Günlük Aşk Burç Yorumları 28 Aralık 2022

28 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 28 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç burcu, bugün yukarıdaki kozmosta inşa edilecek şehvetli ve romantik hislere hazırlanın. Bunun nedeni, aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs’ün göklerde dansına devam etmesidir. Elini altmışlık bir açıyla, onun daha yüksek oktavı olarak bilinen ve şimdi güneşin on ikinci mahremiyet evinde dönmekte olan gezegen olan görkemli Neptün’e uzatacak. Bu, belki de bir köpük banyosu veya mum ışığında bir akşam yemeği ile, tek ve tek kişiyle dinlenmek için bir gece evi planlamak için kesinlikle büyülü bir zaman olacağı anlamına gelir!


Boğa Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün muhteşem enerjinin içeri girmesi için heyecanlanın. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, sevgi tanrıçası, iyiliksever Venüs’ün, benzer bir dünya burcundan parıldayacak olmasıdır. Gül yapraklarını altmışlık bir açıyla rüzgara fırlatacak ve bunu yaparken, Neptün onları yakalamak için güneş onbirinci evinizden elini yukarıya uzatacak. Bu, eğer bekarsanız, sizi tam da sizin tipinizde biriyle tanıştırmakla ilgilenen bir arkadaşınızdan bir mesaj alabilmenizi sağlar. Yapılırsa, bu hızlı bir gezi planlamak ve hatta arkadaşlarınızla ve sevgilinizle çifte randevu planlamak için eğlenceli bir an olabilir.


İkizler Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyüleyici bir gün seni bekliyor İkizler. Bunun nedeni, aşk ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz olan ışıltılı Venüs’ün, daha yüksek oktavı olan Neptün gezegeni ile 60’lık açıyla bağlantı kuracak olmasıdır. Tatlı esintiler havayı yasemin gibi kokutmaya başladığında, şehvet ve samimiyet havasında olacaksınız. Bekarsanız, kendinizi oraya koyarsanız ruh eşi bağlantısıyla tanışabilirsiniz. Ancak, bu tutkulu bir boğuşma ile ilgili olmayacak. Yaratıcı, duyarlı ve şefkatli birini arayın. Bu, birini bulduğunuza dair işaretiniz olacak.


Yengeç Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, bugün göklerde parıldayan yıldızlar parlıyor ve bundan diğer tüm burçlardan daha çok keyif alabilirsiniz. Venüs, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde dans ederken, bir altmışlık aracılığıyla tek ve biricik Neptün ile bir gökkuşağı bağlantısı bulacaktır. Bu, genellikle bir ruh eşinin gelişini işaret eden ilahi bir danstır. Yine de sizin için bu, duygusal, ruhani, yaratıcı ve güzel ama tamamen tehditkar olmayan biri olacaktır. Farklı bir geçmişe, kültüre, ırka veya vatana sahip biri bile olabilirler. Bekarsanız kendinizi oraya koyun ve kozmosun sizin için neler hazırladığını görün.


Aslan Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler bugün sihirle fısıldıyor Leo. Aslında, onuncu seviyedeki sezgileriniz kadar rüyalarınız da canlı bir şekilde yoğun olabilir! Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, daha yüksek titreşimi olan Neptün gezegeni ile altmışlık açı yapacak olmasıdır. Neptün, güneşin sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde yörüngede dönüyor ve gökyüzünde dans eden bu iki gök cismi ile, en içteki ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu kozmik dalga boyu, uzun sevişme seanslarının tadını çıkarmak veya tantrik seksi denemek isteyen çiftler için de mükemmel olacaktır.


Başak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, yıldızlar bugün kesinlikle senin tarafında. Bunun nedeni, cazibe ve güzelliğin tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün gerçek aşk ve romantizmle ilgili beşinci güneş evinizde coşkulu bir şekilde dans etmesi ve şimdi yedinci evinizde sizden gökyüzünde dans eden esrarengiz Neptün’e sekstil açıyla seslenmesidir. ilişkilerin. Bu iki mistik aşık kalbinizin derinliklerinde senkronize bir şekilde yüzmeye başlarken, topuklarını havaya kaldırırken, romantizmin her köşede olduğunu hissedeceksiniz. Bu, bekarsanız sizi bir ruh eşine bağlayabilir, özellikle de ağınız veya çevrimiçi randevunuz aracılığıyla biriyle tanışmaya istekliyseniz.


