Günlük Aşk Burç Yorumları 29 Aralık 2022

29 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 29 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Koçlar, bugün yollar tatlı bağlantılara ve daha iyi ilişkilere açık. Bunun nedeni, kozmik habercimiz zihinsel Merkür’ün gökyüzünde parlak bir ışık huzmesi gibi süzülecek olması ve evlilik ve birleşme tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs ile yollarının kesişmesidir. Gökyüzünde birleştiği için, biriyle samimi olmak ve bağlantılarınızı geliştirmek için harika bir gün. Nazik, candan ve dürüst olun, etkileşimleriniz bu dönemde artacaktır. Son zamanlarda nasıl hissettiğinizden emin değilseniz, fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kalbinizin içindeki gerçekle sentezlerken aslında bu kozmik enerjiyi kendinizi yeniden başlatmak için kullanabilirsiniz.


Boğa Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerde uyum için göz kamaştırıcı bir gün üzerinizde Boğa. Bunun nedeni, zihnin ve vaatlerin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünü titretecek ve gezegen yöneticiniz, romantizm ve yakınlık tanrıçamız tatlı Venüs’ü kucaklayacak olmasıdır. Yukarıda birleşen bu iki sevgili ile düşünceleriniz, fikirleriniz ve hisleriniz hakkında tam bir netliğe sahip olacaksınız. Onları sevdiğiniz kişiyle tartışın ve gerçekten duyulacağınızı ve anlaşılacağınızı bilin. Son zamanlarda herhangi bir sert ilişkiniz olduysa, şimdi gerçekten işleri düzeltebilirsiniz.


İkizler Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Samimiyet ve bağlantı için muhteşem bir gün üzerinizde, İkizler. Bunun nedeni, zihnin kozmik habercisi ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün, evlilik ve ilişkilerin tanrıça gezegeni tatlı Venüs’ü, güneş sekizinci yakınlık evinizin derinliklerinde öpmesidir. Son zamanlarda ortaklığınızda herhangi bir sert çalkantı hissettiyseniz, şu anda gerçek, içten bir konuşma yaparak bağlantıyı geliştirebileceksiniz. Kendinizi ifade edin ve düşünceli ve nazik olun. Bu yaklaşım sizi şimdi oldukça uzağa götürecektir. Eşinizin de söyleyecek güzel şeyleri olabilir.


Yengeç Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, kişisel ve romantik hayatınız için harika bir gün geldi. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin komik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’ün, güneşin yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünün karşısında, tanrıça birlik gezegenimiz olan tatlı Venüs ile yakın ve kişisel olarak kucaklaşacak olmasıdır. Eşinizle önemli bir konuşma yapmak için beş yıldızlı bir gün. Rastgele çıkıyorsanız ancak müstakbel partnerinizle uzun vadeli uyumluluğu tartışmak istiyorsanız, bunu bugün yapın. Zihinlerinizin ve kalplerinizin tamamen uyumlu olduğunu görebilirsiniz.


Aslan Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün sana cennetten bir hediye gelecek. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün romantizm, güzellik ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Bu, birisine onu sevdiğinizi veya nasıl hissettiğinizi söylemek için hayırlı bir gününüz olduğu anlamına gelir. Çok iyi karşılanmalı ve yakınlaşmanıza izin vermelidir. Bekarsanız, yeni insanlarla veya arkadaşlarla tanışmak artık oldukça tercih ediliyor. Yeni bağlantılara açık olun ve evrenin sizi nereye götürdüğünü görün çünkü yıldızlar oldukça hizalı!


Başak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm yılın en muhteşem günlerinden biri üzerinizde Başak. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün romantizm, zevk ve aşk tanrıçamız tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Sinerjilerini gerçek aşk, tutku ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizde birleştirecekler, bu da size birine gerçekten nasıl hissettiğinizi anlatmak için mükemmel bir fırsat verecek. Hediyeler vermek, iltifat etmek veya dürüst sözler söylemek, kalple ilgili tüm konularda oldukça ileri gidecektir. Bekarsanız, ilk veya anlamlı bir randevuya çıkmak için bu muhteşem anı kaçırmayın!


