Günlük Aşk Burç Yorumları 26 Aralık 2022

26 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, hayatındaki yoğun dönüşümlere yabancı değilsin. 2008’den beri, güneşin onuncu evinizde Plüton’un kudretli gücünü barındırıyorsunuz – ve o şimdi doğrudan ve tam güçte. Bu, profesyonel hayatınızı, bazen kişisel veya romantik hayatınızın pahasına, hayatınızın en önemli alanlarından biri haline getirdi. Hırslarınız, hedefleriniz ve planlarınız etrafında bu kadar çok yeniden doğuştan nasıl geçtiğinizi düşünmek ve bunları sevgilinizle tartışmak için bugünü kullanın. İlerleyen yıllarda Pluto dikkatini hayatınızın diğer alanlarına çevirecek ve hayatınızın bu sektöründe gücünü bir daha asla tatamayacaksınız. Bu, ayağa kalkmanız, kontrolü ele geçirmeniz ve hükmetmeniz için son derece önemli bir dönemdir. Gerçek kaderinizle uyum içinde değilseniz, kendinizi yeniden yaratmak için hala biraz zamanınız var. Sevgilinizden tavsiye isteyin.


Boğa Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, Boğa burcundaki bir diğer dünya burcunda yörüngede dönüyor. Bu, etkilerini hayatınıza daha kolay alıştırdı. Artık doğrudan olduğu için tam güçte. Ayrıca sizi yeni ufuklar aramaya ve konfor alanınızdan radikal bir şekilde çıkmaya teşvik etti. İster bekar ister bağlı olun, gerçekliğe bakış açınızı değiştirecek ve size daha önemli bilgelik getirecek derin deneyimler için can atıyorsunuz. Uzun mesafeli seyahatleri sizin ve hayat arkadaşınızın hayatının daha büyük bir parçası haline getirmek istiyorsanız, bunu yapmanın yollarını beyin fırtınası yapmaya başlayın. Bununla birlikte, bu aynı zamanda sizi ve sevgilinizi derin, kadim maneviyatı rutininize entegre etme konusunda güçlendirebilir.


İkizler Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yıllardır yakınlık ve cinsel konularda derin ve yoğun dönüşümler yaşıyorsunuz. 2008’den beri, yoğunluğun ve yeniden doğuşun gezegeni olan güç merkezi Pluto, güneş sekizinci evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Şimdi, doğrudan hareket halindeyken tam güçte. Güven, kırılganlık ve seksle ilgili travmalar yaşadıysanız, bu size kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmek içindir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek bu yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Bağışlamak, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin.


Yengeç Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeçler, 2008’den beri ortaklıklarınız ve ilişkileriniz etrafında derin bir karmik döngü yaşıyorsunuz. Bu, zamanın bu noktasında, güneş yedinci evinizde, sizden gökyüzünün karşısında geç derecelerde Plüton ile, özellikle şimdi doğrudan ve tam güçte olduğu için daha da net olacak. Bugün, birçok bağlantınızı ve onlarla uyum içinde çalışarak nasıl geliştiğinizi düşünün. Powerhouse Pluto size negatif kalıpları dönüştürme ve salıverme ve bir anka kuşu gibi yeniden doğma yeteneği veriyor. Burada sadece kısa bir süre kalacak. Bu son derece uzun geçişin sonuna yaklaştınız ve bu yaşamda bir daha asla geçmeyeceksiniz. Ortaklıklarınızın gelişmenize ve yeniden doğmanıza yardımcı olmasına izin verin veya onları arkanızda bırakın.


Aslan Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm gezegenler arasında, güç merkezi Pluto en yoğun olanlardan biridir – iyi ya da kötü, Aslan. 2008’den beri, üretkenlik ve fiziksel sağlıkla ilgili altıncı güneş evinizde yörüngede dolaşıyor. Artık doğrudan olduğuna göre, tam gücünde. Açıkça bu temel temalar etrafında gelişirken, aynı zamanda kişisel hayatınızı nasıl idare ettiğinize ve gerçekten sağlıklı bir iş-yaşam dengesine nasıl izin verdiğinize de yansıdı. Plüton burada sadece kısa bir süre kalacak. Öyleyse, günlük rutininizin baskın yoğunluğundan kurtulamadıysanız, aşka zaman ayırmak için kendinizde kökten bir devrim yapmanın zamanı geldi.


Başak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto, başka bir dünya burcu olan Başak’ta. Bu, özellikle şimdi tam güçle doğrudan hareket halindeyken, ondan ve evrenden daha destekleyici bir titreşim hissetmenize yardımcı oldu. Bununla birlikte, Pluto’nun hayat dersleri nadiren kolaydır ve dönüştürücü ateşini gerçek aşk, romantizm, doğurganlık ve flörtle ilgili beşinci güneş evinize getiriyor. Bu temel temalar etrafında radikal inişler ve çıkışlar – hatta belki de travma ve karma – gördünüz. Pluto burada sadece kısa bir süre kalacak, bu yüzden şimdi umutlarınızın ve hayallerinizin en büyük aşk hikayesini talep etmek için gücünüze adım atmanız gereken zamandır. Anka kuşu gibi uçmak için bagajınızı bırakmalısınız.


