herkes arasından siz kendinizi hırpalanmış, incinmiş, boğulmuş ve duygusal hissedebilirsiniz. Siz ve bir sevgili bir süredir kayalık bir temel üzerindeyseniz, şimdi ve önümüzdeki günlerde daha da kötüye gitmesini bekleyin. Bir buzdağına doğru ilerlediğinizi hissediyorsanız, gemiyi terk etme zamanı gelmiş olabilir. Bunu lütufla yapın, intikamla değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.