Terazi Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, parlak güneşli gökyüzü ile muhteşem bir gün yaklaşıyor. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün gezegen yöneticiniz, çekim ve uyum tanrıçamız tatlı Venüs ile yakın ve kişisel olarak kucaklaşacak olmasıdır. İkisi de gökyüzünde birleşirken, düşünceleriniz ve duygularınız özgür bırakılmış bir kuş gibi süzülmeli. Bu, samimi bir konuşma yapmak veya birine gerçekten nasıl hissettiğinizi anlatmak için harika bir zamandır. Bir iltifat, mektup, davet, hediye veya sizi çok takdir ettiğinizi hissettiren bir şey de alabilirsiniz.


Akrep Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün göksel hava oldukça tatlı, Akrep. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür yukarıdaki göklerde dans ederken, romantizm ve çekiciliğin tanrıça gezegeni tatlı Venüs ile tam bir uyum içinde birleşecektir. Bu, sosyalleşmenin, yeni insanlarla tanışmanın veya büyülü bir randevuya çıkmanın aklınızın bir köşesinde olmasını sağlar. Yaratıcı olun ve kendinizi şimdi ifade edin, ilham perisine kanallık etme yeteneğinizin bu zamanda çok daha güçlü olduğunu fark edebilirsiniz. Neyi sevdiğiniz, kimi sevdiğiniz ve onları neden sevdiğiniz ile oldukça iç içe olacaksınız.


Yay Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, hepiniz romantizmde büyük sevgi gösterileri ve cesur jestler içinsiniz. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür ile aşk ve sevgi tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs ile kavuşumda, kendinizi canlı bir şekilde ifade etmeye hazır olacaksınız. Bu enerjiyi birine takdirinizi bir hediye veya başka bir eylemle göstermek için kullanmayı düşünün. Ayrıca, düşünceleriniz ve sözlerinizle özgür olun ve onları sizin için çok özel kıldığını düşündüğünüzü açıkça ifade edin. Neyse ki, bugün en derin seviyelerde duyulacak ve hissedileceksiniz. Bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin verme!


Oğlak Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, evren tarafından oldukça saygı duyulduğunuzu ve ona bağlı olduğunuzu hissettirecek, Oğlak burcu. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün, akıl ve iletişimin tanrıça gezegeni tatlı Venüs ile kimlik ve burçla ilgili ilk güneş evinizde birleşecek olmasıdır. Bu, zihniniz ve kalbiniz arasında güçlü bir birliğe sahip olmanızı sağlar. Bu, taptığınız biriyle anlamlı bir konuşma yapmak için harika bir an. Yine de, bir başkasının iltifatlarını, hediyelerini veya şefkatini alan taraf da olabilirsiniz. Büyüyü kucakla.


Kova Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özellikle büyüleyici bir gün üzerinizde, Kova. Bunun nedeni, kozmik iletişim ve etkileşim habercimiz olan zihinsel Merkür’ün güzellik ve çekicilik tanrıçamız tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Birbirine sokulan bu iki muhabbet kuşuyla, herkes büyüleyici enerjiyi hissedecek ve düşünecek. Bu, kendinizi ifade etmek veya birine hediye vermek için ideal bir an. Tüm bağlantılar gelişmeli, ancak kişisel veya romantik hayatınızı büyütmek istiyorsanız anı yakalayın ve harekete geçin. Artık hayallerinizdeki aşk hikayesine adım atabileceğiniz için bu muhteşem enerjinin boşa gitmesine izin vermeyin.


Balık Burcu

29 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neşeli bir gün yıldızlara yazılır Balık burcu. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür, göklerde bir güvercin gibi süzülürken, aşk ve evlilik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ten başkası ile birleşmeyecektir. Topluluklar, arkadaşlıklar, ağlar ve çevrimiçi buluşmalardan oluşan güneş on birinci evinizin tepelerinde birlikte dans ediyorlar. Aniden tanıdığınız birine aşık olduğunuzu veya başka birinin ilgisini çektiğinizi fark edebilirsiniz. Bekarsanız, kaydırdığınızdan, bağlantı kurduğunuzdan, bağlantı kurduğunuzdan ve yeni insanlarla tanıştığınızdan emin olun!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.