Terazi Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, 2008’den beri hayatınızı derin ve radikal değişimlerle evriyor. Güç Merkezi Pluto, tüm gezegenlerin en yoğunu, ev, aile ve evcillikle ilgili dördüncü güneş evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor – ve o şu anda doğrudan ve tam güçte. Bu, kaderinizi bu temalar etrafında değiştiren canlandırıcı veya travmatik durumlara sahip olduğunuzda büyük bir etki yarattı. Eşiniz varsa, muhtemelen birlikte emlak işine girdiniz veya birbirinizin aileleri ve ebeveynleri için devreye girme ihtiyacı hissettiniz veya yaşam alanınızı sürekli olarak taşıma, yeniden dekore etme veya güncelleme ihtiyacı hissettiniz. Bu enerji sadece kısa bir süre devam edecek.


Akrep Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Powerhouse Pluto, 2008’den bu yana güneşin üçüncü iletişim eviniz Akrep’te yörüngede dönüyor. Bu son derece uzun geçiş, sona yaklaşıyor ve size başkalarıyla nasıl bağlantı kuracağınız ve en önemli mesajlarınızı sevdiğiniz kişilere, özellikle de şimdi doğrudan hareket halindeyken ve tam güçle ileteceğiniz konusunda yoğun ve dönüştürücü yaşam dersleri verdi. Derin ve yoğun düşünce ve fikirleri ifade etmeye çalışıyorsunuz, ancak bazen başkaları, sunduğunuz dinamiklerden ya korkuyor ya da kafası karışıyor. Pluto size iletişim kurma şeklinizi yeniden yaratma gücü veriyor, bu yüzden baştan başlamaktan korkmayın. Sevdiklerinize hükmetmek, onları dönüştürmek ve aydınlatmak için kelimelerinizi kullanın.


Yay Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008 Yay burcundan beri sizin için derin bir karmik döngü yaşanıyor. Bunun nedeni, tüm gezegenlerin en yoğunu olan güç merkezi Pluto’nun güneş ikinci evinizde yörüngede dönmesidir. Şu anda doğrudan hareket halinde ve tam güçle çalışıyor. Bir yandan, imajınız ve ilişkilerinizle ilgili öz-değer duygunuz etrafında radikal dönüşümler ve yeniden doğuşlarla uğraşıyorsunuz. Bununla birlikte, evliyseniz, servetinizi birlikte büyütmeye ve dönüştürmeye de çok odaklanmışsınızdır. Plüton burada sadece kısa bir süre kalır. Bu enerjiyi bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için kullanın ve öyle yaptığınıza sevineceksiniz.


Oğlak Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, 2008’den beri tüm hayatınız sürekli yeniden doğuşlardan geçiyor. Kendinizi küllerinden doğmak için yanan bir anka kuşu gibi hissettiniz. Bu aynı zamanda kişisel ve romantik yaşamınızı ve tüm önemli ilişkilerinizi kökten etkiledi. Powerhouse Pluto, güneşteki ilk kimlik evinizin – burç burcunuz – yörüngesinde dönüyor ve ileriye doğru sadece kısa bir süre kalacak. Şu anda doğrudan hareket halinde ve tam güçle çalışıyor. Bu enerjiyi, size hizmet etmeyen tüm yükleri veya negatif kalıpları serbest bırakmak için kullanın. Gücünüze sahip çıkın ve bir kez daha uçabileceğinizi bilin.


Kova Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayat özellikle 2008 Kova burcundan beri yoğun hissettiriyor. Bunun nedeni, yeniden doğuş ve dönüşümün gezegeni olan güç merkezi Pluto’nun o zamandan beri güneşin on ikinci mahremiyet, sırlar ve bilinçdışı evinizin boşluklarına haykırıyor olmasıdır. Şu anda, doğrudan hareket halinde ve tam güçle çalışıyor. Muhtemelen, özellikle suçluluk, korkular ve endişeler etrafında, karmayı serbest bırakmakla uğraşmak için çok zaman harcadınız. Kişisel ve romantik ilişkilerle ilgili bagajlarla da karşılaştınız. Pluto, evrimin yeni bir derin seviyesine başlayacağınız güneşteki ilk kimlik evinize girmeden önce burada yalnızca kısa bir süre kalacak.


Balık Burcu

26 Aralık 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2008’den beri, güç merkezi Pluto arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş on birinci eviniz Balık burcunda ileri geri döndü. Bu, oldukça uzun bir süredir, benzersiz ve güçlü insanların etrafınızı sardığını, ancak sıklıkla hayatınıza girip çıktığını gördüğünüz anlamına gelir. Arkadaşlarınızdan birçoğu size rehberlik edip en heyecan verici çabalarınızın, özlemlerinizin ve hedeflerinizin kapılarını açmanıza yardımcı oldu. Bugün, sizi en çok etkileyen insanları düşünmek ve zaman geçse bile onlarla iletişime geçmek akıllıca olacaktır. Bağlantınızı yenileyebilir ve birbirinize yardım edebilirsiniz, hatta ikinizin de büyüdüğünü ve romantik bir bağ kurabileceğinizi fark edebilirsiniz. Pluto doğrudan hareket halindeyken tam güçle çalışıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.