Günlük Aşk Burç Yorumları 24 Aralık 2022

24 Aralık love Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 24 Aralık Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özellikle yumuşak, hassas ve tatlı bir döneme hazırlanın Koç. Parıldayan enerji kozmosta yankılanacak, kalbinize şefkat ve şefkat getirecek. Kendinizi daha duygusal hissedebilseniz de, bu muhtemelen kendinizi veya dünyayı aşağılamaktansa daha olumlu ve hoş bir deneyim olacaktır. Mental Merkür bugün görkemli bir şekilde Neptün ile sekstil açı yapacak. Bu, benzersiz olanınızla kendinizi sanata, yaratıcılığa veya güzelliğe kaptırmak için zaman harcamanızı teşvik edecektir. Bekarsanız, mum ışığında bir akşam yemeği veya yıldızların altında bir kış yürüyüşü için biriyle buluşmayı deneyin. Bu, zevk almak için mükemmel bir yol olacak!


Boğa Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Çok hassas ve hassas bir kalbin var Boğa, bazen bunu başkalarına hemen göstermesen bile. Sen bir aşıksın ve şefkatli ve empatik bir yanı olan oldukça romantiksin. Bu enerjiler bugün ve yarın, zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün, artık arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flört ile ilgili güneş on birinci evinizde bulunan Neptün’e altmışlık açıyla yavaşça öpücükler üflemesiyle güçlenmeye başlayacak. Bu, aşık olduğunuz kişiyle samimi bir ilişki kurmak veya bir tanıdığınıza onu çok uzun süredir gizlice arzuladığınızı söylemek için büyülü bir an olacaktır.


İkizler Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, çevrenizde artan sihri hissedin. Gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, şefkat ve maneviyat gezegeni Neptün ile sekstil açı yaparak gökyüzünde bir gökkuşağı yaratacak. Bu, oldukça hassas hissetmenizi ve evrenin eterinden vizyonlar indirmenizi sağlar. Sanki daha büyük güçlerden nasıl ilerlemeniz gerektiğini veya bilmeniz gereken belirli bir şey olup olmadığını açıklamalarını istercesine, konu romantik hayatınıza geldiğinde sezginizden yararlanın. Evren, rüyalarda veya mecazlarda cevap verebilir. Şimdi içinden ne geliyorsa onu dinle.


Yengeç Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, nazik ve şefkatli enerji bugün tüm evrene akacak ve yaşamınıza daha da fazla tatlılık getirecek. Mental Mercury, güneş yedinci ilişkiler evinizde iz bırakmaya devam ediyor ve ilerlemeye devam ederken hiçbir şey durmuyor! Kozmik haberci gezegenimiz, şefkat gezegeni Neptün’e sekstil açıyla gülümseyecek. Bu, sevgiliniz yanınızdayken macera ve yeni ufuklar peşinde koşma dürtüsünü hissetmenizi sağlar. Bununla birlikte, bekarsanız, normal tipinizin dışında olan birini takip etmek veya bir tatile çıkmak için ilham alabilirsiniz. Aşk bilinmeyen bölgeye bakarak bulunabilir.


Aslan Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün samimiyet ve duygusallık söz konusu olduğunda sezgilerine güven. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür göklerde dönmeye devam edecek ve çok mutlu bir Neptün’e 60’lık açı yapacak, bu bir hız değişikliğidir. Neptün, cinsellikle ilgili güneş sekizinci evinizde yörüngede dönmeye devam ediyor. Rüyalarda veya evrenden gelen güçlü mesajlar, yüzleşmeniz için ortaya çıkıyor olabilir. Bunlar muhtemelen tatlı olan karanlık yerine olumlu ve tatlı mesajlar olacaktır. İlişkilerle ilgili yüzleşmeniz gereken herhangi bir travma varsa, bugün bunu yapmanıza da yardımcı olabilir.


Başak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün kesinlikle muhteşem bir titreşime hazırlanın. Aslında, gökyüzünüzün çok özel iki bölgesi vurgulanacak! Gezegensel yöneticiniz ve zihin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, gerçek aşk ve romantizmin güneş beşinci evinizde zıplamaya ve dans etmeye devam ediyor. Caz ellerini patlatacak ve bu zamanda güneş yedinci ortaklık evinizde neşeli bir Neptün’ün dikkatini çekecek. Bu, tek ve arkadaşlarınızla harika zaman geçirebileceğiniz veya bekarsanız, aklınızı büyüleyen ve sonunda uzun vadeli bir ortak haline gelebilecek yeni biriyle tanışabileceğiniz anlamına gelir!


