Günlük Aşk Burç Yorumları 31 Aralık 2022

31 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 31 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat sizin için çok fazla vaat ve olasılıkla dolu – ve bu eğilim daha yeni başladı Koç. Genişleme, ihtişam, kutsama ve mucizeler bahşeden Büyük Benefic gezegen Görkemli Jüpiter, Mayıs 2023’e kadar burcunuzda kalacak. Jüpiter’in güneşin etrafında dönmesi on iki yıl sürüyor, bu nedenle burcunuzdan geçişleri oldukça nadir. Kişisel bir not olarak, bu genellikle hayatınıza muhteşem bir şans getirir, eşinizle veya bekarların bir ruh eşiyle yollarının kesişmesi ve hatta derinden aşık olması için önemli gelişmeler ve uzun vadeli planlar yapmanıza olanak tanır.


Boğa Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2022, yüzleşmeniz için yoğun karmik değişimler getirdi, ancak yanınızda şanslı yıldızlar da vardı, Boğa. 2023 yılının ikinci yarısında sizin için kesinlikle daha aktif ve tatlı bir yıl olacak, ancak başlangıçta daha çok iç gözlem odaklı olabilirsiniz. Bunun nedeni, şimdi genişleme gezegeni olan kudretli Jüpiter’in mahremiyet, durgunluk ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizde dönmesidir. Bu, bir anlamda, konu romantik hayatınıza geldiğinde koruyucu bir meleğin yolunuzu yavaşça yönlendirdiği anlamına gelir. Psişik yetenekleriniz ve sezginiz de bu zamanda çok daha güçlü, bu yüzden kalbinizin size söylediklerini dinleyin. Bu eğilim Mayıs 2023’e kadar sürer.


İkizler Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, tüm hayatınızın en önemli ve keyifli dönemlerinden birinde eğleniyorsunuz. Mucizelerin ve hayat derslerinin gezegeni kudretli Jüpiter, güneş haritanızın tepesinde dans ediyor, arkadaşlıklar, topluluklar ve gruplardan oluşan on birinci güneş evinize enerji veriyor. Bu, 2023 Mayıs ayının ortasına kadar devam edecek ve size ömür boyu sürecek özlemlere ulaşmanız için daha fazla mutluluk ve fırsat sunuyor. Bu, tek kişiyle eğlenmek ve birçok arkadaş arasında dolaşmak için gelmiş geçmiş en mucizevi dönemlerden biridir. Bekarsanız, bir arkadaş artık bir sevgiliye dönüşebilir veya çevrimiçi randevuda daha fazla şans bulacaksınız.


Yengeç Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegenler dans ederken, ihtişamınızı korumak için daha fazla fırsat görüyorsunuz, Yengeç. Mucizelerin, genişlemenin ve kutsamanın gezegeni olan kudretli Jüpiter, haritanızın tepesinden – halkın takdiri ve başarısıyla ilgili güneş onuncu eviniz – güçlü bir şekilde yayılıyor. Profesyonel kaygılar etrafında kesinlikle büyüme görüyor olsanız da, bu nadir geçiş sizi biraz farklı bir şekilde etkileyebilir: bir düğün! Bu genellikle, birisi dünyanın önünde muzaffer bir şekilde durduğunda, yeminlerini alenen kabul ettirdiğinde meydana gelir. Bu, Mayıs 2023’ten önce gerçekleşecekse, muhtemelen dünyanın evliliğinizi mirasınızın bir parçası olarak gördüğünü göreceksiniz.


Aslan Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözlerini gökyüzüne kaldır Leo. Tüm hayatınızın en hayırlı dönemlerinden birindesiniz. Bunun nedeni, mucizeler gezegeni olan kudretli Jüpiter’in şu anda bir Ateş burcunda yörüngede dönmesidir. Bu, sizin tarafınızda olan çok fazla çekiciliğe, şansa ve büyüme fırsatına sahip olduğunuz anlamına gelir. Büyük Benefic gezegenimiz size üçgen denilen bir açıyla gülümserken, kendinizi neredeyse bir yelkenlideymiş gibi hissedeceksiniz ve sonunda rüzgarın sizi denizde hiç olmadığı kadar hızlı ilerlettiğini arkanızda hissedeceksiniz. Jüpiter’in solar dokuzuncu genişleme evinizi harekete geçirmesiyle, tek ve tek’inizle uzun mesafeli seyahatleri sürdürmek için size mükemmel bir şans verilecek.