Terazi Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün melek kanatlarını büyüttüğünü ve gökyüzünde süzülüyormuş gibi hissedebilirsin. Gezegen yöneticiniz Venüs, yanardöner Neptün’ün uzaktan gelen kahkahalarını duyacak. Bu ikisi birlikte çalıştığında, sihrin bulunacağı kesindir! İkisi de sekstil olarak bilinen mükemmel bir birlik içindeyken, ruhunuzu açmanın ve kalbinizden konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı derinlemesine incelemenize izin verin ve samimiyete ruhani bir şekilde yaklaşın. Bu, tantrik enerji çalışması yapmak veya hatta sevdiğiniz kişiyle bir sanat gecesi geçirmek için mükemmel bir an olabilir.


Akrep Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, evren bugün gizem ve sihirle dönüyor. Aşk ve güzelliğin tanrıça gezegeni Tatlı Venüs, göklerde döner ve uzaktaki Neptün ile bağlantı kurmak için ekolokasyonu kullanacak, şimdi romantizm, tutku ve flörtle ilgili beşinci güneş evinizin dalgalarını aşıyor. Bu, kişiliğinde ruhani bir yanı olan birini takip etmeye istekliysen – her şeyden önce – gerçek bir aşk ruh eşi bağlantısı bulabileceğin anlamına gelir. Bu kişi sizi besler ve size içinizde yaşayan enginliği gösterir. Göreyim seni! Cesur ol.


Yay Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün ufukta ışıltılı bir ışıltı dans edecek. Bunun nedeni, aşk ve güzellik tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün göklerde zarif bir şekilde dönmesi ve şimdi evin ve evcilliğin dördüncü güneş evinizde mermiler için dalan Neptün’e bir siren şarkısı söylemesidir. Bu, şimdi ışıkları kısma, partnerinizle şefkatli bir aşk içinde yıkanma ya da bekarsanız, kendinizi şımartmak ve memnun etmek için bir gece ayırmanız gerektiği anlamına gelir. Kendinizi tazelenmiş, arınmış ve arınmış beden ve ruh hissedeceksiniz. Akışa ayak uydurun ve evrenin sizi nereye götürdüğünü görün.


Oğlak Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, bugün yıldızlarda gerçek mavi büyü yazılıdır ve en çok bunu sevebilirsiniz! Kelebeklerin kalbinizden kaçtığını ve gökyüzüne uçtuğunu göreceksiniz. Cazibe ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, güneşteki ilk kimlik ve burç evinizde canlı bir şekilde dans ediyor. Yüksek oktav olarak bilinen gezegen Neptün’e milyonlarca öpücük gönderecek ve bu da akla duygusal, romantik sözler getirecek. Bu siz veya başka bir itirafçı olabilir, bu yüzden en derin seviyelerde hissettiklerinize açık olun.


Kova Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün kesinlikle sihir bulunacaktır. Aşk ve zevk tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs dağlara ve kayalıklara tırmanıyor ve ufukta uzaktan parlak bir ışık huzmesinin kendisine doğru geldiğini görebiliyor. Neptün bir deniz kızı gibi şarkı söyleyecek, uyum, gizem ve güzellik vaat edecek. İkisi seslerini sekstilde uyumlu hale getirirken, en hassas ve şehvetli ruh haline gireceksiniz. Ruhunuzun özüne kadar bu rahatlatıcı, güzel ve duygusal enerjinin tadını çıkarın. Kendinizi ifade etmenin yollarını düşünün ve evrenin size getirdiği her şey için minnettar olun.


Balık Burcu

28 Aralık 2022 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında, en çok ruh eşini arzulayan sensin, Balık. Bunun nedeni, ruhsal doğanızın – doğal su burcu elementinizle birleştiğinde – insanların ruhlarıyla kolayca bağlantı kurmanıza izin vermesidir. Bugün cennetten bir zeytin dalı sunuyor, eğer bekarsanız ikiz alevle tanışmanıza ya da biricik olduğunuzda yakınlaşmanıza izin veriyor. Bunun nedeni, güneşin on birinci neşe evinizdeki tatlı Venüs’ün doğrudan burcunuzdaki Neptün’e bağlanacak olmasıdır. Yaratıcı olmaya veya sanatsal etkinliklere katılmaya zaman ayırın. Bu ilham sizi her yönden zenginleştirecek ve tek kelime bile etmeden yakınlaşmanıza yardımcı olacaktır. Sihir her an yaşıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.