Terazi Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Teraziler, hayal gücünüzün ve kalbinizin bugün canlı bir şekilde açılmasına izin verin. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni zihinsel Merkür, Neptün ile tam bir uyum içinde bir aşk şarkısı söylerken, hayatın her alanında ilham alacaksınız! Eşinizle yumuşak ve şehvetli olmak, kanepede sarılmak, film izlemek veya ikinizin de keyif aldığı müzikleri dinlemek için biraz zaman harcayın. Şarabı ve mumları söndürün, köpük banyosu yapın ve birbirinizin tenini hissedin. Bunun gibi anlar büyülüdür ve hayatın asıl anlamı budur.


Akrep Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Muhteşem bir gökkuşağının bulutlardan şarkı söylemesine hazır ol Akrep. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür olarak, güneş üçüncü iletişim evinizden bir çağrıyı trompet eder. Maneviyat gezegeni ve ruh eşleri olan Neptün’e altmışlık bir açıyla bağlanacak ve şu anda gerçek aşk ve romantizmle ilgili güneş beşinci evinizde yer alıyor. Bu, benzersiz kişinizle bir maceraya atılmayı planlıyorsanız büyüleyici bir zaman geçirmenizi sağlar. Yakınlarda egzotik bir restoran olsa bile büyülenmiş hissedeceksiniz! Bekarlar, normal tiplerinin dışında, ışıkla parıldayan birini aramalıdır.


Yay Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yay burcu, daha esprili, baharatlı ve alıngan biri olma eğilimindesiniz. Ancak, şimdi kozmik akış kesinlikle sizi hislerinize sokacak! Duygularınızla temas halinde olmak güzel bir şeydir ve onları hem ruhsal hem de entelektüel açıdan anlamak, size kim olduğunuz ve ortaklıklarınızdan ne istediğiniz hakkında çok şey öğretecektir. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan Mental Merkür, gökyüzünde Neptün ile sekstil açı yapacak. Bu, hayatınızın ve ilişkilerinizin daha büyük resmine bakmanıza yardımcı olacaktır. İçinde akran.


Oğlak Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkı kutlamak ve kalbini açmak için her zaman bir sebep vardır Oğlak burcu ve şimdi kozmik hava kesinlikle sana tam da bunu gösterecek! Zihnin ve mantığın kozmik haberci gezegeni olan Mental Merkür, güneşteki ilk kimlik eviniz – burç burcunuz – boyunca sallanmaya devam ederken, güneş üçüncü iletişim evinizdeki Neptün’e altmışlık aracılığıyla bir buket fırlatacak. Bu, tek ve tek kişinizle kesinlikle inanılmaz tartışmalara sahip olmanızı sağlar. Samimi olmak veya bir şeyi müzakere etmek istiyorsanız, bunu bugün yapın! Çok tatlı ve şefkatli bir yakınlık bulacaksınız.


Kova Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bugün önünüzde harika bir enerji yatıyor. Bunun nedeni, yukarıdaki gökyüzümüzün çok daha tatlı bir dansla dönmesidir. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni Mental Merkür, doğrudan Neptün’ün kalbine bir sevgi oku fırlatır! Bu ikisini de tatlılık, kahkaha ve şefkatle doldurdu, bu da zihninizin de aynı şeylerle dolacağı anlamına geliyor! Bu, şehvetli, samimi olmak ve sevgiliniz veya eşinizle bağlantı kurmak için mükemmel bir dönem. Bekarsanız, derin bir maneviyat duygusuna veya derinlere yerleşmiş empatik bir yapıya sahip birini arayın. Bu o olabilir!


Balık Burcu

24 Aralık 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatillerde rahatlama, eğlenme ve romantik olma zamanı Balık. En şanslı burçlardan biri olacaksınız! Zihnin ve iletişimin gezegeni olan Mental Merkür, arkadaşlıklar ve neşeyle ilgili on birinci güneş evinizdeki mutlu dansına devam ediyor. O, şu anda kimlikle ilgili solar birinci evinizde olan gezegen yöneticiniz Neptün’e sekstil üzerinden bazı yanardöner ışınlar gönderecek! Bu, bekarsanız bir ruh eşi bağlantısıyla tanışabilmenizi sağlar, ancak kendinizi oraya koymanız ve sinsi sinsi dolaşmanız sizin için çok önemli olacaktır! Akışına bırak. Çiftler, biricik bedenleri, zihinleri ve ruhları ile yakınlaşmak için bu göz kamaştırıcı havayı kullanabilirler.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.