Başak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2022 yılı gerçekten de ilişkileriniz açısından hayatınızın en önemli dönemlerinden biriydi Başaklar. Bunun nedeni, genişleme ve büyüme gezegeni olan kudretli Jüpiter’in hem güneş yedinci ortaklık evinizde hem de güneş sekizinci yakınlık evinizde sizden gökyüzünde dans etmesidir. Şu andan itibaren Mayıs 2023’e kadar, paylaşım, eşinizden kaynaklar ve hatta travmaları iyileştirme yeteneği konusunda size ekstra şans verilecek. Bu, varlıklarınızı ve yatırımlarınızı bir sevgili ile birleştirmek için de hayırlı bir dönem olabilir. Bununla birlikte, bir boşanma veya ayrılık sürecinden geçiyorsanız, artık huzur içinde yaşayabileceğinizi ve hatta beklediğinizden daha fazlasını alabileceğinizi fark edebilirsiniz.


Terazi Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Şanslı yıldızlara gelince, yukarıdaki gökler size sihir, neşe ve altın yağdırıyor Terazi. Şu andan itibaren, mucizelerin, genişlemenin ve kutsamanın gezegeni kudretli Jüpiter, ilişkilerle ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde dans edecek. Bu geçiş Mayıs 2023’e kadar devam edecek. Bu, bu süre zarfında bekar Terazilerin bir ruh eşiyle yollarının kesişmesini ve hatta uzun vadeli bir ilişkiye başlayabilmesini sağlar. Çiftler, ömür boyu sürecek büyük özlemleri inşa etmek için bir ekip olarak çalışırken, ilişkilerinde daha fazla uyum ve zarafet bulacaklar.


Akrep Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyümek için bir fırsat olduğu her anı seversin, Akrep. Aslında, yoğun evrimi keşfetmek için fırsatlar için dua ederek, hayata tutarlı bir dönüşüm yeri olarak bakıyorsunuz. Mucizelerin ve neşenin gezegeni kudretli Jüpiter şimdi Koç burcunda ilerliyor ve Mayıs 2023’e kadar bunu yapmaya devam edecek. mükemmel iş-yaşam dengesini bulma şansı. Her zaman aşk için zaman planladığınızdan emin olun. Bağlantıyı, kahkahayı ve büyümeyi destekleyen bir program benimseyin.


Yay Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalp meseleleri söz konusu olduğunda, tüm hayatınızın en muhteşem dönemlerinden birindesiniz Yay burcu. Bunun nedeni, mucizelerin, genişlemenin ve bereketlerin gezegeni olan kudretli Jüpiter’in gücünü gerçek aşk, romantizm, neşe ve tutkudan oluşan güneş beşinci evinize getirirken bir ateş dansçısı gibi dönmesidir. Bu, 2023 Mayıs ayının ortasına kadar devam edecek. Bu, bekarların müstakbel taliplerle buluşmaları için on iki yıllık bir döngü içindeki en hayırlı dönemlerden biri. Bir ruh eşiyle tanışabilir ve belki de derinden aşık olabilirsiniz.


Oğlak Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yıldızlar sürekli dönüyor, asla aynı anda aynı yerde olmayacak Oğlak. Mucizelerin, genişlemenin ve kutsamaların Büyük Benefic gezegeni kudretli Jüpiter ağırlığını evcillikle ilgili dördüncü ev evinize eklerken, hayatınızın çok ender ve benzersiz bir dönemindesiniz. Bu, 2023 Mayıs ayının ortasına kadar devam edecek. Bu, çiftlerin aileleriyle eğlenmek için daha fazla zamana sahip olmalarını ve hatta yenilemeye veya yeniden dekore etmeye karar vermelerini sağlıyor. Gayrimenkul meseleleri, eşinizle de görüşmek üzere gündemde olabilir.


Kova Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yukarıdaki kozmos boyunca yankılanan canlandırıcı bir titreşim var, Kova. Mucizelerin, genişlemenin ve nimetlerin gezegeni kudretli Jüpiter gökyüzünde dans ederken, gülümsemek ve size doğru başını sallamak için başını çeviriyor. Great Benefic’imiz, şu andan başlayarak 2023 Mayıs ayının ortasına kadar güneşin üçüncü iletişim ve kısa mesafeli seyahat evinize yükseldi. Seyahat etmeyi birinci öncelik haline getirin. Bekarlar, şehir dışına adım atarken tatlı bağlantılarla karşılaşabilir.


Balık Burcu

31 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, önünüzde büyük bir yeni trend duruyor. 2022’nin büyük bir bölümünde burcunuzda dans eden gezegen eş yöneticiniz Jüpiter’in tatlı kutsamalarının ve mucizelerinin tadını çıkardınız. Bu size büyük genişleme, büyüme ve şans getirdi. Ancak, şimdi ikinci mali evinize dönüyor, bu da siz ve eşinizin yuva yumurtanızı kurtarmak veya artırmak için artık birlikte çalışıyor olabileceğiniz anlamına geliyor. Bekarsanız, nakit para için daha çok çabalamaya başlayın çünkü diğerleri servetinizden etkilenecektir. Bu enerji Mayıs 2023’e kadar devam ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.