Günlük Aşk Burç Yorumları 30 Aralık 2022

30 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün tren yolunda yarışıyormuşsunuz ve aniden durmuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, zihin ve iletişimle ilgili kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün, Ay’da geriye dönük yürüyüşüne başlamadan önce gökyüzünde donmasıdır. Bu özel kış gerileme aşaması, tamamen Oğlak burcunun karlı kayalıklarında ve dağ zirvelerinde gerçekleşiyor. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerin nasıl bir faktör oynadığını anlamak da devreye girebilir. Karışıklık ve yanlış iletişim ileride olabilir. Yine de tüm hayatınızın patlamak üzere olduğunu düşünmeyin. Akıntıya binmekle ilgili.


Boğa Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sık sık hiçbir şeyin seni durduramayacağını düşünüyorsun Boğa. Aslında, başınızı öne eğiyorsunuz, toynaklarınızı kazıyorsunuz ve yol boyunca boynuzlarınızla önünüzde ilerliyorsunuz. Ancak bugün, hareket ettirilemeyen bir tuğla duvara çarpmış gibi hissetmenize neden olacak. Kozmik habercimiz, akıl ve iletişim gezegeni Mental Merkür şimdi gökyüzünde tamamen durmuş durumda. Bu özel kış gerileme aşaması, tamamen Oğlak burcunun karlı kayalıklarında ve dağ zirvelerinde gerçekleşiyor. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda hepimiz miraslarımıza ve hayatımızda nasıl yapı inşa ettiğimize derinlemesine baktığımızı fark edeceğiz. İlişkilerin gelişimimizde nasıl bir faktör oynadığını anlamak da tezahür edebilir. Gelmesine hazır olun.


İkizler Burcu

30 Aralık 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün bir bıçağın kenarında duruyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. İleri, geri veya herhangi bir yöne hareket edemezsiniz. Bunun nedeni, zihni ve iletişimi yöneten – ve en önemli göksel nesneniz olan – kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün gece gökyüzünde donmuş olmasıdır. Oğlak burcunda gerilemeye başlamadan önce kısa bir süre orada asılı kalacak. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl yapı inşa ettiğimizi gözden geçirmek, yeniden değerlendirmek ve yeniden incelemek için hepimiz içimize döneceğiz. Ayrıca ilişkilerin bizim için nasıl bir temel oluşturabileceği gerçeğine bir göz atacağız.


Yengeç Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Nefes al, Yengeç. Gözlerini kapat. Evet, hüsrana uğramak üzeresiniz ama bunun sizi ele geçirmesine izin veremezsiniz. Bugün etrafınızdaki her şey patlarken veya donarken üzerinizde kozmik bir fırtına varmış gibi hissedeceksiniz. Bunun nedeni, kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün artık gökyüzünde sessiz ve sabit olmasıdır. Tamamen buzlu Oğlak burcunda gerçekleşen bir gerileme aşamasına başlayacak. Önümüzdeki dönemde, temellerimizi ve en büyük başarılarımızı nasıl inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerin size nasıl üzerinde durmanız için sağlam bir zemin sağladığını da düşünün.


Aslan Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir aslan olarak, yerinden kıpırdamamakla ve evrenin sana fırlattığı her şeyi fethetmekle gurur duyuyorsun, Leo. Ancak her şey bir belirsizlik gibi havaya fırlatıldığı için bugün bir kabus gibi hissedilebilir! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür artık gökyüzünde donmuş durumda. Buna, Oğlak burcunun hain yamaçlarında ay yürüyüşü yapmadan önceki fırtına denir. Önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl bir yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerin nasıl bir faktör oynadığını anlamak da devreye girebilir.


Başak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kafanı duvara vurma, Başak. Her ne kadar bugün size çok fazla ihtiyaç hissettirebilirse de! Gezegen yöneticiniz zihinsel Merkür gece gökyüzünde bir fener gibi donarken, hiçbir şekilde hareket etmeyecektir. O, bir dünya burcu Oğlak burcunda yaklaşık bir ay sürecek bir gerileme aşamasına başlamak üzere. Bu özel kış gerileme aşaması, miraslarımıza derinlemesine bir göz atmamıza neden olacak. Hayatımızda nasıl bir yapı oluşturduğumuzu ve ilişkilerimizin de nasıl bir faktör oynadığını değerlendiriyor olabiliriz. Derinlemesine içine bakmak için bu zamanı kullanın.


Terazi Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün bataklıkta batıyor ve özgürlüğü bulamıyormuş gibi hissedebilirsin. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün geri hareket etmesidir! Hayat salyangoz hızında akacak. Bu özel kış gerileme aşaması, tamamen Oğlak burcunun karlı kayalıklarında ve dağ zirvelerinde gerçekleşiyor. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerin nasıl bir faktör oynadığını anlamak da devreye girebilir. Yavaşlamanın sorun olmadığını bilin.


Akrep Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne zaman bekleyeceğini, izleyeceğini, strateji oluşturacağını ve sonra saldıracağını biliyorsun, Akrep. Aslında, bu sizin en büyük niteliklerinizden ve yaşam tarzlarınızdan biridir. Ancak, bugün antenlerinizi kaldırıp sizi hayatınıza bakmaya ve her şeyin neden bu kadar donuk ve yavaş olduğunu merak etmeye teşvik edebilir. Bunun nedeni, kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünde geri hareket etmesi ve tamamen hareketsiz olmasıdır. Oğlak burcunun buzlu dağ ormanları boyunca adımlarımızı geri çekmemiz gerekecek. Desteklendiğimizi hissedip hissetmediğimizi anlamak için yaşam yapımızı ve derin ilişkilerimizi de mikroskopla inceleyeceğiz.


Yay Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yükseldiğinde, bir yarış atı gibi hücum edersin, Yay. Ancak bugün ayaklarınız çamura saplanmış gibi hissettirecek! Bu her şeyden daha sinir bozucu olabilir. Bugün, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür gökyüzünde donarken, etkilerini son derece hissedeceksiniz. Bu özel kış gerileme aşaması, bizi Oğlak burcunun karlı sürüklenmelerinin ortasında kamp yapmaya zorluyor. Bu süre zarfında, hayatlarımızı nasıl inşa ettiğimiz ve gerçekten de kaderlerimizle aynı çizgide olup olmadığımız konusunda kendimize karşı dürüst olmamız gerekecek.


Oğlak Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen burcun usta stratejistisin, Oğlak. Evrenin önünüze çıkardığı neredeyse tüm problemlerden nasıl kaçınacağınızı biliyorsunuz! Ancak bugün size bile sabrınızın taştığını hissettirecek! Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, burcunuzda geriye doğru yaklaşık bir aylık bir sürünmeye başlamadan önce gece gökyüzünde donmuş durumda! Bu, saçınızı yolmaya ve aya ulumaya hazır olduğunuzu hissedebilir! Miraslarımız etrafındaki temaları toplu olarak gözden geçirmemize neden olduğu için, ilişkilerimizin de bize nasıl hizmet ettiğini görmek için bir anımız olacak.


Kova Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, yolunuzdaki bir başka keskin engele daha hazır olun. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür, şimdi yukarıdaki göklerde donmuş durumda. Bu ne zaman olursa olsun, hiçbir şekilde hareket edemeyecekmişiz gibi hissediyoruz! Kış gerileme aşamamız tamamen Oğlak burcunun buzlu zirvelerinde gerçekleşiyor. Önümüzdeki haftalarda, miraslarımızı ve hayatımızda nasıl bir yapı inşa ettiğimizi gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi hepimiz fark edeceğiz. İlişkilerinizin sizi nasıl inşa ettiğine veya sizi nasıl yıktığına derinlemesine bir göz atmak için kemerlerinizi bağlayın.


Balık Burcu

30 Aralık 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balıklar, bir yerde çok uzun süre kalmayı sevmiyorsunuz. Aslında, buna zorlandığınızda, panik atak geçirmeye hazır olduğunuzu hissedersiniz! Bugün, kendinizi evren tarafından zincirlenmiş ve kısıtlanmış hissedeceğiniz günlerden biri. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür, şimdi yukarıdaki göklerde donmuş durumda. Bu, hiçbir şeyin devam etmeyeceği anlamına gelir. Bu özel kış gerileme aşaması, tamamen Oğlak burcunun buz mağaralarında gerçekleşiyor. Toplu olarak, önümüzdeki haftalarda hepimiz miraslarımızı gözden geçirdiğimizi, yeniden değerlendirdiğimizi ve yeniden incelediğimizi fark edeceğiz. Hayatımızın yapısında değişiklikler yapmak zorunda kalabiliriz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.